Aynen benimkide oyle. Gece uyumuyo gunduz uyuyo bide3 bucuk aylik oglum var suan kucagimda uyuyo. Zaten emerek daliyo uykuya. Nolcak bilmiyorum boyle. Insallah seninki duzelir
3 bucuk aylik oglum var suan kucagimda uyuyo. Zaten emerek daliyo uykuya. Nolcak bilmiyorum boyle. Insallah seninki duzelir
Gunduz uykusu nasil canim?benim oğlumda 3.5 aylık ve hala uykusu cok kotu.. gece saat bası kalkıyor, üstelik uykıya dalana kadar akla karayı secıyorum...ılk cocugumdada boyleydı...bı bılen varsa allah aşkına akıl versin
Gunduz uykusu nasil canim?
Hadi ya o kadar uykusuz nasil duruo ki. Gaz problemi var demek ki. 4. Aydan sonra gaz problemi azaliyo diyolar insallah bebisinin uykusu duzelir tatlim.
Benim kızımIn yaşı 7 olacak hala bensiz yatmiyo
Hani yanlış anlamayın uykuya dalana kadar değil bildiğin sabaha kadar
Bir ara uyuyunca yatağına koyup gelip yatıyordum gecenin bi vakti gelip babasını tekmeleyip kendine yer açıp gene bana sarılıp yatıyordu
Pes ettim artik
İkinciye cesaretim yoko da ayrı konu :) benım kızda 7 yasında ve hala ınatla gelıyor gece yanımıza .. hatta kızım ilk 4 yıl hiçç uyumadı resmen.. şimdi kendime 4 yıl daha uyumamaya hazır ol dıyorum :)
İkinciye cesaretim yok
Adam haklısormaaa benımde karar vermem resmen bır yılımı aldı :) esımı ıkna etmekse ayrı bı derttı, ya gene boyle olursa, sen delirdinmi dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?