Küçük Ağa Kanal D

Mesela BERNA LAÇİN
Kadın eğitimli bir oyuncu ama sıradan bir oyuncunun dizileri kadar tutmuyor dizileri. :KK43:
Şu da var çünkü her şey medyatiklik olmuş. Kaliteli sanattan anlayan da yok.

Çok bilmiş Filozof konuştu. :confused:
Önemli olan ne biliyon mu yeğen.:KK70:Ramiz Dayıyı da rahmetle analım.Samimiyet önemli.İnsanı sıkmaması,bizden olması,sürekleyici olması.Ama bazen bunların hepsi var dizide yine de tutmuyor.Şans işi biraz da.İnsanı yakalaması önemli.Ben bu ara Bana Hicran De'ye taktım ama reytingler çok da güzel değil.Bir de bağlanıyorsun,ikilinin geleceğini merak ediyorsun pat diye bitiyor.:mad:Vicdan dizisinde olduğu gibi.Güzel diziydi yahu.:KK51:

Önemli olan ne biliyon mu yeğen.:KK70:Ramiz Dayıyı da rahmetle analım.Samimiyet önemli.İnsanı sıkmaması,bizden olması,sürekleyici olması.Ama bazen bunların hepsi var dizide yine de tutmuyor.Şans işi biraz da.İnsanı yakalaması önemli.Ben bu ara Bana Hicran De'ye taktım ama reytingler çok da güzel değil.Bir de bağlanıyorsun,ikilinin geleceğini merak ediyorsun pat diye bitiyor.:mad:Vicdan dizisinde olduğu gibi.Güzel diziydi yahu.:KK51:
Biz seninle bir dizi yüzünden tanışmıştık. Hatırlıyor musun? Sen bir konu açmışsın. Adam toplamaya çalışıyorsun. Ben de "bu diziden uyuz oluyorum vs." demiştim. Neydi o?
Sakallı bir adam vardı. Bir de Yahşi Cazibe'deki kız!
Bak dizinin adını unuttum.

Bana artık BUNAK de! :KK70: (Bana artık Hicran de 'nin bir çeşidi bu da:KK45::KK53:)

Biz seninle bir dizi yüzünden tanışmıştık. Hatırlıyor musun? Sen bir konu açmışsın. Adam toplamaya çalışıyorsun. Ben de "bu diziden uyuz oluyorum vs." demiştim. Neydi o!
Sakallı bir adam vardı. Bir de Yahşi Cazibe'deki kız!
Bak dizinin adını unuttum.

Bana artık BUNAK de! :KK70: (Bana artık Hicran de 'nin bir çeşidi bu da:KK45::KK53:)
Tarık'ı diyorsun sen.:KK48:Ona sonradan ben de çok gıcık oldum.Kızı yüzüstü bırakmıştı.Zeytin Tepesi'ydi.:KK53: Laf aramızda ben de unutmuşum.:rolleyes:

her salı açıyorum. kanal karıştırıyorum..yine küçük ağa..hayatımda böyle sıkıcı dizi görmedim...o kadar güzel diziler bitti...ama nedense bu dizi bitmek bilmiyor...çok sıkıcı...çooooook...

Çok çocukça ve saçma bir dizi bence hiç ısınamadım

30. bölümün son bölümünü izlememiştim izliyorum.
Çocuk değil bunlar kahraman sanki, her şeyden haberleri var. :confused:

33. bölümü izleyeceğim ama sanki bu bölümde başrolde maho ve hamiye var gibi. fragmandan öyle gözüküyor.

Kızlar küçük ağanın 35. Bölümününün fradmanında ece ölüyor galiba

Kökten bıraktım. Fragmanlarını görüyorum. Diziyi bıraktım
canım galiba bende bırakıcam. aslında günü günüüne bölümlerini izlemem ama illa cumartesiye kadar izlerdim. ilk defa bu kadar geçe bıraktım izlemeyi. 40. bölümde amma kavga vardı ama.

Back
X