Kübra boyraz'ın katilleri

MNagihanm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2020
24
11
6
33
19.09.2020 tarihinde Kübra Boyraz Beylikdüzü'nde çalışma ruhsatı bulunmayan bir güzellik merkezinde işleme yetkisi olmayan pratisyen hekim öner Özsoyeri tarafindan yaplan dolgu işlemi sonucu hayatını kaybetti ve öner özsoyeri isimli bu pratisyen hekim 6 ay cezaevinde yattıktan sonra şuanda tutuksuz yargılaniyor ve yetkisi olmayan işlemleri çalışma ruhsatı olmadan paris salon isimli bir kuaförde islemlerine devam ediyor. Login • Instagram bu da instagram sayfaları bu insanlar neden böyle sahtekarlara güvenip kuaförde birlerini yaptırır kimsenin ölmesini istemem dikkat edin kızlar.

İlgili kişi hakkında adli mercilere şikayette bulundunuz mu ? Çalışma ruhsatı olmayan işyerini şikayet ettiniz mi ?

Evet bende burayı aradım iş yerimiz tadilatta şimdilik kuaförde işlem yapıyoruz diyorlar ve kesinlikle geleceğini söylemeden doktor ismi paylaşıyorlar insanlar hala inanıyor mu bunlara

Evet bende burayı aradım iş yerimiz tadilatta şimdilik kuaförde işlem yapıyoruz diyorlar ve kesinlikle geleceğini söylemeden doktor ismi paylaşıyorlar insanlar hala inanıyor mu bunlara
Evet başkalarından da duydum bizzat kendim de msj attım gerçek mi diye gerçekten kuaföre randevu verip işlem yapmaya çalışıyorlar

2020 yılında gencecik bir annenin ölümüne sebep olup arkasında yapayalnız bir çocuk bırakan bu katiller ellerini kollarını sallayarak doktorum diye geziyor. Yaşanılan bu rezaletin hiç bir yerde ifadesi yokken şimdi Öner Özsoyeri adlı katil dışarıda olmasının ötesinde Paris Salon isimli kuaförde insanları zehirlemeye devam ediyor. Unutmayın ki bu merdiven altı işlemle canınızı teslim edebilirsiniz. Ve yine söylüyorum ki sizlerin canının ederi 6 ay. Lütfen ailenizi düşünün. Hiç bir güzellik nefes almaktan öte değildir.!!!

Kesinlikle katılıyorum bende başka Kübralar ölmesin diye bu yazıyı yazmak istedim

Genç bir annenin ölümüne yol açan bu adamın artık başka insanlara bunları yapmasını engellemeliyiz. 6 ay hapis cezasından sonra tekrardan bir yerde çalışması kabul edilir değil. Başka Kübralar Ölmesin...

Insragramda hala sahte bioalcamid dolgu yaptıklarını diyorlar. Ben o zamanlarda yazmıştım. Bu dolgu yıllar önce kaldırıldı. Ve nihayet sahtesi bir kadının ölümüne neden oldu. Ben de ınsragramda mesaj attım
Doktorunuz kim dedim. Doktor adını vermiyorlar.Belliki yapan kişi aynı deşifre olmak istemiyorlar. Buraya yazmakla olmaz. Sağlık Bakanlığına şikayet edin.

Şikayet edildi ama herkes ordan oraya yönlendirip duruyor ne yazık giden gittigiyle kalıyor bu ülkede

Şikayet edildi ama herkes ordan oraya yönlendirip duruyor ne yazık giden gittigiyle kalıyor bu ülkede
Valla ben eşimle de görüştüm. Sağlık Bakanlığına şikayet edeceğiz. Nasıl bu kadar rahat olabilirler . Sağlık Bakanlığına şikayet edin. Cimere suç duyurusunda bulunun.

Valla ben eşimle de görüştüm. Sağlık Bakanlığına şikayet edeceğiz. Nasıl bu kadar rahat olabilirler . Sağlık Bakanlığına şikayet edin. Cimere suç duyurusunda bulunun.
Evet çok haklısınız ben birkaç gün önce cimere şikayet ettim bu yazıyı gören herkes cimere şikayet etsin lütfen başka kimseye zarar gelmesin

Bu konu burada 10 tane uyelik alip kendin kendine konusmakla cozulmez, sağlık bakanlığına şikayet edin. Allah rahmet eylesin, vefat ettiğinde haberini izlemistim, adalet sistemi yok gibi bir sey artik bu ülkede, Öylesine yaşıyoruz resmen. İnşallah baska insanlar zarar gormeden iceri tikarlar bu canavarlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…