- 18 Eylül 2024
- 2
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi oylesinecar
Merhabalar 2 ay 5 günlük bebeğim var 3. Haftasında gaz sancıları yaşamaya başladı kolik bir bebek ve hala sancılar çekiyor ve bu sancılardan sonra sabahları uyumak istememeye başladı sürekli emmek isteyen hep göğüsde duran bebek oldu sonrasında ben dinlenmesi için kucağımda pış pış yapıp uyutmaya başladım lohusalığım zor geçti kendi evimde değildim ve bebeğim ile 3 hafta boyunca  aynı yatağı paylaşıyorduk beşiği evimizdeydi kendi evime geçtiğimde ise sabahları beşiğinde uyumak istemeyen sadece kucakta uyumak isteyen başka bir yere koyduğum an uyanan ama akşam olunca yatağına yatan uyuyan bir bebek oldu ne yapacağım bilmiyorum büyüdükçe kollarım tutmaz oldu hiç bir iş yapamıyorum yatağına bıraktığım an kıvrılıp çığlık atıyor başka bu sorunu yaşayanlar var mı acaba nasıl bir yol izlemeliyim kimse yol göstermiyor yardımcı olur musunuz

Sabredin zamanla bugünler de geçecek hatta bugünleri anarken şu an bana olduğu gibi tatlı tatlı gülümseyeceksiniz bile. Gece uykuları iyiyse o uyuduktan sonra dolaba hazır yiyecek stoklayın, buzluğa börektir sarmadır yapıp atın dinç hissettiğiniz günler. Robot süpürgeniz yoksa ve durumunuz müsaitse edinin bir tane, en azından yüzeysel bir temizlik olsun. Çok zor biliyorum ama zamanla azalacak ve geçecek merak etmeyin hiçbir bebek sonsuza kadar kucakta kalmıyor
 Sabredin zamanla bugünler de geçecek hatta bugünleri anarken şu an bana olduğu gibi tatlı tatlı gülümseyeceksiniz bile. Gece uykuları iyiyse o uyuduktan sonra dolaba hazır yiyecek stoklayın, buzluğa börektir sarmadır yapıp atın dinç hissettiğiniz günler. Robot süpürgeniz yoksa ve durumunuz müsaitse edinin bir tane, en azından yüzeysel bir temizlik olsun. Çok zor biliyorum ama zamanla azalacak ve geçecek merak etmeyin hiçbir bebek sonsuza kadar kucakta kalmıyor