Küçük bir dert...

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.854
57.513
798

Madame coco marka bu nevresimi çoktandır beğeniyordum.
İndirimde görünce dün sipariş verdim kızlar.
Ancak özellikleri okuyunca anladım ki şu küçük mürdüm kırlent gelmeyecek..
Sizce de öyle mi?
Alıp kullanan var mı?
Sadece nevresim 2 yastık kılıfı ise anlamsız benim için

Özellikleri:
• Renk: Mürdüm.
• %100 Pamuk.
• Percale.
• Ebat 200x220 cm.
• 2 Adet 50-70 cm oxford yastık kılıfı.
• Coco Lastikli.
• Ürünümüz kendi özel kutusunda gönderilmektedir.
• Çarşaf ürüne dahil değildir.

Sizce? Siparişi iptal mi etsem diye düşünüyorum şuan..

canım genelde 2 yastık oluyo sadece diğerleri dekor amaçlı kullanılıyo ve insanları yanıltıyo daha öncede şahit oldum . ama çarşaf olmaması çok saçmaymış. ne kadara aldın? bence çarşaf yoksa iptal et

bi de ürün özel kutusunda gönderilmektedir yazmışlar kutuyu alsınlar da .. tövbe tövbe yaa

İndirimli 63 :)
Yaaa hep ciciye biciye kanıyorum yaaa

Artik cogu firma carsafsiz satiyor arkadaslar.
Ikea mesela cok guzel nevresimler var ama bir de carsaf mi alayim diye sinir oluyorum.

Hadi buna çarşaf uydurursun da hakikaten o küçük yastığı silince model güzel ama yine de bu şekilde durmuyor ve içine sinmez iptal derim.

Bence iptal et. Çakal bu firmalar süsleyip püsleyip tanıtıyor. O paraya daha güzelleri bulursun.
Aslında uyuzluğuna önce ayağına getirtip beğenmedim diyip gerisin geriye karşı ödemeli kargoya vermek

Hadi buna çarşaf uydurursun da hakikaten o küçük yastığı silince model güzel ama yine de bu şekilde durmuyor ve içine sinmez iptal derim.

Evet bence de farklı hava o katıyor sonuçta.
Model güzel ama başka yerden bulunmayacak tarz olmuyor o haliyle..

Mesaj attım eğer o yoksa içinde iptal ediyorum diye.. Bakalım..

Bence iptal et. Çakal bu firmalar süsleyip püsleyip tanıtıyor. O paraya daha güzelleri bulursun.
Aslında uyuzluğuna önce ayağına getirtip beğenmedim diyip gerisin geriye karşı ödemeli kargoya vermek

Kapıda ödeme yapıyorum ama :)
İade bana da zahmetli geliyor..
Mesaj attım eğer yoksa iptal edin diye bakalım..

Cok guzelmis ama tac a da bakin derim orda cok daha guzel desenli urunler var.ayrica kalitesinden de eminiz. Carsaf marsaf her sey dahil.
Kolay gelsin

Valla oluyormuş
Çarşafı tek basına 30-50 civarı
Rengine desenine gitti elim de o küçük mürdüm yoksa istemem

açıkcası ben beğenmedim takımı. arka fonda ki melekler falan farklı bir hava katmış sadece :26:

Cok guzelmis ama tac a da bakin derim orda cok daha guzel desenli urunler var.ayrica kalitesinden de eminiz. Carsaf marsaf her sey dahil.
Kolay gelsin

Bakıyorum da beğendiklerim çok pahalı oluyor Taçta
açıkcası ben beğenmedim takımı. arka fonda ki melekler falan farklı bir hava katmış sadece :26:

Doğrudur o da etkiliyor ben canlısını görmedim:26:
Alan da yok bundan sanırım:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…