Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaşamadım ama sağlıklı hayırlı büyütürsün inşallah :) biraz zor olur ama ilerde güzel olur :)Kızlar 1 yasinda bi kızım var ve takar hamileyim.böyle birsey yaşayanların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum
Bir yandan da iyi olur diyorum yaşım geçmeden ama büyük kızım 2 numarayı bile zor kabullenmek bunda ne yapar tamamen altüst olacak.buyugumuz 6 yaşında İlkokula yeni başladı zor bir dönem. Geçen günü meşale kardeşi ne bakarak sen niye doğdun diye bagardiTam istediğim gibi umarım benim de öyle olur. Düşünsene ikisi aynı anda büyüyecekler ne güzel.
Ben kıskanç değildim benden sonra gelen kuzenleri falan çok sevdim ama mesela bi arkadaşımın ablası kardeşi gelince ''ben ölcem'' demiş kapının arkasından zor almışlar kızı, sonra da kardeşim için canımı veririm diyodu. Kızın bağırdı diye minicik evladına mı kıyacaksın. Büyüyünce birbirlerini çok severler merak etme hem kuzuna ilerde can yoldaşı olacak öyle düşün.Bir yandan da iyi olur diyorum yaşım geçmeden ama büyük kızım 2 numarayı bile zor kabullenmek bunda ne yapar tamamen altüst olacak.buyugumuz 6 yaşında İlkokula yeni başladı zor bir dönem. Geçen günü meşale kardeşi ne bakarak sen niye doğdun diye bagardi