- 25 Ocak 2022
- 2.654
- 5.310
- 78
- Konu Sahibi pportakall
-
Ilaç vücuttan atılmıyor cunku doktorunuz bilinçsiz demek ki. Benim araştırma sürecinde bile gorustugum doktorlar sordu. Hatta kalın derili olduğum için bazıları önerdi,deri inceltme özelliği var. Çoğunluğu karşı çıktı ve zararlı olduğu için kullanma dedi. İzotretinoin iceren her ilac sikintili,detaylı araştırmak gerekiyor. Bazı makalelerde deformasyonu arttırdığı dahi yazıyor,yan etkisi ileriye dönük zaten ne zaman çıkacağı belirsiz. Çok geçmiş yıllarda Ingiltere'de piyasaya sürülen isotretinoin ve türevlerine intihar şüphesi eklenmiş mesela bunun gibi fazlaca söylem var ilaç hakkında iyi araştırmak lazımBen kullandim sorun asla yaşamadım.
4 ameliyat oldum yıllar sonra, doktorum bu ilacı kullandığını vs söyle diye bisey demedi.
A ve d vitamini azaltarak sivilcileri yok ediyor.
İlac birakildiktan 6 ay sonra a ve d vitamini dengeleniyor.
Ameliyat olurken söylemenin mantığını anlamadım.
Siz ne çok biliyorsunuz maaşallah ordinaryüs prof.Ilaç vücuttan atılmıyor cunku doktorunuz bilinçsiz demek ki. Benim araştırma sürecinde bile gorustugum doktorlar sordu. Hatta kalın derili olduğum için bazıları önerdi,deri inceltme özelliği var. Çoğunluğu karşı çıktı ve zararlı olduğu için kullanma dedi. İzotretinoin iceren her ilac sikintili,detaylı araştırmak gerekiyor. Bazı makalelerde deformasyonu arttırdığı dahi yazıyor,yan etkisi ileriye dönük zaten ne zaman çıkacağı belirsiz. Çok geçmiş yıllarda Ingiltere'de piyasaya sürülen isotretinoin ve türevlerine intihar şüphesi eklenmiş mesela bunun gibi fazlaca söylem var ilaç hakkında iyi araştırmak lazım
Once atarlanmadan konuşmayı öğren sonra yorum yap olur muSiz ne çok biliyorsunuz maaşallah ordinaryüs prof.
Doktorlar diplomalarını asıp kasaplık yapsın siz brifink verin olur mu???
Doktorlarım bilinçsizmiş kahkaha atıyorum.
Yıllar dediğin 6 ay sürer önce bu konuyu bi öğrenin.
Yıllar yıllar sonra ameliyat oldum. Hiç bir sorun yaşamadığım gibi derim kesi izlerini de hemen kapatıp iyileşti.
Kac kere karnım açıldı hiç bir sorun yaşamadım.
Siz tıp eğitimi almış doktorlardan maaşallah daha daha bilgilisiniz ya sizin peşinden koşalım ne dersiniz.Once atarlanmadan konuşmayı öğren sonra yorum yap olur muSana ne desem boş git 5 kutu daha kullan banane bilimsel gerçek bunlar kafamdan yazmıyorum, hala 5 kere ameliyat oldum diyor ! Ben ne diyorum bu ne diyor, algida problem var. Tamam sen turp gibisin,kullanmaya devam
Burda doktor yaristiriyoruz zaten farkında misin ?Hangi doktor daha iyi kime gidelim kime olalım vs. Her doktor kusursuz bilgide olsaydı bu kadar hatalı işlem çıkmazdı ve insanlar iyi doktor peşine düşmezdi. Ben bu ilacı katiyen kullanmayın demiyorum,ilaç sıkıntılı ve bunu ben söylemiyorum ! Ilaçin imalatını kendin yapmissin gibi sahiplenip yorum yapıyorsun. Tamam güzel kardeşim sen kullan 10 kutu daha kullan karışan mi var. Ilaç hakkında bilgi edinmem için ord prof olmama gerek yok ama istesem Profta olurumSiz tıp eğitimi almış doktorlardan maaşallah daha daha bilgilisiniz ya sizin peşinden koşalım ne dersiniz.
Sizin dediklerinizi okuduk algıda sıkıntı yok.
Sizin diretmenizde sıkıntı var.
Hı hı bi tek siz biliyorsunuz araştırmayı bizlerde daldan armut topluyoruz.Burda doktor yaristiriyoruz zaten farkında misin ?Hangi doktor daha iyi kime gidelim kime olalım vs. Her doktor kusursuz bilgide olsaydı bu kadar hatalı işlem çıkmazdı ve insanlar iyi doktor peşine düşmezdi. Ben bu ilacı katiyen kullanmayın demiyorum,ilaç sıkıntılı ve bunu ben söylemiyorum ! Ilaçin imalatını kendin yapmissin gibi sahiplenip yorum yapıyorsun. Tamam güzel kardeşim sen kullan 10 kutu daha kullan karışan mi var. Ilaç hakkında bilgi edinmem için ord prof olmama gerek yok ama istesem Profta olurumBilincli olup,araştırmak ne zamandan beri kötü yorumlaniyor, neyse ban yemeye degmez
Seni çok sallamışlar ordan biliyorsunHı hı bi tek siz biliyorsunuz araştırmayı bizlerde daldan armut topluyoruz.
