- 23 Aralık 2014
- 88
- 26
- 18
- Konu Sahibi sweetladys
-
İsallah oyledir ya ben resim koyamyorum ozel durumdan dolayi cevremdekilere soylemem boyle seyleri sonra insanin suratina suratina carpiyorlar.cvbn icin tskrler :)varsa resim baksak cevrendekilerde buyuk olmadıgını soyluyorsa sen takıntı yapmıssındır
Ne guzel tesekkur ederim biraz moralim duzeldi ya ama hala sokakta gulermiyim bilmiyorum :)Bi insanın sadece tek bi organını ele alıp bakarsan hangimizin kulağı tek başına güzel..
Onu kapatacak gözlerin güzeldir ne bileyim dudakların güzeldir..
Kimse o bütün içinde burnuna odaklanmaz merak etme..
Benım de profilden hafif kemerli ama gözlerime bakan başka bişey göremiyor
Kac yasindasiniz? Bu yasiniza kadar sokakta gulmediniz mi?
19 yasimdayim henuz suana kadar boyle takintilarim yoktu son 1.hafta icinde fotograflarda aynada farkettim ;/
Teşekkürler deniyorum :)Bence abartiyorsunuz. Herkes artik estetik yaptiriyor ne bu böyle hep ayni fabrikadan cikmis gibi. Insani farkliliklari guzel yapar. Burnuna takarsan baskalari da takar. Kendini sev.
Gulmek gibisi var mı ya? Ben gülerken agzimi burnumu hic düşünmem açıkçası. .
Takintinizi yenmeye çalışın yoksa psikolojiniz bozulabilir..
Dogru soylediniz hepiniz.tesekkur ederim iyi oldu bu :)Küçümencik bir sorun :)
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ; sağlığını tehdit eden bir şey yoksa kesinlikle bıçak altına yatma. Ayrıca doğal güzelliğini kesinlikle bozma.
Yaşın 19muş. Muhtemelen yaşın gereği böyle bir şeye takıldın. Geçtik o yaşlardan. Hangimiz neremize takmadı ki ? Hatta hala takabiliyoruz. Kadın olarak genlerimizde var bu bizim. Takacak bir şey buluruz hiç zorlanmadan. Bende popişime çok takıyorum mesela
İnanç konun nasıl bilmiyorum ama benim inancım gereği (kabulleniş) ; böyle yaratıldıysak eğer vardır bir hayır. Yaradandan daha mı iyi biliyoruz burnunun uzun mu kısa mı olduğunu?
Tavsiyemdir; senin elinde olmayan şeyleri fazla takma kafana. Ve kendini olduğun gibi sev. Belki seni uzun diye taktığın o burnunla seviyorlar da sen farkında değilsin? Eğer çok fazla takıyorsan bıçak altına yatmak yerine burnunu arka planda bırakacak uzuvlarına özen göster. Gözlerin mi güzel onları çıkar ön plana, dudakların mı güzel onları çıkart. :)
Cok guzel soylediniz saolun :)Seven ve güzel gözlerle bakan en büyük kusuru bile güzel görür, sevmeden bakan güzellikleri bile çirkin görür. O yüzden kafanızı takmayın, sizi seven insan en çok burnunuzu sevecektir.
Burun estetiği burun gerçekten çok kötüyse ya da sağlık sorunu varsa yapılmalı. Saçma sapan komplekslere giripte kendine hayatı zindan etme. Benimde biraz kemerli ne olmuş yani? Fabrikasyon burna sahip olacağıma, böyle karakteristik bir burnum var ve seviyorum keratayı
Aynen öyle. Benim anneannem mecburdu, yaptırdı burnunu. Daha doğrusu kemik vardı, uyuyamıyordu. 10 sene falan oldu ameliyat olalı, hala burnunu tutar, öpmeye giderim, gıdıklarım falan, aman kızım dur burnuma bir şey olacak der. Zaman zaman sızlıyor diyor. Biraz psikolojik ama hiç değmez inan bunla uğraşmaya.güldürdün ama doğrusu bu insan kendisini sevmeli tskrler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?