Küçük ama kemerli burun.

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.708
13.956
248
29
Küçük ama kemerli bir burnum var. Burun dolgusu yaptırıp memnun kalan var mı ? Roacutane tedavisi görüyorum tedaviden sonra ameliyat olacağım. Çok büyük beklentilerim yok. Şimdilik kemeri kamufle etsin hafif de burun ucum kalksın yetecek. Burnu küçük kemerli olupta dolgu yaptrian var mı ?

Ameliyat olacaksan hiç dolgu yaptırma olumsuz etkiliyor ameliyat sonucunu.
Dolgu konusu benim de merak ettiğim bir konu idi.
Ne gibi bir olumsuzluk oluyor?
Hatta nerdeyse bu sene dolgu yaptırayim seneye ameliyat olur belki diye düşünmüştüm

Sebebini bilmiyorum ama doktorlar bana öyle söyledi sanırım o dolgunun orada olması işlerini zorlaştırıyor.birde dolgu yapıldığı gibi kalmayıp yanlara falan kayabiliyormuş bu şekilde söylemişlerdi bana.

Dolgunun ömrü bir yıl ama bir yılda sadece yüzde 85 i eriyor.Gozluk vs kullanıyor isen daha hızlı eriyor.
Kalan yüzde 15 var.

Bir de dolgu yapılırken uyanık olunuyor ve iğne batarken o acı hissediliyor.
Ilk göz arası boşluğa enjekte edildiğinde gözler birbirine yaklaşabiliyor.

Bana bunları söyledi doktor.

Evet yoksa deforme ihtimali yüksek. Bu ilaç çok zararlı detaylı araştırdın mi bilmiyorumm bana da geçmişte verdiler, kullanmadım.
Kullanmayı bilince zararlı değil zaten düzenli olarak gidip tahlil yaptırıyorsun doktor kafasına göre vermiyor veya her ilaçta olduğu gibi yan etkileri olabiliyor ciddi bir yan etki görüldüğünde bırakıp hekime başvurmak gerekiyor

ayda bir kan testi var ama sonuç değişmiyor ilaç yine zararlı,ilaç hakkında yabancı sitelerde de yazılmış cok makale var mutlaka okuyun...Her ameliyata girdiğinizde vs bu ilacı kullandığınızı bildirmek zorundasınız. Mesela bir kadının 1 ay kan testine girmesine fırsat vermeden karaciğerini iflas ettirmiş. Bla bla

Çok mu yoğun sivilceler var?
Yazın zor olmalı o ilacı kullanmak.

Çok mu yoğun sivilceler var?
Yazın zor olmalı o ilacı kullanmak.
Daha yeni başladım çok yogundan ziyade yoğun ağrılı ve geçmiyor. Zaten burada havalar Ekim Kasım da soğuyor. Asıl tedavinin yoğunlaşacağı zaman. Mesela sivilcem çıkıp kendiliğinden sönmüyor. Çıkıyor şişiyor uç veriyor dağılıyor iz bırakıyor...

Bende yıllardır kullanmaya cesaret edemedim onu.

9 ay kullandım ben sivilce ilacını unutkanlık ve dudak kuruluğu harici hiçbir yan etkisi olmadı. Yaz kış güneş kremi sürüp ilaçla bol su aldığında inanılmaz bi etkisi olmuyor. Tabiki her ilaç gibi yan etkileri muhakkak var ama ameliyat için yapılan anestezi gbi binde bir kötü sonuçlar herkeste aynı etkiyi vermiyor.

Gelecekte ameliyat olacaksanız dolgu işine hiç bulaşmayın.Ben ameliyat sonrası çöken kısımlara yaptırmayı düşünmüştüm ama araştırdıkça vazgeçtim.Gelecekte ne gibi sorunlara yol açacağı belli olmayan bir uygulama.Üstelik dokuların arasına sızdığı için ameliyat sonucunu olumsuz etkiliyormuş.Yan etki ,yanlış uygulama ya da yer değiştirme ihtimalinden bahsetmiyorum bile.

Ben kullandim sorun asla yaşamadım.

4 ameliyat oldum yıllar sonra, doktorum bu ilacı kullandığını vs söyle diye bisey demedi.

A ve d vitamini azaltarak sivilcileri yok ediyor.
İlac birakildiktan 6 ay sonra a ve d vitamini dengeleniyor.

Ameliyat olurken söylemenin mantığını anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…