- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Mesafe koydum arama zaten ama eşimi görünce sıkıstiryorlar karin gelmiyor bize diye laf yapılıyor ve esimle.ailesinin arasi bu yüzden bozukbir daha çağırdığında gitme..
ağrım var halsizim işim var vs vs her seferinde bir bahane uydur..
Herkesin evi çok yakın en uzak mesafe 20 dk ve kimse aramadı beni esimide kp tek aramış bir kezbi tel de mi etmediler ayip etmisler
Allah razi olsun cnm allah isteyen herkese verir inşallahHiç canını sıkma araya mesafe koy en guzeli bu bence.Geçmiş olsun ,evladını sağlıkla kucağına al.
Çok doğru dedin. Ya 20 merdiven inip sormadilar daha ne diyim çıkmayınca esimle kavga ediyorlar esimle araları bu yüzden bozukYapacağınız en mantıklı şey bir daha seni is için çağırdıklarında gitmemek. Senin hasta zamanında merak etmiyorlar belli ki tek dertleri kullanmak. O yüzden kullandirma kendini. Moralini bozma ve hiçkimseden bir beklentin olmasın. 'Ha öyle mi al madem benden de böyle' olayi. Allah kimseye isini düşürmesin gerçekten görüyorsun kimin ne mal olduğunu.
Mesafe koydum arama zaten ama eşimi görünce sıkıstiryorlar karin gelmiyor bize diye laf yapılıyor ve esimle.ailesinin arasi bu yüzden bozuk
Acidigim için yapıyordum kötü olmamak için hep yaptım esim için .. esimde suan nasıl kurtuluruz gözüyle bakıyor onlara konuşmuyor yukarıya bile ihtiyacı Olmaz sa çıkmazonlar nasıl davranıyorsa öyle
çağırdı mi isim var gelemem
şuraya gideceğim gelemem
temizlik mi var Ayy geçen gün cereyanda kalmışım sırtım tutulmuş yapamam
yürürken ayakkabı vurmuş ayağım ağrıyor yapamam
yemek mi yapılacak benim elimin lezzeti sizin damak tadiniza fazla gelir yapamam
x eltim daha iyi yapar hadi yap da yiyelim vs.
bence böyle yani
Suan kıyamet yeri zaten herkes bizi kötü biliyor diye yapıyordum.. adım atsak olay siz geçmez esimde baya mesafeli suan ama eltilerime noluyor onlar gelselerdi arasalardiDurum belli,esinizin arasi ailesiyle bozulmasin diye kendinizi kullandirmayin ,hamilesiniz caniniza bebeginize bakin ,stres size iyi gelmez ,dinlenin ,
Ayrica esinizde durumu goruyor siz dogurunca da bakmazlar,
Rahatsizim diyin gitmeyin cagirdiklarinla
Bu durumum olmasaydı o konuyu acicaktim zatenbozuk olsun o onların sorunu..
canın istediği zaman gidersin istemediğinde gitme..
Bu durumum olmasaydı o konuyu acicaktim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?