Kucuk abdesten sonra taharet

Ruyalaz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
39
8
6
34
Arkadaslar kabir azabi cekeceklerin buyuk bolumu idrar sicratanlar olucakmis die bir hadis varmis ben.bunu yeni ogrendim bunun olcusu nedir her idrardan sonra yikamak mi gerekiyor ben normalde hep pecete koyarim orda idrar sizintisi kalmasida mi.günah tam net bir bilgi bulamadm suan hamileyim ve sik idrara cikiyorum bunun onlenmesi ne derece olabilir ki ben acayip vesvese yaptim simdi bilgisi.olan var mii

Öf gene aynı konu
Bir takıntılı da büyük abdestten sonra tahareti sormuştu bizlere
Vallah dertsiz misiniz yoksam sazan mı arıyorsunuz bilemedim ki
Dalga geçilmiyorsa bunları kafaya takanlara acil şifalar diliyorum...

Dini konu açmak yasak bu 1
Kimse burada diplomalı alim veya ilahiyatçı değil bu 2
Buradan birinin yazdığına göre bir şeylere tamam demek ne kadar doğru bu 3
Bide yazdığın hadis ve yazdığın şekil Ateist forumlarında geziyor buda 4

Son düzenleme:
Bu saçma sapan uyduruk hadislere inanıp birde üstüne dini konu açmanın yasak olduğunu bilmiyormusunuz?

Valla ben ilahiyatçıyım. Yani aramızda ilahiyatçılar da mevcut.

Canim dini konu acmak yasak ama ben bildigim kadariyla cevaplim.
Her tuvaletten sonra taharet almak lazim tabi ki. Kabir azabi meselesini bende duydum ama bana ayaklara sicramasindan bahsetmisti bana bilgili bi arkadasim
Yani ayaklarini her tuvaletten snra su dok sicramasi kabir azabina sebeb demsti. Klozet kullaniyosan gerek yok tabiki

Aynen yav,kafam hiç geneli düşünecek kadar boş kalmıyor. Ne rahat millet

bence dikkat etmek gerek zaten temizlik acısından. kaldıki islamiyette de temizligin yerinin önemini söylemeye ble gerek yok. cok fazla. o yüzden dikkat etsen iyi olur

Valla mantar probleminden dolayı yıkayamıyorum bile, günahsa da doktorun boynuna

İnanmıyorsanız basite alıyorsanız cevap yazmayın arkadaşlar, taharet önemli bir mevzu ki inanmayan icin bile önemli olmalı diye düşünüyorum temizlik açısından. Konu yanlış yere açılmış olsa da cevaplayayım, suyla yıkaman şart canim.

Valla ben ilahiyatçıyım. Yani aramızda ilahiyatçılar da mevcut.

Tanıştığıma memnun oldum
Ama takıldığınız nokta k.b komiğime gitti
Bu forumda ilahiyatçı olanda yazacaktı ilahiyatçı kesilende
Hangisi neye göre doğru , Doğruluğu belirttiği kaynak ne ?
Ben bu inceyi belirtmek istemiştim saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…