Bahsettiğiniz durum o kadar normal ki bu dönem için. O yüzden bunu bebeginizde bir problem varmış gibi algilamayin öncelikle. Zamanla elbette ki geçecek. Sizin tutumunuza göre huyu da şekillenecek. Sağlıkla alakali alerji gibi bir problemi olmadığından eminseniz yapacağınız tek şey sakin olmak. Çünkü sizin tedirginlinliginiz gerginliğin iz onu da rahatsız eder. Biliyorum çok zor. Altı aylık olana kadar günde üç saat uyumamis biri olarak söylüyorum. Ve sizi çok iyi anlıyorum. Hiç bitmeyecek gibi geliyor. Sanki hep böyle kalacak gibi. Ama değil inanki. Siz rahatladikca bebeginiz de rahatliyor. Bol bol masaj yapın gaz sancısı geldiğinde. Kucaginizdan ayrılmak istemiyorsa bırakmayın. Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama bir sling, kanguru alın o orada rahatken siz de işinizi öyle yapın. Şu an çevresindeki şeyler onu korkutuyor , yeni yeni anlamlandiriyor hayatı. Izin verin kucaginizda tanisin. Biraz zaman geçtiğinde kendisi kucağa gelmek istemeyecek. Şu an tadını çıkarın yavrunuzun kokusunun. Sağlıkla büyüsün .