Bu saçma sapan uyduruk hadislere inanıp birde üstüne dini konu açmanın yasak olduğunu bilmiyormusunuz?Arkadaslar kabir azabi cekeceklerin buyuk bolumu idrar sicratanlar olucakmis die bir hadis varmis ben.bunu yeni ogrendim bunun olcusu nedir her idrardan sonra yikamak mi gerekiyor ben normalde hep pecete koyarim orda idrar sizintisi kalmasida mi.günah tam net bir bilgi bulamadm suan hamileyim ve sik idrara cikiyorum bunun onlenmesi ne derece olabilir ki ben acayip vesvese yaptim simdi bilgisi.olan var mii
Valla ben ilahiyatçıyım. Yani aramızda ilahiyatçılar da mevcut.Dini konu açmak yasak bu 1
Kimse burada diplomalı alim veya ilahiyatçı değil bu 2
Buradan birinin yazdığına göre bir şeylere tamam demek ne kadar doğru bu 3
Bide yazdığın hadis ve yazdığın şekil Ateist forumlarında geziyor buda 4
Canim dini konu acmak yasak ama ben bildigim kadariyla cevaplim.Arkadaslar kabir azabi cekeceklerin buyuk bolumu idrar sicratanlar olucakmis die bir hadis varmis ben.bunu yeni ogrendim bunun olcusu nedir her idrardan sonra yikamak mi gerekiyor ben normalde hep pecete koyarim orda idrar sizintisi kalmasida mi.günah tam net bir bilgi bulamadm suan hamileyim ve sik idrara cikiyorum bunun onlenmesi ne derece olabilir ki ben acayip vesvese yaptim simdi bilgisi.olan var mii
Aynen yav,kafam hiç geneli düşünecek kadar boş kalmıyor. Ne rahat millet:) :)
Ay kusura bakmayın ama bir şey sorcam?
Bu uyuz dünyada nasıl bu kadar dertsiz kalabiliyorsunuz da bunları vesvese yapacak haliniz olabiliyor?
Hayır benim bunları takacak kadar dertsiz kaldığım görülmedi de daha
Mantar asıl yıkamayınca bence daha hızlı tekrarlar.Valla mantar probleminden dolayı yıkayamıyorum bile, günahsa da doktorun boynuna
Valla ben ilahiyatçıyım. Yani aramızda ilahiyatçılar da mevcut.
Mantar asıl yıkamayınca bence daha hızlı tekrarlar. Su vajinanın phını bozar, doktorum kesinlikle su değdirme dedi. Mecbur kalırsam ılık su ile yıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?