- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.956
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Dolgu konusu benim de merak ettiğim bir konu idi.Ameliyat olacaksan hiç dolgu yaptırma olumsuz etkiliyor ameliyat sonucunu.
Neden peki ?Ameliyat olacaksan hiç dolgu yaptırma olumsuz etkiliyor ameliyat sonucunu.
Sebebini bilmiyorum ama doktorlar bana öyle söyledi sanırım o dolgunun orada olması işlerini zorlaştırıyor.birde dolgu yapıldığı gibi kalmayıp yanlara falan kayabiliyormuş bu şekilde söylemişlerdi bana.Neden peki ?
Roacutane tedavisine başladım yani ben estetik olmaya engel olduğunu bilmiyordumBurun köküne olabilir,ucuna sıkıntı çıkabilir. Küçük ve kemerli burun estetiğe çok uygun bu arada.
Engel olmuyor ki ? Süresi var engel oluyor diye yazmadım zaten. Roaccutane sıkıntı bir kaç doktor görüşü alinRoacutane tedavisine başladım yani ben estetik olmaya engel olduğunu bilmiyordum
Tedavi bittikten sonra en az 6 ay süresi var diye okudumEngel olmuyor ki ? Süresi var engel oluyor diye yazmadım zaten. Roaccutane sıkıntı bir kaç doktor görüşü alin
Evet yoksa deforme ihtimali yüksek. Bu ilaç çok zararlı detaylı araştırdın mi bilmiyorumm bana da geçmişte verdiler, kullanmadım.Tedavi bittikten sonra en az 6 ay süresi var diye okudum
Kullanmayı bilince zararlı değil zaten düzenli olarak gidip tahlil yaptırıyorsun doktor kafasına göre vermiyorEvet yoksa deforme ihtimali yüksek. Bu ilaç çok zararlı detaylı araştırdın mi bilmiyorumm bana da geçmişte verdiler, kullanmadım.
ayda bir kan testi var ama sonuç değişmiyor ilaç yine zararlı,ilaç hakkında yabancı sitelerde de yazılmış cok makale var mutlaka okuyun...Her ameliyata girdiğinizde vs bu ilacı kullandığınızı bildirmek zorundasınız. Mesela bir kadının 1 ay kan testine girmesine fırsat vermeden karaciğerini iflas ettirmiş. Bla blaKullanmayı bilince zararlı değil zaten düzenli olarak gidip tahlil yaptırıyorsun doktor kafasına göre vermiyorveya her ilaçta olduğu gibi yan etkileri olabiliyor ciddi bir yan etki görüldüğünde bırakıp hekime başvurmak gerekiyor
Çok mu yoğun sivilceler var?Kullanmayı bilince zararlı değil zaten düzenli olarak gidip tahlil yaptırıyorsun doktor kafasına göre vermiyorveya her ilaçta olduğu gibi yan etkileri olabiliyor ciddi bir yan etki görüldüğünde bırakıp hekime başvurmak gerekiyor
Daha yeni başladım çok yogundan ziyade yoğun ağrılı ve geçmiyor. Zaten burada havalar Ekim Kasım da soğuyor. Asıl tedavinin yoğunlaşacağı zaman. Mesela sivilcem çıkıp kendiliğinden sönmüyor. Çıkıyor şişiyor uç veriyor dağılıyor iz bırakıyor...Çok mu yoğun sivilceler var?
Yazın zor olmalı o ilacı kullanmak.
Ben de kullandım ve tedavim mayısın başında bitti. Burun ameliyatımı da Haziranın sonunda oldum. Doktorla konuştum ve gerekli tahliller yapıldı şu anlık bir sorunum yok ama iyice görüşmek lazımRoacutane tedavisine başladım yani ben estetik olmaya engel olduğunu bilmiyordum
Ben kullandim sorun asla yaşamadım.ayda bir kan testi var ama sonuç değişmiyor ilaç yine zararlı,ilaç hakkında yabancı sitelerde de yazılmış cok makale var mutlaka okuyun...Her ameliyata girdiğinizde vs bu ilacı kullandığınızı bildirmek zorundasınız. Mesela bir kadının 1 ay kan testine girmesine fırsat vermeden karaciğerini iflas ettirmiş. Bla bla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?