kucuk bir detay ama insani nasil da sogutuyor:((((

ayol face den açık sayfa kitap resmi bulup eklemek zor değilki..google görsellere girdinmi istediğin her şey çıkıyor..ilahi bunlara kanma..

lisede okuyorsunuz sanırım... ben olumlu izlenim edinmedim nedense. karar sizin tabi.

Evet lise 3.siniftayim

O kadar haklisiniz ki.bir insan kendi oz dilini en guzel sekilde kullanmali

Okuduğuna emin misin hiç bi üniversite mezunu dağa yazmaz bence güvenme

Emin de degilim yani oyle dedi.lafina ne kadar inanilirsa artik.
Sizce ben bunun okuyup okumadigini nasil ogrenebilirim.agzindan laf mi alsam

internetten hangi sitede tanıştınız face de ise arkadşşlarından paylaştıklarından yorumlardan o kişi fake mi evlimi barklımı belli oluyor ona göre buluşun yoksa başınıza kötü şeyler gelebilir, yazma şekline alıştıysa bırakamaz bende 17 18 yaşlarımda beter yazıyordum w q ları çok kullanırdım düzeltim..

kanmaya müsait yaşlardasınız,aşkı sevgiyi uzaklarda aramayın bence,arkadaşlarınızla gezin tozun,üniversite sınavlarına derslerinize odaklanın...

Bence sen bu çocuğu bırak daha çok küçüksün derslerine yoğunlaş ayrıca dediğin kişi senden büyük erkek arkadaş edineceksen yaşıtlarından seçmelisin internet ortamı çok tehlikeli. Daha önce internetten tanıştığı biri tarafından eğitim durumuyla ilgili kandırılmış biri olarak konuşuyorum

Yorumlarina paylastiklarina falan baktim evlii degil sanirim

Evet benden 4 yas buyuk.sizi kandirdigini nasil anladiniz acaba

dur bi bismillah. yaşın en fazla 17 -18 falan sanırım.
yapma Allah'ını seversen, suya götürüp susuz getirirler seni bu kadar çabuk güvenirsen insanlara.

Evet benden 4 yas buyuk.sizi kandirdigini nasil anladiniz acaba

Annesinden öğrendim cnm. Sana bi abla tavsiyesi ilkokul mezunu olmayan bi insanın Köfde dağa falan yazacağını düşünmüyorum çok itici ve bu çocuk seni kandırıyo yaşı bile daha büyük olabilir aynı şehirde misiniz? Bak küçüksün diye seni seçip cinsel anlamda kullanmak istiyo olabilir lütfen bi abla tavsiyesi uzak dur internetten kimseyle tanışma!

Belkide adam senle yazışırken arada başkasıylada yazışıyordur yetişmek için kısaltıyordur
daha 1 haftadır tanıyorsunuz iyi olduğunu anlmanız imkansız
ALLAH yardımcınız olsun

Lisede öğretmenim. İnanın benim 12. sınıf öğrencilerimden bile 'köfde', 'dağa' gibi korkunç şeyler yazan çıkıyor. Bu adam çok büyük ihtimalle sosyal durumu çok kötü bir çevreden geliyor. Çünkü bu korkunç hatalar genelde o çevrelerden çıkar ve hayatında Cin Ali dışında kitap okumamış olduğu kesin. Üniversitede olma ihtimali yok denecek kadar az. Lütfen dengini bul canım

hiç uğraşma canım bununla, üstelik yaşın küçük, kandırılmaya müsait.
ben çok uyanık geçinirdim, yıllar önce benim de sanalda arkadaşım vardı, dişlere çok önem veririm, bunu da söyledim, öyle büyük bir sorun yok demişti, inandım bende, ama bir tuhaflık vardı bütün resimlerinde ağzı kapalı, üstelik gülerken bile.
ayy birde ne göreyim tanışınca dişi bile yok. yahu bu yaşta ne bu. şok olmuştum.
yani ufak tefek belirtiler olunca bunun üstünde dur. mesela imlasından kelimeleri yazmasından ben bu çocuğun öyle yüksek okullu falan olduğunu zannetmiyorum.
uzak dur bence.

Son düzenleme:

Dinime küfreden müslüman olsa derler. Bilir misiniz?

Sakin ha sakin internetten tanistigin birine asla guvenme. Milyonda bir cikar belki gercek, duzgun insan. Ama risk almaya hic degmez inan. Yasin cok kucuk. Neler neler cikacak karsina. Ne gerek var ya tanimagin insana vaktini harcamaya. Deger mi kendini tehlikeye atmaya. Etrafindakilerin suyu mu cikti Canim ya kizma bana ama daha cumlenin ilk harfinin bile buyuk yazilacagini bilmeden elestiri yapmissin bir suru Soylemeden gecemedim. Lisede zaten insan dunyanin tum sirlarini cozdugunu dusunur. Her seyin dogrunu bildigini... Buyuklerin bir bildigi var inan ki. Sakin ha sakin internetten tanidigin kimseye guvenme.

Valla gicik olmicak gibi degil ki hadi seninki yanlis yaziyo benimki harfleride yiyo
Her gun hic sasmaz "Npyn" kelimesini okuyoruummm bende uyuz kapiyorum "Hc sn npyn" diyorumm :)))
Civi civiyi soker gardas ne yapayim :)))

benim bir arkadaşım geçen gün mesaj atmış bana ck uzuldum ck yhaa diye nasıl sinir oldum yaşı küçük değil üstelik üniversite mezunu.

Ay o yhaa'lara bayiliyorum yhaaa
Kopek gibi asik olsanda zorla sogutuyolar insani :))

Eger siz ukalaysaniz ben de ukalayim. Inanilmaz takiliyorum yazim hatalarina. Ama ben harika miyim? Hayir. Ama bazilari cok goze batiyor. Mesela "sey" kelimesini ayirmiyor. Yada yaziyor (ya da)....
Bu takinti sadece, buyutmeyin. Her guzelin kusuru vardir. ;]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…