- Konu Sahibi london2012
-
Sonuc ne olacak? Hırs yapıp yapmamız gerekenleri ertelememek mi amac?
Aynen oyle ama amac hirs yapmak degil . Ertelediklerini bir yasam stili haline getirmek.
Hmm güzell ve zor :97:
fena degilmis aslinda okurken bir an kendi ertelediklerim geldi aklima
O zaman ben uyumayı ertelemiyorum ve gün ağarırken değil, hemen şimdi yatağıma gidiyorum.
Verin bana bakiim puanlarımıCümleten iyi geceler
Kendimim derken?Düşündüm de en çok ertelediğim kendimim sanırım, onu ne yapıcaz?
yarin spor yaparsan +1 puan sana:)ertelediğim en büyük şey spor yapmak herhalde :)
Kendim cok soyut bir kavram. Somuta donusturmek lazim. Biri mesela sevgilisinden ayrilir , mesaj atmadan duramaz , yarin atmazsa bu da basari. Biri sigara icer yarin icmezse o da basari. Birinin cay icmesi zararlidir, o da icmezse o da basari. Biri alisveris yapmaz, yarin yaparsa o da basari. Biri doktora gitmeyi erteler ama yarin gider o da basari. Bu tip seyler. Yapicam demek yetmiyor. Yaptiktan sonra kendimize +1 puan veriyoruz. Sadece 8 hafta.
bekarken o kadar çok şey ertelerdimki, resmen hastalık gibiydi, alışkanlık yapmıstım; evlenince geçti.. çünkü ev işi erteleyince olmuyor,içinden çıkılmaz bir hale geliyor, o yüzden ben ilk evlendiğimde çok zorluk yaşadım,,
Sabah kalktığımda evi temizledim. Oğlumu banyo yaptırdım ve çorbasını hazırladım. 4'ten beri ayaktayım şuan işteyim. Uzun zamandır bu görevleri hep annem üstlenmişti. Bana kaç artı puan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?