Kucakta uyuyor

Aynen benimkide oyle. Gece uyumuyo gunduz uyuyo bide
Bebeğiniz gece ve gündüzü karıştırmış. Gündüz kesinlikle uyutmayın. Bünyeniz daha fazla dayanmaz bu tempoya. 1 gün dayanın ağlasın geceye çekin uykusunu. Çok yıpranırsınız yoksa. Sanmayın ki uyuma şekli değişir. Şimdi müdahale etmezseniz öyle gider o. Kilosu artacak hep böyle kalmayacak. Kızımdan biliyorum. Kundakta sallamaya alıştırmıştık başka türlü uyumuyor diye ellerimiz nasır olmuştu artık eşimle. Çok zor unutturdum.

Bebeğim beş aylık olacak uykusu geldiğinde tek başına dalamıyor. Kucağıma alıp pış pışladığımda beş dakika içinde dalıyor uykuya (uykusu gelmişse tabiki). Yatağına yatırıyorum daha sonra. Gün içinde 1,5-2 saat ayakta kalıyor ardından yarım saat uyuyor. Genel olarak düzenimizi oturttuk ama tek başına uykuya dalma işine daha geçemedik. Bebeğinizin gündüz hiç uyumaması bir sorun belirtisi olabilir bence. Gaz çıkaramıyor, kakasını yapamıyor ya da aç olabilir.

Bebeğiniz gece ve gündüzü karıştırmış. Gündüz kesinlikle uyutmayın. Bünyeniz daha fazla dayanmaz bu tempoya. 1 gün dayanın ağlasın geceye çekin uykusunu. Çok yıpranırsınız yoksa. Sanmayın ki uyuma şekli değişir. Şimdi müdahale etmezseniz öyle gider o. Kilosu artacak hep böyle kalmayacak. Kızımdan biliyorum. Kundakta sallamaya alıştırmıştık başka türlü uyumuyor diye ellerimiz nasır olmuştu artık eşimle. Çok zor unutturdum.
Gündüz kesinlikle uyutmayın demişsiniz fakat bebek daha çok küçük gündüz max 1 saat uyanık kalmalı ardından yarım saat bile olsa uyumalı. Bu gelişimi içinde çok önemli.

Gündüz kesinlikle uyutmayın demişsiniz fakat bebek daha çok küçük gündüz max 1 saat uyanık kalmalı ardından yarım saat bile olsa uyumalı. Bu gelişimi içinde çok önemli.
Haklısınız mümkün olduğunca az uyusun diyelim o zaman. Gece gündüz farkını öğrenmesi lazım çünkü.

Bizimki artik ogrendi geceyle gunduzu. Mamaya kalkiyo doyurup aynen uykuya devam.altini falan degismiyorum aglamadigi surece. Uyandigi an isimiz bitiyo.fakat simdide gunduz hic uyumamaya basladi.butun gun en fazla 10-15 dk uyuyup uyaniyo bu defa cok yorgun oldugundan gece uykuya dalmasi zorlasiyo. Bizimde tek basina uykuya dalamama sorunumuz var. Ya emicek ya kucakta pispis yada ayakta sallancak. Bide onu ogrense ne guzel olur.gazini cikariyorum sanmiyorm gaz sorunu olsun.karnida tok oluyo mama veriyorum cunku. Doydugu zaman kendi atiyo mamayi

Back
X