- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
inşallah tek kusuru imla hatalarıdır
evli barklı ya da sapık çıkmasın da
internette yazışan erkeklerin çoğu evli barklı adamlar
yazım hatalarına bende sinir oluyorum, aslında yazım hatası değil de başka birşey bunun adı....bilerek yapılan, ya da öyle alışmış...günlük konuşma dilini yazıya dökerken konuştuğun gibi yazarsan çok komik ve absürt bir şekil oluşuyor insanın kişiliğinde...
benim kuenimde sürekli geliom gidiom, aşgum dadlum , naber laa vs gibi çok saçma kelimeler ve cümleler kullanır, sinir oluyorum uyarıyorum da bak sen genç bir kızsın yakışmıyor böyle argo kelimeler, türkçenin suyu mu çıktı bu nasıl bir tarzdır diye, ama yok...bilhassa yeni neslin konuşma ve yazışma stili çok başka taraflara gitmiş...
bir arkadaşımın da telefon rehberi listesini bi okusanız anlamak için sözlüğe bakmanız gerekebilir, hep kısaltmalar saçma lakaplar, vs..
bir mesaj yollasa bana , anlayacam diye çatlarım, defalarca okurum ki öyle anlarım...
karşısındakine eziyet yahu..üstelik çok da ukalaca geliyor bana...hayır yani neyi ispatlamaya çalışıyorsun...
sizin bu erkek arkadaşınza kızmanızı çok normal buldum..çünkü okumuş tahsil almış biri üstelik daha kelimesine dağa diyecek kadar türkçeye hakim değil demekki...bilhassa uyardığınız halde ısrarla öyle yazması sizi de ciddiye almıyor anlamına gelir bence...
aşgunu yerim
merhaba ben internetten biriyle tanistim benden 4 yas buyuk.bana cok ilgi gosteriyo, cok bulusmak istiyo ama ben her seferinde erken demeye devam ediyorum cunku daha 1 haftadir konusuyoruz.neyse; ben kisa yazanlari sevmem yani itici bulurum bu huyumdan nefret de ediyorum ama bu boyle.tanistigim kisi de oyle hep kisa yaziyo ve cok cokk fazla sekilde yanlis kelimeler kullaniyo.mesela;"daha" yerine "dağa" birlesik olan kelimeleri ayri falan yaziyo.eli yanlislikla degiyo diycem ama o da degil hep ayni yanlislar.hepimizin kusurlari var biliyorum.benimde 4 4luk bir turkcem yok onu da biliyorum.ama ne bileyim cokk iyi bir insan ama kisa yazmasi falan cok soguyorum oyle olunca( arada soyluyorum boyle yazma falan diye tamam diyo.5dk sonra yeniden eskisi gibi oluyo.sizce ne yapmaliyim acikca yuzune karsi da soyledim ve ben bu huyumdan nefret ediyorum.okurken cogunuza ukala gibi gelmis olabilirim, ama inanin elimde degil ((((
Merhaba ben internetten biriyle tanistim benden 4 yas buyuk.bana cok ilgi gosteriyo, cok bulusmak istiyo ama ben her seferinde erken demeye devam ediyorum cunku daha 1 haftadir konusuyoruz.neyse; ben kisa yazanlari sevmem yani itici bulurum bu huyumdan nefret de ediyorum ama bu boyle.tanistigim kisi de oyle hep kisa yaziyo ve cok cokk fazla sekilde yanlis kelimeler kullaniyo.mesela;"daha" yerine "dağa" birlesik olan kelimeleri ayri falan yaziyo.eli yanlislikla degiyo diycem ama o da degil hep ayni yanlislar.hepimizin kusurlari var biliyorum.benimde 4 4luk bir turkcem yok onu da biliyorum.ama ne bileyim cokk iyi bir insan ama kisa yazmasi falan cok soguyorum oyle olunca( arada soyluyorum boyle yazma falan diye tamam diyo.5dk sonra yeniden eskisi gibi oluyo.sizce ne yapmaliyim acikca yuzune karsi da soyledim ve ben bu huyumdan nefret ediyorum.okurken cogunuza ukala gibi gelmis olabilirim, ama inanin elimde degil ((((
Merhaba ben internetten biriyle tanistim benden 4 yas buyuk.bana cok ilgi gosteriyo, cok bulusmak istiyo ama ben her seferinde erken demeye devam ediyorum cunku daha 1 haftadir konusuyoruz.neyse; ben kisa yazanlari sevmem yani itici bulurum bu huyumdan nefret de ediyorum ama bu boyle.tanistigim kisi de oyle hep kisa yaziyo ve cok cokk fazla sekilde yanlis kelimeler kullaniyo.mesela;"daha" yerine "dağa" birlesik olan kelimeleri ayri falan yaziyo.eli yanlislikla degiyo diycem ama o da degil hep ayni yanlislar.hepimizin kusurlari var biliyorum.benimde 4 4luk bir turkcem yok onu da biliyorum.ama ne bileyim cokk iyi bir insan ama kisa yazmasi falan cok soguyorum oyle olunca( arada soyluyorum boyle yazma falan diye tamam diyo.5dk sonra yeniden eskisi gibi oluyo.sizce ne yapmaliyim acikca yuzune karsi da soyledim ve ben bu huyumdan nefret ediyorum.okurken cogunuza ukala gibi gelmis olabilirim, ama inanin elimde degil ((((
Bir haftada aşık mı oldun ? İmla hatalarini bende sevmem ama zaten baslamamis daha yani konusmayi kesebilirsin.
Bir haftalik tanidigin icinde Allah bizi birbirimize nasip etsin demissin sastim kaldim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?