- 27 Temmuz 2016
- 97
- 64
- 3
- 32
- Konu Sahibi Y lerin annesi
Merhaba arkadaşlar aslında konu çok uzun ama kısaca özet geçeyim. 19 aylık bi oğlum ve 30 haftalık ikiz gebeyim. İkizler normale göre daha ağır ve yorucu hamilelik sürecini bildiğim için katlanıyorum kendimce avutuyorum kendimi ama gelgelrlim iki gündür çol gerginim. Oğlumla iletişimmiz iyi anlattığım zaman anlıyor yapmıyor ama yapmadığında da hatasını anlaması için mesela dışarda ise eve sokuyorum ağlamıyor yanlış yaptığını bildiği için. (hata derken düşmesi kalkması vs değil ona zarar verecek şeylere inatla yapması uyarımı dikkate almaması bunu yapmamın sebebi de bebekler doğduğunda zorluk çekmemem yoksa 1,5 yaşında çocuğa garezim yok her neyse) bu akşam kayınvalidem arkadaşımı geçirirken oğlumda gitmek istedi aldı kucağına bişey demedim ama ben gitmedim için oğlumda ağladı anne diyr eve getirdi bu sefer gitmek için ağladı bende içeri sokup kapıyı kapadım evlerine gittiler dedim ağladı sonra süt yapmaya gittim sütünü alıp yatağına yatar uyur normalde süt için ağladı bu defa yerden kalkmasını istedim yapmadı kucak istedi alamadım için üzüldüm sonra bu sinir olarak yansıdı bu defa sert şekilde kalkmasını istedim yine yapmadı yerde uyuyacak mış neyse benim sinirlerim çok bozuldu sonra kayınvalidem geldi çocuğu kucağına aldı oğlum yavrum diye sevdi yatağına yatırdı onunda çok uykusu olduğu için uyudu. Mesele kendimi kötü bi anne gibi hissediyorum çocuğuma bağırdım kucağıma alamadm sanki bu anlar geri gelecek gibi boş yere üzdüm diye kendimi yiyorum şu an oğluma karşı tavrım yanlış mı bunu öğrenemek istiyorum