• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük bir sokak köpeği :((

rainbow86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
330
0
46
Aydın
off arkadaşlar çok üzülüyorum...
daha önce de aynı köpeğe yardım etmek için bir konu açmıştım ama şimdi durum biraz daha farklı.
çalıştığım şirketin otoparkında bakıyordum ben bu köpeğe buraya sığınmış küçük, çelimsiz bir sokak köpeği ama dünya tatlısı...uyuzdu zor da olsa iyileştirdim.sonra geçenlerde bir geldim ki köpek çok kötü durumda.bekçimize sordum noldu diye meğer akşam buraya gelen büyük saldırgan köpekler resmen parçalamış hayvancağızı.boğazının altından bir parça kopmuş,şişmiş ve kanıyordu.apar topar bir veterinere götürdüm. pansumanı yapıldı antibiyotik verdiler ilaçlar bitene kadar sokağa salmayın dediler.annemlerin evi bahçeli 2 tane köpeğimiz var oraya götürdüm şimdi iyileşmeye başladı ama sorunum şu ki annemlerle daha fazla yaşayamaz çünkü mahalleden şikayet ediyorlar çok fazla köpeğiniz var çok havlıyorlar sizi şikayet edicez diye.şirkete geri getiremiyorum müdürüm istemiyor.sokağa asla bırakamam,barınağa götüreyim dedim gittim barınağın hali içler acısı offf ben napıcam bu köpeği yaa öyle sokağa salıp kaderine terkedemem ki :((

ha 2 ha 3 köpek canım annenlerin bahçesi mantıklı şuanda.

bence de öyle ama annem evdekilere bile yuva arıyorum diyo hergün tartışıyomuş komşularla insanlarda haklı.
hadi bizim bahçedekiler cins köpek diye isteyen çıkıyo ama yazık bu sokak köpeği diye kimse istemiyo...
ayrıca evdeki köpeklerimiz de kabullenememiş onu yazık hiç rahat vermiyolar hayvancağıza...

Son düzenleme:
ayy :(
öncekiler gidecekse madem bir tane köpeğin kime zararı olur ki... iyilişene kadar orda duru. sonra ona da yuva ararsınız. belki almak isteyen de çıkar. nete ilan verin?

Back
X