KÜÇÜK BEBEĞİ OLUP TEKRAR HAMİLE KALANLAR

Cemre8116

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
51
17
3
44
Kızlar 1 yasinda bi kızım var ve takar hamileyim.böyle birsey yaşayanların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum

Hayirli olsun canim ...
Benim.oglum 13 aylikken hamileydim...
Su anda buyugum 29 aylik kucugum 8 aylik ...
Birlikte oynuyorlar ...
Ilk baslarda zor oluyor ama sagolsun kv dem buyugumle ilgilendi ...
Yemesiydi giyinmesiydi vs.
Simdi ikisiylede bas edebiliyorum cok sukur...
Abisi kardesini oynatirken ben islerimi yapiyorum , birlikte oyunlar oynuyoruz vs. ...
Iyi ki arayi acmamisim fazla...
Rahata erdikce 2. Yi ne zamana planlardim bilemem :)

ablam 3 yasında kızı + 6 aylık kızı varken 3. çocuğuna hamile kaldı 13 aylıkdı 2 numara 3 doğdugunda çok korkma destekçin varsa Allah yardımcın olsun gene de .

Tam istediğim gibi umarım benim de öyle olur. Düşünsene ikisi aynı anda büyüyecekler ne güzel.

Tam istediğim gibi umarım benim de öyle olur. Düşünsene ikisi aynı anda büyüyecekler ne güzel.
Bir yandan da iyi olur diyorum yaşım geçmeden ama büyük kızım 2 numarayı bile zor kabullenmek bunda ne yapar tamamen altüst olacak.buyugumuz 6 yaşında İlkokula yeni başladı zor bir dönem. Geçen günü meşale kardeşi ne bakarak sen niye doğdun diye bagardi

Ben kıskanç değildim benden sonra gelen kuzenleri falan çok sevdim ama mesela bi arkadaşımın ablası kardeşi gelince ''ben ölcem'' demiş kapının arkasından zor almışlar kızı, sonra da kardeşim için canımı veririm diyodu. Kızın bağırdı diye minicik evladına mı kıyacaksın. Büyüyünce birbirlerini çok severler merak etme hem kuzuna ilerde can yoldaşı olacak öyle düşün.

Arkadaşım ilk bebeği 3 aylıkken hamile kaldı.
Tam 1 yaş var kızlarının arasında.
Normal doğum yaptı ikisine de, o bakımdan doğum kolaydı.
Biraz zorluk da çekti tabii ama şimdi çok rahat, birlikte oynuyorlar filan.

Ayni dertten muzdaribim. Benimde kizim 1yasinda ve 2.ye hamile kaldim. Hamileliklerim zor geciyo benim suan bile zorlaniyorum dogumdan sonra nasil olacak bilmiyorum. Veren Rabbim sabrinida kolayligini da verir insAllah.

Ne kadar güzel işte birlikte büyüsünler. Benim suan bebegim 4 aylik ve bende sizin gibi hemen yapmak istiyorum. Hem ikisi bir arada buyurse sizin icin daha kolay olmaz mı? Ben oyle dusunuyorum.
Aradan 3 4 yil gecince tekrar bebek buyutmek zor gelir bana.

Öncelikle sakin ol. :) altından kalkamayacak gibi hissedersin ama hiç öyle değil. Ben oğlum 9 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Aynı tedirginlikleri yaşadım. Oğlum çok zor bir bebekti. Yemek yemez, uyku uyumaz. Ne yapcam ne etcem diye düşüne düşüne diye geçti 9 ay.
Kızım doğduğunda oğlum 1,5 yaşındaydı. İlk zamanlar zorlandım evet. O da alışma süreci olduğundan. Oğlum kıskançlık nedir hiç bilmediği için o konuda hiç sıkıntı yaşamadım. Ama bir kaç ay sonra herşey düzene girdi. O ilk ay annem dedi ki, bi 3,4 sene sonra iyiki böyle olmuş diceksin dedi. Kardeşimle benim aramda da 1 yaş var. İlerde çok memnun olacaksın bu duruma dedi. Ben tabi anne geçer mi 3,4 sene dedim. Geçti. Hemde öyle hızlı geçti ki.
Şimdi kızım 5 oğlum 6,5 yaşında. Ve ben iyiki öyle olmuş diyorum. Birbirleri ile o kadar iyi anlaşıyorlar ki masallah. Beraber büyüdükleri için birbirlerine çok bağlılar. Çok sevgi dolular. Yaş aralıkları çok az olduğu için, aynı oyunlardan, aynı aktivitelerden zevk alıyorlar. Başka kimseye ihtiyaç duymuyorlar. Birbirlerine yetiyorlar yani. Okul dönemine de beraber başladılar. Bende şimdi tadını çıkarıyorum bu durumun :)
bizim hikayemiz bu . Sen sakin ol, herşey yoluna girer. Annemin bana söylediğini ben çok emin olarak sana söylüyorum şimdi. 3,4 sene sonra iyiki böyle olmuş diceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…