Haklisiniz.bana 2 yillik universite bitirdim simdi de kpssye hazirlaniyorum, dershaneye gidiyorum diyor.ama aslinda siz boyle diyince dusundum de bir insan dershanedeyken nasil surekli mesajlasir ki.surekli mesaj atti bana.facebookta falan da okudugu kitaplari cekip koymus ama bir insan o kadar kitap okuyorsa boyle konusmasi ne bileyim imkansiz gibi.
Bazilariniz gormeden nasil iyi biri demissiniz ama ben iyi biri derken yani sohbeti cok guzel anlayisli biri onunla konusurken egleniyorum o anlamda demistim.rabbim hayirlisiyla bizi birbirimize nasip etsin.surprizler yapmayi cok severim bir bakarsin is yerinde kapida cicekle seni bekliyorum falan diyor.guzel konusuyor yani.
Birde aynen kofte ye bile kofde falan diyor((
Bu arada bulusmak istemesi kotu mu?bulusursam da kalabalik yerlerde bulusurum zaten.neden oyle dediniz ki? Cok mu safim ben((
lisede okuyorsunuz sanırım... ben olumlu izlenim edinmedim nedense. karar sizin tabi.
O kadar haklisiniz ki.bir insan kendi oz dilini en guzel sekilde kullanmalibu işin üniversite okumakla ilgisi yok . ben ortaokul, lisede nasılsam şimdi de öyleyim. imlam hep iyiydi yani. bu işin kitap okumakla alakası var arkadaşım.
kısa ya da uzun yazmasına bir şey diyemeyeceğim ama yanlış kullanılan kelimeler, yanlış noktalama ve bağlaç yazımı beni deli eder.
kendi dilini doğru kullanmayı bileceksin
Okuduğuna emin misin hiç bi üniversite mezunu dağa yazmaz bence güvenme
Evet lise 3.siniftayim
O kadar haklisiniz ki.bir insan kendi oz dilini en guzel sekilde kullanmali
Emin de degilim yani oyle dedi.lafina ne kadar inanilirsa artik.
Sizce ben bunun okuyup okumadigini nasil ogrenebilirim.agzindan laf mi alsam
Bence sen bu çocuğu bırak daha çok küçüksün derslerine yoğunlaş ayrıca dediğin kişi senden büyük erkek arkadaş edineceksen yaşıtlarından seçmelisin internet ortamı çok tehlikeli. Daha önce internetten tanıştığı biri tarafından eğitim durumuyla ilgili kandırılmış biri olarak konuşuyorumEvet lise 3.siniftayim
O kadar haklisiniz ki.bir insan kendi oz dilini en guzel sekilde kullanmali
Emin de degilim yani oyle dedi.lafina ne kadar inanilirsa artik.
Sizce ben bunun okuyup okumadigini nasil ogrenebilirim.agzindan laf mi alsam
internetten hangi sitede tanıştınız face de ise arkadşşlarından paylaştıklarından yorumlardan o kişi fake mi evlimi barklımı belli oluyor ona göre buluşun yoksa başınıza kötü şeyler gelebilir, yazma şekline alıştıysa bırakamaz bende 17 18 yaşlarımda beter yazıyordum w q ları çok kullanırdım düzeltim..
Bence sen bu çocuğu bırak daha çok küçüksün derslerine yoğunlaş ayrıca dediğin kişi senden büyük erkek arkadaş edineceksen yaşıtlarından seçmelisin internet ortamı çok tehlikeli. Daha önce internetten tanıştığı biri tarafından eğitim durumuyla ilgili kandırılmış biri olarak konuşuyorum
Haklisiniz.bana 2 yillik universite bitirdim simdi de kpssye hazirlaniyorum, dershaneye gidiyorum diyor.ama aslinda siz boyle diyince dusundum de bir insan dershanedeyken nasil surekli mesajlasir ki.surekli mesaj atti bana.facebookta falan da okudugu kitaplari cekip koymus ama bir insan o kadar kitap okuyorsa boyle konusmasi ne bileyim imkansiz gibi.
Bazilariniz gormeden nasil iyi biri demissiniz ama ben iyi biri derken yani sohbeti cok guzel anlayisli biri onunla konusurken egleniyorum o anlamda demistim.rabbim hayirlisiyla bizi birbirimize nasip etsin.surprizler yapmayi cok severim bir bakarsin is yerinde kapida cicekle seni bekliyorum falan diyor.guzel konusuyor yani.
Birde aynen kofte ye bile kofde falan diyor((
Bu arada bulusmak istemesi kotu mu?bulusursam da kalabalik yerlerde bulusurum zaten.neden oyle dediniz ki? Cok mu safim ben((
Evet benden 4 yas buyuk.sizi kandirdigini nasil anladiniz acaba
Merhaba ben internetten biriyle tanistim benden 4 yas buyuk.bana cok ilgi gosteriyo, cok bulusmak istiyo ama ben her seferinde erken demeye devam ediyorum cunku daha 1 haftadir konusuyoruz.neyse; ben kisa yazanlari sevmem yani itici bulurum bu huyumdan nefret de ediyorum ama bu boyle.tanistigim kisi de oyle hep kisa yaziyo ve cok cokk fazla sekilde yanlis kelimeler kullaniyo.mesela;"daha" yerine "dağa" birlesik olan kelimeleri ayri falan yaziyo.eli yanlislikla degiyo diycem ama o da degil hep ayni yanlislar.hepimizin kusurlari var biliyorum.benimde 4 4luk bir turkcem yok onu da biliyorum.ama ne bileyim cokk iyi bir insan ama kisa yazmasi falan cok soguyorum oyle olunca( arada soyluyorum boyle yazma falan diye tamam diyo.5dk sonra yeniden eskisi gibi oluyo.sizce ne yapmaliyim acikca yuzune karsi da soyledim ve ben bu huyumdan nefret ediyorum.okurken cogunuza ukala gibi gelmis olabilirim, ama inanin elimde degil ((((
dinime küfreden müslüman olsa derler. Bilir misiniz?
Dinime küfreden müslüman olsa derler. Bilir misiniz?
benim bir arkadaşım geçen gün mesaj atmış bana ck uzuldum ck yhaa diye nasıl sinir oldum yaşı küçük değil üstelik üniversite mezunu.
Merhaba ben internetten biriyle tanistim benden 4 yas buyuk.bana cok ilgi gosteriyo, cok bulusmak istiyo ama ben her seferinde erken demeye devam ediyorum cunku daha 1 haftadir konusuyoruz.neyse; ben kisa yazanlari sevmem yani itici bulurum bu huyumdan nefret de ediyorum ama bu boyle.tanistigim kisi de oyle hep kisa yaziyo ve cok cokk fazla sekilde yanlis kelimeler kullaniyo.mesela;"daha" yerine "dağa" birlesik olan kelimeleri ayri falan yaziyo.eli yanlislikla degiyo diycem ama o da degil hep ayni yanlislar.hepimizin kusurlari var biliyorum.benimde 4 4luk bir turkcem yok onu da biliyorum.ama ne bileyim cokk iyi bir insan ama kisa yazmasi falan cok soguyorum oyle olunca( arada soyluyorum boyle yazma falan diye tamam diyo.5dk sonra yeniden eskisi gibi oluyo.sizce ne yapmaliyim acikca yuzune karsi da soyledim ve ben bu huyumdan nefret ediyorum.okurken cogunuza ukala gibi gelmis olabilirim, ama inanin elimde degil ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?