- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi ciceklientari
-
Evet whatsaptanWatsaptan mı atıyor ? Görünürlüğü değiştir ve okundu bilgisini aaa gormedim dersin
O kadarcik yaziyorum ama ardi arkasi kesilmiyor :))watsupta otomatik indirmeyi kapat sen tiklamadikca inmesin.. her video ya da resmin altina masallah yaz yeter :)
Evet gördüm ama cevap atmayı unutmuşum de...bi süre sonra anlar herhaldeEvet whatsaptan
Gormesem de arar attim der istemedigimi anlamaz diye dusunuyorum
Aramalara hemen cvp vermiyorum ama anlamiyor ne yazikkiMedyayı otomatik indiri iptal edin,
Arkadaşınızı sessize alın, mümkünse en uzun süre,
Aramalarına hemen cvp vermeyin,canınız istedğinde verin.
Kötü niyetle yapmıyordur, yaşadıkları o an onu mutlu ediyorsa, o anı fotopraflayıp mutluluğunu paylaşmak istiyordur.
Bende kedimin fotolarını paylaşıyorum
Evet sıktıBu kadar mı sıktı bir bebegin fotografları sizi ya ne kadar tahammülsüz olduk. En iyi ve kibar yolu görmezden gelmek diye düşünüyorum
Benim eniştem keşke sadece kendi çocuklarını atsa.Evlerine gelen misafirlerle filan kaç poz çekindilerse (en az 12) hepsini atar.
Bu diyecegimFilm rulom dolu, tel hafızam yeterli değil ve attığın videoları açmıyor de. Bir ara hafızayı temizleyince atarsın de
Çocuklarının fotosunu çok yollama canım bana kanım kaynıyor nazar olabilir çok yollama deSelam hanimlar
Bir sorunum var kucuk ama sinir bozmaya baslayan
Bir arkadasim var uzaktan da tanidik aslinda
Kucuk cocuklarimizin arasinda 1.5 yas var
Yani benim ki neredeyse 2 onunki de 7 aylik falan diyelim
Yahu biktim sanki bi onda cocuk varmis gibi surekli foto video atmasindan
Haftada 3 kere 4 kere ortalama olarak
Durduk yere de atar bambaska bisey icin yazisirkende yada telde konusmus kapamisizdir hemen pesine
Ondan once de benim buyugununkini atardi
Koskoca cocugunkini de
Sunu belirteyim ki benden hicbir sekilde talep gelmiyor , foto at bakayim merak ettim gibi
Zaten firsat da vermiyor
Ha hic atmasa belki cok cok iki ayda bir kucugu bir goreyim derim bilmiyorum
Yogun kosturmacali bir hayatim var
Sıkıntili bir donemi yeni atlattim
Yogunlugumu yorgunlugumu biliyor
Ne yapabilirim nasil soylerim
Usulu erkanla soylemek istiyorum
Yani dan diye diyemem kalp kiramam bunu belirteyim
Vakitsiz aramasi surekli gorusmek istemesi de varki onun biraz onune gectim gibi
Simdiden tesekkurler sevgiler
Size mi atıyor durumuna mıBu diyecegim
Sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?