Küçük bir operasyon geçirdim ama ağrım var ve kimsem yok ???

naughtywomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
894
562
33
Suan çok sinirliyim..
Çok derinlere girersem çıkamam sordukca cevap veririm size . 1.5 yildir evliyim 3 aylık hamileyim. Hamilelikten dolayı vajinal et oluşmuştu bugün doktor yakalim doğuma engel olur dedi bende hemen tmmm dedim ama o et silerken rahatsız ediyordu kan geliyordu ...
Neyse konu bu değil kv ile altli ustlu oturuyoruz ameliyat olucagimi esim söyledi ve 20 dakika sürdü çok değildi ama nasıl açıyor yuruyemicek dereceye geldim sonra ve kanamaya devam ediyordu.

Saat 3te eve geldim herkesin haberi var ameliyat oldugumdan esimde ise gitti... Ne kv ne kızı gidip bakalım ne olmuş demedi saat 8e kadar tektim evde bir su içmeye kalkiyordum. Eltilerinde haberi var ne arayan nede gelen.oldu esimde çok bozuldu zaten ailesiyle problemleri var oda çağırmadı kimseyi ama çok bozuldum bu duruma ...

Misafir gelir beni çağırırlar iş olur bana söylerler ramazan bayramında bile düşük riskim olduğu halde 30 kişilik pilav yaptım kv ve eltiler beğenmedi o halimle yaptığıma suketmediler ....

Bıktım bunlardan ya kv hastayken o kadar yanına gittim o yok umrunda değil ..
Tasin demeyin suan eski konularimi bilen bilir ...
Senin annen yokmu demeyin var ama çok uzakta 12 saat var arada...

Şimdi soru su bu kvye gorumceye eltiye nasıl davranim ?? Sinirden ve yanma hissinden uyku tutmuyor

onlar nasıl davranıyorsa öyle
çağırdı mi isim var gelemem
şuraya gideceğim gelemem
temizlik mi var Ayy geçen gün cereyanda kalmışım sırtım tutulmuş yapamam
yürürken ayakkabı vurmuş ayağım ağrıyor yapamam
yemek mi yapılacak benim elimin lezzeti sizin damak tadiniza fazla gelir yapamam
x eltim daha iyi yapar hadi yap da yiyelim vs.
bence böyle yani

Oğulları dış cektirdiginde ellerinde cicekle yemeklerle maaile gelip Gelinleri 2 saat anestezi alıp ameliyat olduğunda ay ne var küçük bi operasyon diyip geçen kV görümce gördüm..
Sizi cok iyi anlıyorum ama pismanlik duymamak için siz de fedakarlık yapmayacaksiniz artık..
Düşük riski ile 30 kişiye yemek yaptirdilar ama siz yaptınız sonuçta.. Hayır diyin lütfen kendi iyiliğiniz için..

Geçmiş olsun öncelikle. Sizde tavrinizi koyup hiçbir seylerine karışmayan ne halleri varsa görsün ler.

Yapacağınız en mantıklı şey bir daha seni is için çağırdıklarında gitmemek. Senin hasta zamanında merak etmiyorlar belli ki tek dertleri kullanmak. O yüzden kullandirma kendini. Moralini bozma ve hiçkimseden bir beklentin olmasın. 'Ha öyle mi al madem benden de böyle' olayi. Allah kimseye isini düşürmesin gerçekten görüyorsun kimin ne mal olduğunu.

Çok doğru dedin. Ya 20 merdiven inip sormadilar daha ne diyim çıkmayınca esimle kavga ediyorlar esimle araları bu yüzden bozuk

Durum belli,esinizin arasi ailesiyle bozulmasin diye kendinizi kullandirmayin ,hamilesiniz caniniza bebeginize bakin ,stres size iyi gelmez ,dinlenin ,
Ayrica esinizde durumu goruyor siz dogurunca da bakmazlar,
Rahatsizim diyin gitmeyin cagirdiklarinla,
Esinizde versin agizlarinin payini ,kendime es aldim size hizmeyci degil desin

Acidigim için yapıyordum kötü olmamak için hep yaptım esim için .. esimde suan nasıl kurtuluruz gözüyle bakıyor onlara konuşmuyor yukarıya bile ihtiyacı Olmaz sa çıkmaz

Suan kıyamet yeri zaten herkes bizi kötü biliyor diye yapıyordum.. adım atsak olay siz geçmez esimde baya mesafeli suan ama eltilerime noluyor onlar gelselerdi arasalardi

Bence çok da üzme kendini çoğu ayni galiba bizde alt üst oturuyoruz 2 kere düşük yaptım bırak gelmeyi geçmiş olsun bile diyen olmadi... Onun için artık umrumda bile değiller eşim bile artık konuşmak dahi istemiyor ailesiyle.
Eşin le sorunun yoksa senin yanindaysa her zaman takma hatta nispet yaparcasına mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…