Kucaktan inmeyen huzursuz bebişler

Suheylanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
6
2
1
36
Merhabalar 4 aylık olmak üzere olan bi oğlum var ilk 1 ay hep uyuyan gaz problemi olmayan bi bebişti 1. Aydan sonra gaz sancıları başladı ve hep kucak isteyen huzursuz bi bebek oldu çok şiddetli ağlamaları yok fakat hep bi mızlama hali var kendi kendine durmuyor hiç bu durum ne kadar Sürer hep böyle mi olacak çok yoruluyorum :(

Bahsettiğiniz durum o kadar normal ki bu dönem için. O yüzden bunu bebeginizde bir problem varmış gibi algilamayin öncelikle. Zamanla elbette ki geçecek. Sizin tutumunuza göre huyu da şekillenecek. Sağlıkla alakali alerji gibi bir problemi olmadığından eminseniz yapacağınız tek şey sakin olmak. Çünkü sizin tedirginlinliginiz gerginliğin iz onu da rahatsız eder. Biliyorum çok zor. Altı aylık olana kadar günde üç saat uyumamis biri olarak söylüyorum. Ve sizi çok iyi anlıyorum. Hiç bitmeyecek gibi geliyor. Sanki hep böyle kalacak gibi. Ama değil inanki. Siz rahatladikca bebeginiz de rahatliyor. Bol bol masaj yapın gaz sancısı geldiğinde. Kucaginizdan ayrılmak istemiyorsa bırakmayın. Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama bir sling, kanguru alın o orada rahatken siz de işinizi öyle yapın. Şu an çevresindeki şeyler onu korkutuyor , yeni yeni anlamlandiriyor hayatı. Izin verin kucaginizda tanisin. Biraz zaman geçtiğinde kendisi kucağa gelmek istemeyecek. Şu an tadını çıkarın yavrunuzun kokusunun. Sağlıkla büyüsün .

Bu gün Doktora gittik yüzünde egzama vardı 2 aydır ve bu ay hiç kilo almamış şok oldum 3 Aydır her ay 1 kg alan bebek 1 gr bile almamış doktor alerjen bi bebek olduğunu söyledi hassas büyüyecek dedi kan ve idrar aldılar sonuçlar çıkacak birazdan idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi bakalım ne çıkacak dua edin inşlh Sabırla ben de anlatırım bu günleri

Alerji çok can sıkıcı bir durum bizde atlattik. Doğru bir diyetle , erken teshisle etkileri önlemek mümkün. Allah kolaylık versin.

Back
X