- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
o kadar haklısınızki çevreme bakıyorum hep böyle insanlar var. Yani doğru düzgün karşısındaki anlamaya çalışan biriine daha denk gelemiyorum. Güleryüzlü olmak bunu etkilermi sizce. Yani çok iyi niyetli olunca insanlar saf mı buluyor ?Dert anlatan, sürekli eleştiren insanlar sadece hayat enerjinizi sömürür. Laf sokarak rahatlayan karşısındaki söylediği lafa bozulup cevap veremedikçe keyiflenen insanlar var. Hatta sizin yanınızdan ayrılınca ya da whatsappta özelde bak nasıl soktum lafı, sinir oldum vs diyip yanına da insan toplar böyleleri. Bu tamamen bir manipülasyon tekniği, istediğini size yaptırmak, kabul ettirmek ya da kendi üstünlüğünü kanıtlamaya çalışmak için sizi manipüle ediyor. Çıkarın hayatınızdan gitsin hepsini.
aynen bende arkadaşlarıma hak verdim zaten. Biraz destek olabilirdim . Ama diğer çevremdeki insanlara karşı çok güleryüzlüyüm ve bana önüne geleni rahatlıkla söyleyebiliyorlar tavır alabiliyorlar. Gerçekten buna bir çözüm bulmam lazım teşekkür ederimBazen insanlar günün stresini atmak için saldırabiliyorlar bazen de insan kendi yaptığı hatanın farkında olmuyor. Bazende fazla yumuşak yüzlü olmak insanı şamar oğlanına döndürüyor.
Sorunun fazla Güleryüz olduğundan eminseniz sınır koyun. Bir de aylarca gruba yazmayıp takip etmeyip alakasız ya da çok bilinen bir şey soruluyorsa bilgi kirliliği olur ve insanlar tepki vermekte çokta haksız sayılmazlar.
gerçekten ben bunları demek aklıma bile gelmiyor gülümseyerek okudum inanki. Gerçekten nasıl bu kelimeleri kullanmayı öğreneceğim kitap okuyormusunuz peki . Ben hep susarım sonrada böyle takıyorum kafaya . Yani acaba kitap mı okumam gerekir resmen kelime hazinem çok dar . Ya da ben neden bu cümleleri aklıma getiremiyorum o annSiz de o gruptaki arkadaşa canım benim sıralamam ile size sorduğum sorunun alakası nedir? Ben zaten geride olan sıralamamı düzeltmek için katılamadım etkinliklere falan gömüldüm ders çalışıyorum bu yüzden yani sessizliğim eee durumlar nedir deyip bir de hafif gülücük atsaydınız hem onun gibi lafınızı sokar hem de gruba dahil olmuş olurdunuz. Evine ayda yılda 1 kere çağıran arkadaşınıza gittiğinizde de yarım saat ya da 1 saat oturup kalkıyorsanız ve her seferinde bu böyleyse az oturduğunuz için isteyerek gitmediğinizi düşünmüş de öyle demiş olabilir. Lens konusuna gelince orjinal olana bakabilirsin öyleyse ben canım istedi ve mavi lens taktım yarın canım ister mor takarım kalkıp onu da orjinali olmadığı için orjinaliyle karşılaştıramayacağına göre görmek istediğin yerlere bak seni rahatsız ediyorsa benim lenslerime bakmak zorunda değilsin tatlım deseydiniz o da sizinle dalga geçtiğini sanmak yerine bir daha aptal aptal şakalar yapmaması gerektiğini düşünürdü.
Kötü insanlara susar, tepkisiz kalır veya sadece güler geçerseniz üzülen siz olursunuz. Çünkü böyle insan içinde başkasını ezmeye çalışan veya başkalarıyla dalga geçen seviyesiz insanlara katlanmak mümkün değil. Susmayın ki en azından içinizde kalmasın.
teşekkür ederim cevabınız için . :)Bunlar kimisi iyi kimisi de kötü laf sokmalar. Kimse size eh mek demesin diye umarsaniz mutsuz olursunuz. Siz de bilerek ya da bilmeyerek böyle laflar ediyosunuzdur. Böyle ufak şeylerden kinlenmeyin madem dert edeceksiniz karşılık verin
Ben de çok güler yüzlüyümdür ama aniden ciddileşip tepkimi koyabilirim ve beni rahatsız eden şeyleri söylemeden duramam. Onlar size bunları söylerken gülmeyin tabii ki. Sizin yapınızda birkaç kişi tanıyorum herkes istediği gibi davranıyor sonra da diyor ki "Aman, o zaten alınmaz". Sizin tabiatınızda insanları kırmaktan kimse çekinmiyor yanio kadar haklısınızki çevreme bakıyorum hep böyle insanlar var. Yani doğru düzgün karşısındaki anlamaya çalışan biriine daha denk gelemiyorum. Güleryüzlü olmak bunu etkilermi sizce. Yani çok iyi niyetli olunca insanlar saf mı buluyor ?
eğer bir meslek sahibi olursam gerçekten tepkimi orada koyacagım yoksa üzülen hep ben olacagımBen de çok güler yüzlüyümdür ama aniden ciddileşip tepkimi koyabilirim ve beni rahatsız eden şeyleri söylemeden duramam. Onlar size bunları söylerken gülmeyin tabii ki. Sizin yapınızda birkaç kişi tanıyorum herkes istediği gibi davranıyor sonra da diyor ki "Aman, o zaten alınmaz". Sizin tabiatınızda insanları kırmaktan kimse çekinmiyor yani
sizin yalnızlığınız neden peki ?Başlık ilgimi çekti. Bu aralar ben de çok yalnız hissediyorum.
Bunun meslek sahibi olmakla bir ilgisi yok yapı ve alışkanlıklarla alakalı. İnanın işiniz de olsa ilerde huyunuz ve alışkanlıklarınız sizi sessiz biri yapıyorsa bu değişmezeğer bir meslek sahibi olursam gerçekten tepkimi orada koyacagım yoksa üzülen hep ben olacagım
Benimde nikahım var yakında. Ama ailemin desteğini hissetmiyorum. Hani maddi anlamda değil. Nişanlımı da çok seviyorlar sadece hani hazırlıklardır vs tek başımayım. Sanki çok sıradan bir olaymış gibi kimsesiz gibisizin yalnızlığınız neden peki ?
Bence sorun sizde değil,arkadaş çevrenizde. Tanıyamamışsınız... bu yüzden üzülüyorsunuz.Benimde nikahım var yakında. Ama ailemin desteğini hissetmiyorum. Hani maddi anlamda değil. Nişanlımı da çok seviyorlar sadece hani hazırlıklardır vs tek başımayım. Sanki çok sıradan bir olaymış gibi kimsesiz gibi
Arkadaş çevresi?Bence sorun sizde değil,arkadaş çevrenizde. Tanıyamamışsınız... bu yüzden üzülüyorsunuz.
Evet arkadaş çevreniz... kızlarla Whatsapp grubunuz,5 senelik arkadaşınız... Sizle alıp veremedikleri bir şeyler var. Konunuzdan okuduğum kadarıyla iyi niyetli biri olduğunuz belli oluyor ama böyle negatif insanlar sizi daha çok üzerArkadaş çevresi?
gerçekten ben bunları demek aklıma bile gelmiyor gülümseyerek okudum inanki. Gerçekten nasıl bu kelimeleri kullanmayı öğreneceğim kitap okuyormusunuz peki . Ben hep susarım sonrada böyle takıyorum kafaya . Yani acaba kitap mı okumam gerekir resmen kelime hazinem çok dar . Ya da ben neden bu cümleleri aklıma getiremiyorum o ann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?