• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük bir iç dökme..

Canım böyle durumlarda eşini karıştırmicaksın direk tepkini koyacaksın. Yani senin yatak odana karıştığı an gel sen yap istersen deseydin çebesi kapanırdı.

Canım böyle durumlarda eşini karıştırmicaksın direk tepkini koyacaksın. Yani senin yatak odana karıştığı an gel sen yap istersen deseydin çebesi kapanırdı.
aklıma geliyor böyle sözler de o an güzel güzel söyleyince güzel güzel laf sokamıyorum ben. haldur huldur ne varsa söylüyorum. Kavga eder gibi yani.

ayyy insan oğlundan da soğur bu kadın yüzünden
yani sen kimsin ki beni oğluna layık görmüyorsun asıl ben senin gibi kadının oğlunu kendime layık görmüyorum diyesi gelir. anası o kadar kıymetliyse gitsin onla yaşasın.

ayyy insan oğlundan da soğur bu kadın yüzünden
yani sen kimsin ki beni oğluna layık görmüyorsun asıl ben senin gibi kadının oğlunu kendime layık görmüyorum diyesi gelir. anası o kadar kıymetliyse gitsin onla yaşasın.
ahlak olarak tam tersi biliyomusun. Eşim analık hakkı der. kadın çirkefin önde gidenidir.
anası olmasa eşim bir başka. ama gel gelelim son yaşananlar düşüncelerimi alt üst etti resmen..

aklıma geliyor böyle sözler de o an güzel güzel söyleyince güzel güzel laf sokamıyorum ben. haldur huldur ne varsa söylüyorum. Kavga eder gibi yani.

Bende ilk zamanlar söyleyemezdim senin gibi şimdi çatır çatır ne varsa söylerim :) başka türlü anlamıyorlar canım malesef dik dik laf sokmadan anlıyorlar. Yüzdüzler çünkü bunlar annemizin karışmadığı şeylere karışırlar.. Allahından bulsun kendini üzme kendini topla cidden onun karşısında ezildikçe daha çok üzerine gelir.sen üzüleceğine o üzülsün.

He bide bunu yapabildiğin an eşine de yansıtma bişey :) zaten için ferahlar artık söylenecek birşey de kalmaz:)

yaşadıklarınızı espriyle gülerek anlatabileceğiniz, dedikodusunu yapıp deşarj olabileceğiniz kardeşiniz,anneniz ne bileyim kuzenleriniz, arkadaşlarınız yok mu? Valla basite indirgeyin, dalgasını geçin. siz çok ciddiye almışsınız.

Bende ilk zamanlar söyleyemezdim senin gibi şimdi çatır çatır ne varsa söylerim :) başka türlü anlamıyorlar canım malesef dik dik laf sokmadan anlıyorlar. Yüzdüzler çünkü bunlar annemizin karışmadığı şeylere karışırlar.. Allahından bulsun kendini üzme kendini topla cidden onun karşısında ezildikçe daha çok üzerine gelir.sen üzüleceğine o üzülsün.

artık yüz yüze gelmeyeceğimiz için çatır çatır meselesi sanırım içimde kalacak. kadın karşısında ben ezilmesem de eşim yüzünden susmak zorunda kaldım kısaca susturuldum. Şuanki aklım olsa kadın beni nasıl doldurduysa eşime farkettirmeden tıkır tıkır işlerdim o bit kadarcık beynini. ama allah büyük gün olacak devran dönecek.. hepsini kızından görecek..

He bide bunu yapabildiğin an eşine de yansıtma bişey :) zaten için ferahlar artık söylenecek birşey de kalmaz:)
inan şuanki aklım olsa zerre bişey söylemezdim. ki beni durduramazdı. ama iş işten geçtikten sonra akıl başa geliyor.
bi söz geldi aklıma. Bıyık burkula burkula kaytan.... diye başlıyor. biraz ayıp yazmayayım şimdi. tamda o durumdayım işte

yaşadıklarınızı espriyle gülerek anlatabileceğiniz, dedikodusunu yapıp deşarj olabileceğiniz kardeşiniz,anneniz ne bileyim kuzenleriniz, arkadaşlarınız yok mu? Valla basite indirgeyin, dalgasını geçin. siz çok ciddiye almışsınız.
haklısın çok doldum. o yüzden buraya anlatıp içimi dökmek istedim. Annem de bu konuda dolu olduğu için annemle konuşamıyorum. arkadaşlarımla konuşuyorum iyi geliyor açıkçası.

inan şuanki aklım olsa zerre bişey söylemezdim. ki beni durduramazdı. ama iş işten geçtikten sonra akıl başa geliyor.
bi söz geldi aklıma. Bıyık burkula burkula kaytan.... diye başlıyor. biraz ayıp yazmayayım şimdi. tamda o durumdayım işte

Zamanı gelir söylersin merak etme. Mutlaka bir yan yana gelme durumu olucak tamamen iletişim kesilmiyor ne yazık ki.. ben kaç kez kesinlikle görüşmiycem dedim sonra insafa gelip bayramda,anneler gününde gittim..

Valla annesi icin adami bosamayacaksan hic ceneni yorup huzurunu bozma.
Biktim artik cekemiyorum bosayacagim diyorsan icindekini kus oyle bosa.

Ama bosanmayacaksin duyma gorme ana ogul ne halleri varsa gorsunler

Allah sabir versin boyle cahil cok, benim kaynanamda ilk gece oturma odasina yer yataga yapmis yatak odasinda komşular isigi gorurse anlarmis yahu kaçakmi evlendim ben aklinda yer yatagnda carsafa bakick ertesi gun namusumdan suphen mi var dedim ben kotu oldum ama esim annesine asla laf soyletmez hergun arar ben memlekete giderim msj atar okadar

Ayyy bnde yaşadım aynısını yatakodasina çarşaf koymuş kapıyı kilitledim sabah geldi çarşafı kirletmedik gerek yoktu dedim :)

Zamanı gelir söylersin merak etme. Mutlaka bir yan yana gelme durumu olucak tamamen iletişim kesilmiyor ne yazık ki.. ben kaç kez kesinlikle görüşmiycem dedim sonra insafa gelip bayramda,anneler gününde gittim..
şeytana merhamet edilirmi? ben o hatayı 1 kere yaptım bayramda gittim. öldüm ölesi gitmem bida. bak buraya da yazıyorum. Allah şahit olsun

Valla annesi icin adami bosamayacaksan hic ceneni yorup huzurunu bozma.
Biktim artik cekemiyorum bosayacagim diyorsan icindekini kus oyle bosa.

Ama bosanmayacaksin duyma gorme ana ogul ne halleri varsa gorsunler

eşim annesini ne kadar savunursa bende o kadar karşı çıkacağım. kaldığı yerde biter.. içimdekileri hepsine karşı kustuktan sonra boşanırım tabiki içimde tutmam..
inanıyorum biliyomusun bi gün o kadın ettiklerini bulacak ve aklına ben geleceğim..

Back
X