Küçük Ağa Kanal D

kız yazık be, Başak çok engel oldu. İşten ayrıldı. Ali geldi. Ali koştu peşinden...:5:

Bu arada bunlar barışırsa bu dizi nasıl devam edecek? Eylül, sen bilirsin, bundan sonrası ne olacak? :1: Tahminlerini alalım. :34:

gerçi evet ali kendini bişey sandı falan 2 kişiyi götürmeye çalıştı :19::19:

he yaa dimi barışırlarsa dizide konu kalmaz ki :27::27: ahahah nerden biliyim kız :9::9:

bence çocuk doğucak memo ameliyat olucak falan baya bi uzatırlar diziyi hatta sezon finali de yaparlar baya uzar gider sonra memo iyileşir bunlar barışır mutlu mesut giderken giderken başak çıkar tekrar ortaya :52:

gerçi evet ali kendini bişey sandı falan 2 kişiyi götürmeye çalıştı :19::19:

he yaa dimi barışırlarsa dizide konu kalmaz ki :27::27: ahahah nerden biliyim kız :9::9:

bence çocuk doğucak memo ameliyat olucak falan baya bi uzatırlar diziyi hatta sezon finali de yaparlar baya uzar gider sonra memo iyileşir bunlar barışır mutlu mesut giderken giderken başak çıkar tekrar ortaya :52:
Ali aslında ikisini götüreyim, demedi.
Sinem adama köpek gibi davrandı. Bu da huzurlu bir liman aradı.
O da insan neticede... Etten kemikten, bir yere kadar dayanabildi.

Yalnız (tövbe Allah başıma vermesin) Sinem'in Ali'yi nasıl içi alacak? Başak ile birlikte oldu.
Gerçi hoş, evliyken aldatmadı. :ssz:
(KAFAMDA DELİ SORULAR. :1:)
başağın bebeği aldıracağı belliydi
bu ali de kime elini atsa hoop hamile kalıyor
sinemle barısınca dizi nereye gidecek?
ben de bunu merak ediyorum. :D

Son düzenleme:

Yalnız (tövbe Allah başıma vermesin) Sinem'in Ali'yi nasıl içi alacak? Başak ile birlikte oldu.
(KAFAMDA DELİ SORULAR. :1:) ben de bunu merak ediyorum. :D

ben aliyle başağa uyuz oldum bi kere :1::1:

he ya dimi resmen adamın başkasından çocuğu olacaktı :50::50: bende emrak edıyorum bakalım ne olucak :1::1::44:

(KAFAMDA DELİ SORULAR. :1:) ben de bunu merak ediyorum. :D

zaten sinem başından beri çok itici geliyor bana
başak melek gibi sıcakkanlı :34:

ben aliyle başağa uyuz oldum bi kere :1::1:

he ya dimi resmen adamın başkasından çocuğu olacaktı :50::50: bende emrak edıyorum bakalım ne olucak :1::1::44:
Aslında suçlu Sinem'di.
O kadar seviyorlar birbirlerini , o kadar aşıklar.
Ali boşanmamak için çok çabaladı, etti.
Sinem "Nuh" dedi. "Peygamber" demedi. :47:

Tamam Sinem hemcinsim falan ama haklının yanındayım ben. :1:

Aslında suçlu Sinem'di.
O kadar seviyorlar birbirlerini , o kadar aşıklar.
Ali boşanmamak için çok çabaladı, etti.
Sinem "Nuh" dedi. "Peygamber" demedi. :47:

Tamam Sinem hemcinsim falan ama haklının yanındayım ben. :1:
il bölümlerini pek izlemedim ben oraları bilmiyorum :1::1:

eheheh bakalım neler olacak iştee :12::12::12:

zaten sinem başından beri çok itici geliyor bana
başak melek gibi sıcakkanlı :34:
Ama insanoğluna melek gibi olan ya da kolay olan güzel gelmez.
İlla zor olacak. Sinem gibi delirtecek illa.

