küçük bir şaka :S

gene iyisin arkadaşım. ben tokat attım ardından kafa yedim zor gönlümü aldı. kafam mosmor oldu. ama refleksti biliyorum

Herkesin icinde tokat atmak ne demek ya bir sepep olsa bile yapilmaz ayip saygisizca birsey, cocuksu davranmisin gerci yasinda onu elveriyor

El Kol Şakalarından Nefret Ederim ve Kim Olursa Olsun Farketmez..
Ağzının Burnunun Yerini Değiştirmeme Sebep Bir Davranıştır.. (Kocam Bile Olsa)

Sende Bence Dikkat Et, Kendini Durduramıyorsan Başbaşa Olduğunuzda Yapmaya Özen Göster..
Herkesin İçinde Çocuk Misali Hiç Hoş Değil..

Şaka gibisiniz,kusura bakmayın. Tokat atmak ,cimdiklemek şu bu :)) kişiyi basitleştiriyor bence. Söyleyecek makul sözleriniz yok muydu da şiddete başvurarak derdinizi ifade ettiniz? Erkeğe yakıştırmayan hanımlar, bayanlara da yakıştrmasalar iyi olacak. Çifte standart yapmayalım :)

kusura bakmada çok saçmasın.herkesin içinde tokat atılırmı.dedikleri gibi iyiki atmamış seni gemiden.erkekler çok sinirlerinir böyle durumlara şaka olsada

ne gerek var kendini rezil etmeye?
Bi günde erkek arkadaşın seni tokatlasın gemide bakalım ne oluyor

Başlık da çok uygun.
"Küçük bir şaka"
Bir de büyüğünü yap bakalım sevgiline
Çocuğu hastaneden toplarlar herhalde

Son düzenleme:

Bence burada vurmanın şiddeti ve sevgilinin sana olan tavrının nasıl olduğu önemli.
Tokatı hızlı mı attın yoksa sever gibi dokundurdun mu birazcık?
Ve sevgilin kolunu sıkıp öyle derken sinirlimiydi yoksa gülerek mi söylüyordu?
Bence git özür dile sevgilinden düzelsin aranız.
Sonuçta haksız durumda olan sensin.

yani vurduğun yeri öp diye diretti yanlış anlaşılmasın bende kızdım öpmem diyince daha da sıktı kızarak

vurmam şiddetliydi ve yapma dedikçe daha da yaptı yapma yoksa yakarım canını dedi ben de inadına devam ettim

sevgilin de sen de garipsiniz.
sen ona tokat atıyorsun
sevgilin öp öp öp diye diretiyor
hem de vapurda.
ergenlikten çıksanız iyi olur ikiniz için de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…