Küçük bir operasyon geçirdim ama ağrım var ve kimsem yok ???

Insanın kimsesi olmayınca zoruna gidiyor iste problem bu . Bende düşük yaptım .s ve benim için herkese o sisman çocuğu olmuyor demiş bugün öğrendim bunu çok zoruma gitti . Kendi annem.bile abimin sıkıntılı kpss sınavı yüzünden ben gelim dedi yok dedim kiyamadim 12 saat cekilmez

Yanlız sın hamilesin çok üzgün sun ama mutlu olmaya bak bence bu kadar üzme kendini bebiside uzersin.. Keşke annen yakın olsaydı ama maalesef değilmiş sen git biraz değişiklik olur rahatlarsin.. Sen agzinla kuş da tutsan onlar yine KONUŞUR KONUŞUR KONUŞUR çünkü kendini bilmez bencil ve hadsiz oluyor lar bazen fazlasıyla...

Kurbanda esimle gidicem şimdi gitsem o tek kalır durumlar ortada arada kaldim yani

Çok doğru dedin. Ya 20 merdiven inip sormadilar daha ne diyim çıkmayınca esimle kavga ediyorlar esimle araları bu yüzden bozuk
Eşin arkanda belli ki o yüzden aman aralari bozulmasın diye kendini siper etme. Hamile halinle kosturma islerine yazık. Allah korusun bebeğine birşey olsa zerre destek göreceğini mi sanıyorsun onlardan. Birak eşin halletsin aralarındaki sorunu sen sadece kendini ve bebeğini dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…