- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi london2012
-
Insanin karsi koyamadigi, yapmaktan cekindigi seylerdi aslinda:) Bir de yaptiktan sonra yaziyoruz yapicam diye degil:)
Ha işte benim de karşı koyamadığım şey kk, bak saat yine 3ü geçiyor ben yine buradayım. Ama sanırım kk'yı bırakırsam gelip yazdırma imkanım olmayacak. 2 günden fazla yoksam bilin ki bırakmışımdır o zaman puanlarımı alırım
Konu Kişisel Gelişim'e daha mı uygun acaba?
Farklı ve faydalı bir konu olmuş.
Düşündüm de,genelde yapmam gerekenleri yapıyor yapmamam gerekenleri ise yapmıyorum.
Her zaman mümkün olmuyor tabii ama özellikle irade söz konusu olan durumlarda başarılıyım.
Ama aklıma gelen bir şey olursa ve yaparsam (ya da yapmazsam) yazacağım.
Oyle geldi iste dun aklima. Sadece yaptiklarimizi topluyoruz.Kesinlikle tembellik degil bu, baska birsey. Ne kadar cok sey erteledigimin farkina vardim. Onemli olan bu zaten. Aaaa sunuda yapayim filan diye gecti butun gun. Isteyerek yaptim cunku puan topluyorum:)
Ben cok iyiydim bugun. Cok girmedim KK ya ve islerimi yaptim. Ortaligi topladim +1, tv izlemedim +2, ehliyet sinavlarina baktim +3 . Kremi hala suremedim ama olsun:) gelisme var. Senin uyuyamaman bilgisayara cok girmenden oluyor bence. Iki gun girmesen bir daha girmezsin. Bagimlilik olmus sende. Bana da oluyor ara sira, islerden kacmak icin.
Yapmadıklarımız derken atıyorum "bugün ayrıldığım kişiye mesaj atmadım,kendime hakim oldum" tarzında bir yapmamaktan da puan alıyor muyuz?
Ya da bugün diyetimi bozmadım,kaçamak yapıp tatlı yemedim gibi mesela
Ohoo, tüm puanları topik sahibi topluyor sayın seyirciler, var bunda bir iş
Maşallah diyelim, darısı benim başıma.
Benim işlerim hep bilgisayarda olduğundan bağımlısı olmam da kaçınılmaz oldu ne yazık ki, ben kendime daha basit hedefler koyacağım, bilgisayarı bırakmak beni aşar şimdilik
Öbür topikten de uyarıyı almışım ben uyuyayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?