küçük bir şaka :S

:)))))))))))))))))))))) konuyu okuyunca cok guldum :)) burası kadınlar kulubu, cocuklar değil...

senden 6 yaş büyük bir ablan olarak tavsiye vericem sana. umarım alınmazsın. bu tür el şakaları yapmak genç bir kıza yakışmaz. hanım hanımcık ol tamam mı canım. bir bayana yakışan şey kaba saba el şakaları yapmak değil, kibar ve biraz ağır olmaktır.

bir arkadaşın belirttiği gibi ergenler için ayrı bir sayfa açılmalı gerçekten...
ben ona vurdum o öp dedi öpmedim o da bana vurdu:)
ne gibi bir çözüm bekliyorsun bizden??

güldüm vallaha iyi geldi... artık reşit sayılacak yaştasın hala 0-12 yaş muhabbeti yapma güzel kardeşim. büyü biraz. kimse için değil, kendin için.

sevgilin sabırlı biriymiş....sen haksızsın...herkesin içinde ona tokat atarak rencide ediyorsun ardından tokat attığın yeri öpseydin ortamı biraz yumuşatırdın kırılan gönlünü gururunu kurtarırdı keşke hem döverim hem severim diyip öpüverseydin... haksızsın canım...aynı durumun sana yapıldığını düşün sende kırılır üzülürdün ki bu olayda haksız olmana rağmen kırılmışsın bence o sabırlı sevgiliyi kaçırma git gönlünü al...

hakikaten benim de nefret ettiğim şeydir el şakaları, hatta genel olarak tüm şakalardan çok haz etmem :) çok masumane takılmalar vardır, onlar dışında. erkek arkadaşınızın "tepki" göstermesi haklı; ama o da bana biraz garip geldi, elinizi sıkması filan... bence biraz daha dengeli olmalısınız sağlığınız açısından çift olarak :)

kesinlikle haksızsın
hadi yalnız olsanız affedilebilir
ama herkesin içinde yapılmaz

Kesinlikle senin gibi bir sevgilim olsun istemezdim umarım sevgilin de istemez,çekilecek çile değilsin sen.18 yaş için bile fazla bu hareket.Sevgilinin yerinde olsam hem aynı şekilde davranıp hıncımı alır hem de bir daha da yüzüne bakmazdım!!! Düpedüz terbiyesizliktir bu ve asla ve asla kimse de bunu bana yapamaz "babam dahi" !!!

:)))))))))))))))))))))) konuyu okuyunca cok guldum :)) burası kadınlar kulubu, cocuklar değil...

katılıyorum

gece gece çok iyi geldi ama sen sonuçta bir çocuk değilsin ki güzelim yaa daha ağır başlı olmalısın zaten öyleyim demekle olmuyor bak ilgi görünce şımarıyor tepkilerini kontrol edemiyorsun

Gerçekten hatalısın Böyle dışarıda erkek arkadaşına vuran ikide bir sarılan yapışık hareketlerde bulunan( sarılmak ayrıdır tabii benim bahsettiğimm farklı birşey anlamışsınızdır siz o tipleri) insanlara hayretler içinde bakıyorum Yani ne bileyim her insan biraz oturaklı olmalı ve bir özel hayat olmalı.Yalnızken istediğini yap

iyi cesaret
durduk yere herkesin içinde tokat atsam sonum ne olur bilmiyorum tebrik ediyorum seni
sevgilin sana tokat attığın için kızacağına sen ona emir verdi diye kızıyorsun

şakanın şeyini çıkaran sensin canım :) adam haklı en azından kısasa kısas dememiş sana öp demiş kibarcaa daha ne istiyosun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…