Evet doktor olmayan bir kişi doktora bilinçsiz diyorsa “ ki doktorlarım sizi don lastiği diye belinde sallar inanın” kesin kesin konuşursa eleştiririm.
Hadi bakalım değer değmez orası seni bağlar.
Ben cevabımı yazıyorum…
Senin gibi bilmişlik yapsam sallarlardı bence ve çok haklı olurlardı.Seni çok sallamışlar ordan biliyorsungenel-gecer bir yazı yok,algında problem olduğu için israrla anlamıyorsun. Sen ot gibi kullanmayı seçmişsin,ben ise araştırmayı bu kadar basit
Bence sen aynanın karşısına geç Davut Guloglun'dan da "Guleyrum Haluna Katula Katula" sarkisini ac uzun uzun kendinle dalga geçSenin gibi bilmişlik yapsam sallarlardı bence ve çok haklı olurlardı.
Felaket tellallığı üzerine oturmus bir gömlek gibi cok araştırmacı hanım.
Ot olsaydım inan sana güzel kafa yapar karşına geçer dalga geçerdim…
Bi tek siz araştırmacı gazeteci yazar Cevat Kelle bizde bal yemekten fenalık geçiren kamyon arkasındaki masumcuğuz….
Her ortamda bi tane senden vardır. Her şeyi o bilir en doğruyu o bilir, tek araştırma yapan odur…Bence sen aynanın karşısına geç Davut Guloglun'dan da "Guleyrum Haluna Katula Katula" sarkisini ac uzun uzun kendinle dalga geçBilinçsiz bulaşık seni,bilgilendirdikce koparıyorsun, hadi başkasına salça ol
Kişiye göre muamele diyelim,sana Frank Sinatra ya da Pink Floyd örneği mi vereyim şarkılarını biliyor musun acaba hic sanmam ? Ahahahaah kendini tarif ediyorsun,bana salça olan sensin,ben fikrimi yazdimHer ortamda bi tane senden vardır. Her şeyi o bilir en doğruyu o bilir, tek araştırma yapan odur…
İllallah edilir böyle insanlar haberin ola.
Espri konusunda da kendini geliştir.
Davut güloğlu kim ya.
Seviyeniz biraz düşük bulaşık nedir ki sizin gibi çirkef suyunun yanında temiz kalır.
Otur oturduğun yerde de sıçrama ki temiz kalalım….
Kişiye göre muamele diyelim,sana Frank Sinatra ya da Pink Floyd örneği mi vereyim şarkılarını biliyor musun acaba hic sanmam ? Ahahahaah kendini tarif ediyorsun,bana salça olan sensin,ben fikrimi yazdimbulasiksin ve izah ettikçe kopuruyorsun,iki sılanda kendine gel hadi
Gordugun tek seviye Super Marioda level atlamak,sende haklisinHer ortamda bi tane senden vardır. Her şeyi o bilir en doğruyu o bilir, tek araştırma yapan odur…
İllallah edilir böyle insanlar haberin ola.
Espri konusunda da kendini geliştir.
Davut güloğlu kim ya.
Seviyeniz biraz düşük bulaşık nedir ki sizin gibi çirkef suyunun yanında temiz kalır.
Otur oturduğun yerde de sıçrama ki temiz kalalım….
Bu sana yazıcam boş bi zamanım olsun.Gordugun tek seviye Super Marioda level atlamak,sende haklisinSen önce kendi yazdıklarına bakta seviye gör,başlatan sensin. Akademik kariyerimizi karsilastirirsak seni çekirdek gibi çitlerim ! Dilin varsa baska dilde yazayım. Davut Guloglu'nu neden beğenmedin tam da senin klasmanında örnek verdim ! diyorum ya kişiye göre muamele Frank şarkılarından bir tane yazda keyfimiz yerine gelsin,ben kimseye direktif vermedim,fikrimi yazdım. Bilmişlik taslayan sensin,benim görüşünden sanane,araştırmamdan sanane
Mümkünse yazma,gözardı edildinBu sana yazıcam boş bi zamanım olsun.
Vallahi enerjimi hiç ettin.Mümkünse yazma,gözardı edildin
BDV dışındaki konuları ekstrem bir durum olmadıkça yorumlara kapatmıyoruz, site kurallarına uymayan yorumları şikayet et butonuna basarak rapor edebilirsiniz, yorum yazmasını istemediğiniz üyeleri de konudan yasaklama özelliğini kullanarak engelleyebilirsiniz.Mune üyelerimizin tartışmasına yol açmak istemiyorum konu kapanabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?