En güzel aşk, zor olandır. (Haluk Levent'in güzel bir şarkısı) :1:

:3:
Sence ne olacak sezon finalinde?
Sinem'in nesi var?
Bebeği mi düşürecek? :53:
Bizi üç ay öyle bekletecekler mi?:37:

Birce Akalay cok guzel kadin ya.. bu rolunde de mimikleri sevimlilikleri bi baska... cok yakismis Sinemm Birceyee....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:3:
Sence ne olacak sezon finalinde?
Sinem'in nesi var?
Bebeği mi düşürecek? :53:
Bizi üç ay öyle bekletecekler mi?:37:

kız bu kadar saçma sezon finali olamazdı :27::27:

dizide konu kalmadı ki yaaaa :44::44: başta çok duygusala bağladılar milleti sonra sonu güzel bitti ama beğendim :21: gerçi diziyi çok ilerlettiler falan ama :51::51:

kız bu kadar saçma sezon finali olamazdı :27::27:

dizide konu kalmadı ki yaaaa :44::44: başta çok duygusala bağladılar milleti sonra sonu güzel bitti ama beğendim :21: gerçi diziyi çok ilerlettiler falan ama :51::51:
Onu dedim arkadaşıma "22 bölümde bir okul dönemi ilerledi 8 ay falan, bir bölümde bir sene ilerledi."
Yalnız acayip mantık hataları vardı.
Sinem'in karnı altı aylık hamile gibi , cinsiyeti yeni öğreniyorlar ve düşük tehlikesi var.
Sonra "Hamileliğin 4. ayı" yazdı. Karnı küçüldü.
Zamanı ayarlayamadılar. Kış olması lazım kısa kollularla gezdirdiler.

Çok vasattı. :35::37:

Haaa, evet sonu güzel oldu da... Buradan nereye bağlayacaklar seneye?
Bence Başak bebeğini aldırmadı. Kucağında bebeği ile çıkagelecek. :27: :1:

Son düzenleme:
Onu dedim arkadaşıma "22 bölümde bir okul dönemi ilerledi 8 ay falan, bir bölümde bir sene ilerledi."
Yalnız acayip mantık hataları vardı.
Sinem'in karnı altı aylık hamile gibi , cinsiyeti yeni öğreniyorlar ve düşük tehlikesi var.
Sonra "Hamileliğin 4. ayı" yazdı. Karnı küçüldü.
Zamanı ayarlayamadılar. Kış olması lazım kısa kollularla gezdirdiler.

Çok vasattı. :35::37:

Haaa, evet sonu güzel oldu da... Buradan nereye bağlayacaklar seneye?
Bence Başak bebeğini aldırmadı. Kucağında bebeği ile çıkagelecek. :27: :1:

bak onu bende farkettim karnı kocamandı sonra birden söndü karnı :53::51: çok saçma şeyler vardı dediğin gibi keşke bu kadar ilerletip budaklandırmasalarmış merakta bıraksalardı seyirciyi :ssz::ssz:

çocukta iyi rol yaptı yaa üzüldüm o hasta zamanlarına :ssz::ssz: ne hikmetse bebek büyüyünce aynı sinemin rüyasındaki bebek oluverdi :52:

olabilir valla konu kalmadı çünkü :1:

bak onu bende farkettim karnı kocamandı sonra birden söndü karnı :53::51: çok saçma şeyler vardı dediğin gibi keşke bu kadar ilerletip budaklandırmasalarmış merakta bıraksalardı seyirciyi :ssz::ssz:

çocukta iyi rol yaptı yaa üzüldüm o hasta zamanlarına :ssz::ssz: ne hikmetse bebek büyüyünce aynı sinemin rüyasındaki bebek oluverdi :52:

olabilir valla konu kalmadı çünkü :1:

Bize de yaranılmaz. Merak ettirselerdi de derdik ki: "Bizi üç ay bekletecekler..." Bakınız birkaç önceki mesajım. :1:

Sinem'in rüyasındaki bebek miydi? Fark etmedim.
Gerçi onda bir şey yok. Bazı insanlar görüyormuş bebekleri doğmadan rüyada...:44:

Bize de yaranılmaz. Merak ettirselerdi de derdik ki: "Bizi üç ay bekletecekler..." Bakınız birkaç önceki mesajım. :1:

Gerçi onda bir şey yok. Bazı insanlar görüyormuş bebekleri doğmadan rüyada...:44:

öyle tabi ama böyle herşeey açığa çıktı ya heyecanlı bi final olmadı :1: çok saçmaydı ama merakla izledim yine de :28::9::9:

ama tıpatıp aynıydı :27::27:

kız bana niye eksi rep verdin aşkolsun :19::19::1:

Back
X