tülbente özenipte evlenmek isteyeceğinizi düşündüğünü ben sanmıyorum,oğluna annesi olarak ciddi düşünüyorsan kızı oyalama adını koyalım söz nişan her neyse demek istemiş olabilir,oğlanın gelip size 250 liraya yaptırmış vs diyeceğini sizin araştıracağınızı nereden bilsin? erkek annesi kız annesi gibi değil askerlik tamam mı iş var mı ee evlen hazır yapabiliyorken düğününü derneğini yapalım yuvanı kur baskısı çok normaldir aslına bakarsanız,sizin aileyi kendinize yakıştıramadığınızı düşünmüyorum ben ama o yorumda katıldığım bir nokta var bir anneye söylenmeyecek sözler sarf etmişsiniz sinirlenip ,ve açıkcası bende anne olsam o telefonu alır lafımı esirgemezdim bence sizde esirgemezdiniz,çünkü söylediğiniz belki önemli gelmeyebilir ama 15 liraymış ablalara yaptıralım ben hediye edeyim annene lafı gerçekten çok kırıcı empati yapmaya çalışın annenizin iyi niyetle bir yaklaşımına sevdiğinizin onun duyacağını bile bile şukadarmış yaptırıp ben hediye ediyim annene dese anneniz ne düşünür? siz ne düşünürsünüz?? bence boş yere ne üzülün ne üzün özür dilemek sen haklısın demek değil ipleri senin eline verdim demekte değildir, siz bir öğretmensiniz özür dilemenin hatamı anladım demek olduğunu ve hatta bazı özür dileyişlerin eğer art niyetli bir yaklaşım mevcutsa nasıl tersine çevirme etkisi olduğunu biliyorsunuzdur bence