Su vajina florasını bozduğu için duş haricinde sakın su değdirme diyor doktorum, mecbur kalınca ılık su ile yıkıyorumMantar asıl yıkamayınca bence daha hızlı tekrarlar.
Ateist formlarinda geciyor ne demek yaDini konu açmak yasak bu 1
Kimse burada diplomalı alim veya ilahiyatçı değil bu 2
Buradan birinin yazdığına göre bir şeylere tamam demek ne kadar doğru bu 3
Bide yazdığın hadis ve yazdığın şekil Ateist forumlarında geziyor buda 4
Bende yıkamayınca rahat edemiyorum akıntı falan hiç olmuyor susuz. Benim bildiğim sabun vb seyler kesinlikle kullanılmamalı florayı bozmaması açısından. Bi doktorlarda zaten herbiri ayrı telden mübarek.Su vajina florasını bozduğu için duş haricinde sakın su değdirme diyor doktorum, mecbur kalınca ılık su ile yıkıyorum
Elbette her wc sonrasi yikamak temizlemek gerekir.. Pecete koyarak nasil hijyen sağlanabilir ki? Hadiste bahsedilen idrar sicrantilari, ozellikle pacalara filan sicrayan idrar diye biliyorum.. Alaturka wc kullaniliyosa, girerken coraplar cikarilip pacalar katlanmali, sonra da el ve ayaklar yikanmali bence.. Dikkat etmek lazim tuvalet adabına..Arkadaslar kabir azabi cekeceklerin buyuk bolumu idrar sicratanlar olucakmis die bir hadis varmis ben.bunu yeni ogrendim bunun olcusu nedir her idrardan sonra yikamak mi gerekiyor ben normalde hep pecete koyarim orda idrar sizintisi kalmasida mi.günah tam net bir bilgi bulamadm suan hamileyim ve sik idrara cikiyorum bunun onlenmesi ne derece olabilir ki ben acayip vesvese yaptim simdi bilgisi.olan var mii
Ben de sabun veya diger temizlik malzemeleri kullanilmamali diye biliyorum o bolge icin.. Suyun, o bolgenin dogal yapisina zarari oldugunu hic duymadim..Bende yıkamayınca rahat edemiyorum akıntı falan hiç olmuyor susuz. Benim bildiğim sabun vb seyler kesinlikle kullanılmamalı florayı bozmaması açısından. Bi doktorlarda zaten herbiri ayrı telden mübarek.
Ben de sabun veya diger temizlik malzemeleri kullanilmamali diye biliyorum o bolge icin.. Suyun, o bolgenin dogal yapisina zarari oldugunu hic duymadim..
Aynen canim sadece su önerilir aslında.Ben de sabun veya diger temizlik malzemeleri kullanilmamali diye biliyorum o bolge icin.. Suyun dogal yapisina zarari oldugunu hic duymadim..
Burda kimse ilahiyatçı değil lafınıza istinaden yazılmış bir cevap idi
Tanıştığıma memnun oldum
Ama takıldığınız nokta k.b komiğime gitti
Bu forumda ilahiyatçı olanda yazacaktı ilahiyatçı kesilende
Hangisi neye göre doğru , Doğruluğu belirttiği kaynak ne ?
Ben bu inceyi belirtmek istemiştim saygılar
erkeklerin hepsı cehennemlık deseneArkadaslar kabir azabi cekeceklerin buyuk bolumu idrar sicratanlar olucakmis die bir hadis varmis ben.bunu yeni ogrendim bunun olcusu nedir her idrardan sonra yikamak mi gerekiyor ben normalde hep pecete koyarim orda idrar sizintisi kalmasida mi.günah tam net bir bilgi bulamadm suan hamileyim ve sik idrara cikiyorum bunun onlenmesi ne derece olabilir ki ben acayip vesvese yaptim simdi bilgisi.olan var mii
Dini konu açmak yasak bu 1
Kimse burada diplomalı alim veya ilahiyatçı değil bu 2
Buradan birinin yazdığına göre bir şeylere tamam demek ne kadar doğru bu 3
Bide yazdığın hadis ve yazdığın şekil Ateist forumlarında geziyor buda 4
Siz ne sacmaliyorsunuz ya inancsiz insanlar neden yorum yapiyor ben anlamiyorium hadis var ama cok duymamistm diorm bunlari yazanlar taharet yapmayanlar herhalde
Siz ne sacmaliyorsunuz ya inancsiz insanlar neden yorum yapiyor ben anlamiyorium hadis var ama cok duymamistm diorm bunlari yazanlar taharet yapmayanlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?