Kucuk abdesten sonra taharet

Ateist formlarinda geciyor ne demek ya
 
Su vajina florasını bozduğu için duş haricinde sakın su değdirme diyor doktorum, mecbur kalınca ılık su ile yıkıyorum
Bende yıkamayınca rahat edemiyorum akıntı falan hiç olmuyor susuz. Benim bildiğim sabun vb seyler kesinlikle kullanılmamalı florayı bozmaması açısından. Bi doktorlarda zaten herbiri ayrı telden mübarek.
 
Elbette her wc sonrasi yikamak temizlemek gerekir.. Pecete koyarak nasil hijyen sağlanabilir ki? Hadiste bahsedilen idrar sicrantilari, ozellikle pacalara filan sicrayan idrar diye biliyorum.. Alaturka wc kullaniliyosa, girerken coraplar cikarilip pacalar katlanmali, sonra da el ve ayaklar yikanmali bence.. Dikkat etmek lazim tuvalet adabına..
 
Siz ne sacmaliyorsunuz ya inancsiz insanlar neden yorum yapiyor ben anlamiyorium hadis var ama cok duymamistm diorm bunlari yazanlar taharet yapmayanlar herhalde
 
Bende yıkamayınca rahat edemiyorum akıntı falan hiç olmuyor susuz. Benim bildiğim sabun vb seyler kesinlikle kullanılmamalı florayı bozmaması açısından. Bi doktorlarda zaten herbiri ayrı telden mübarek.
Ben de sabun veya diger temizlik malzemeleri kullanilmamali diye biliyorum o bolge icin.. Suyun, o bolgenin dogal yapisina zarari oldugunu hic duymadim..
 
Sanki burda okuduğumuz dertler cok mühim de konu sahibinin derdini kucumsuyoruz. Ilginc.

Merak etmeyin Kuranda oyle bir sey yazmaz. Hadisleri de Peygamberimiz yazilmasina musaade etmemis ki saptirilmasin. Aradan yillar gecmis herkes kendince hadis diye sozler cikarmis. ( Bu sozlerim tüm hadisleri kapsamaz!)

Velhasilikelam siz dikkat edin elbisenize sicramasin mikrop kapmayin. Amac mikroptan uzak durmak. Eger yikamazsaniz mikrop bulasma riski daha cok. Tavsiyem taharetlenmeniz yonunde.
 
Burda kimse ilahiyatçı değil lafınıza istinaden yazılmış bir cevap idi
 
erkeklerin hepsı cehennemlık desene
 
Son düzenleme:

Ben ilahiyatçıyım :)
Ama sorunun yeri burası değil

Alo fetva yı ara konu sahibi
 
aman sidik sıçratmayın mazallah, kabir azabı çekenlerden olursunuz.
Kul hakkı falan es geçebilirsiniz ama, ne de olsa çoğunluğu oluşturmuyor

Her hadise inanmayın. Marmara Üniversitesi'nde ilahiyat profesörü olan bir tanıdığım var. Orada okuyanlar duymuştur bunu. Birçok hadisin uydurma hadis olduğunu söylemişti bir konferansta. İslamın matematiğine aykırı bir kere bu tez.

İdrar sıçratan kabir azabı görür ne ya zaten, İslam'da temizlik önemlidir, taharete dikkat edilmelidir bu kadar.
 
Ben de ilahiyat mezunuyum. Sahih hadislere de uydurma diyecek kadar yürek yemişsiniz. Keşke bilgi sahibi olmayan konuşmasa şu forumda. Konu sahibi evet taharet konusunda kabir azabı çekileceği konusunda hadisler vardır taharet yapmak şarttır. Bu hadisler küçük abdestini ayakta yapan beyler için de geçerli, bayanlar da dikkat etmeli tuvalet adabına.
 
Siz ne sacmaliyorsunuz ya inancsiz insanlar neden yorum yapiyor ben anlamiyorium hadis var ama cok duymamistm diorm bunlari yazanlar taharet yapmayanlar herhalde

Çok inançlı olduğundan,
tanımadığın insanları kendi kafana göre
İnançlı , inançsız ( kafir bir nevi ) olarak ilan ediyorsun değil mi ?
Yılın inançlısı ödülü senin olsun
Tebrik ederim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…