• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük bir sorun ama bana göre büyük

Mrb hanımlar bu konuyu buraya acmakla tereddutte kaldım ama yine lafı uzatmadan baslim.ben burnum dan şikayetçiyim :KK43: biraz büyük gibi ama kimse bana şimdiye kadar buyuk demedi annem yuzune yakisiyor ortalama ne kucuk ne buyuk diyor ama ben kafayi takmis durumdayim yan profilden memnunum aynı estetik gibi güzel ama önden gülünce buyuyor ve ben sokakta gulemiyorum.egom yoktur asla.ama tanidiklarim guzel oldugumu soylerler sizce dikkat cekermi veya yuz guzelligini bozarmı buyuk burun :KK43: cok taktim kafaya fotograflarda buyuk mu cikiyor benmi ole goruyorun anlamadim.

Aklıma Barbara Streisand geldi seni okuyunca. Kadın dünya starı fakat burnuna neşter vurdurmak aklına bile gelmemiş yıllardır. Acayip karakter katıyor ona. Bu estetik birazda özgüven meselesi tabi.
Nefes almana engel değilse hiç elleşme derim.

En guzeli insanin en cirkin buldugu yerini bile sevmesidir. Hem ne demisler

" sapa kulpa kapaga itibar etme dostum, ici bos tencerenin bu sofrada yeri yok. "

Bide sözüm meclisten dışarı böylede bi laf var.

Insanın içi ne kadar boşsa, dışına o kadar önem verir. (Arthur Schopenhauer.)

nefes almamı biraz engelleyen burun eğriliğimle bile mutluyum. Ameliyat lafı içimi ürpertiyor.

güzelsindir. boşver. çok inceleme. kim kusursuz ki...

Benim de burnum hafif kemerli azicik da yamuk gibi( yan profilden) :KK53:
Ama ben çok seviyorum burnumu çok tatlis boyle küçük küçük tatlis Burnum Benim :KK45:
Bugün de kuaförde kaslarimi alan abla sen de uniye gidiyon ama ufak tefeksin topuklu falan giy boyle olmaz boyun kisa dikkat cekmiyosun :KK47:
Guldum içimden ilkten taktim ama ne yalan.
Sonra dedim ki boyumu da kilomu da seviyorum ben boyle güzelim.
Çünkü kendimi seviyorumm :KK16:

Aynen öyle. Benim anneannem mecburdu, yaptırdı burnunu. Daha doğrusu kemik vardı, uyuyamıyordu. 10 sene falan oldu ameliyat olalı, hala burnunu tutar, öpmeye giderim, gıdıklarım falan, aman kızım dur burnuma bir şey olacak der. Zaman zaman sızlıyor diyor. Biraz psikolojik ama hiç değmez inan bunla uğraşmaya.
Saol cnm hayattayken bol bol sev onu bosver agrisin burnu :) :anneadayı:

Benim de burnum hafif kemerli azicik da yamuk gibi( yan profilden) :KK53:
Ama ben çok seviyorum burnumu çok tatlis boyle küçük küçük tatlis Burnum Benim :KK45:
Bugün de kuaförde kaslarimi alan abla sen de uniye gidiyon ama ufak tefeksin topuklu falan giy boyle olmaz boyun kisa dikkat cekmiyosun :KK47:
Guldum içimden ilkten taktim ama ne yalan.
Sonra dedim ki boyumu da kilomu da seviyorum ben boyle güzelim.
Çünkü kendimi seviyorumm :KK16:
Ben kimsenin lafını takmam dısardan cnm sende bosver ii yapmssn zaten sadece kendimde gordugum bazi seylere takarim arada bir :)

gormeden bisi denmez ama hayatinda en azindan bir tane dobra insan vardir herhalde burnun cidden buyuk diyecek, kimse dememis.
kucuk bir sorun demissin, ama sana gore pek kucukmus gibi durmuyor bu sorun dedigin sey.
takmissin sen burnuna buyuk galiba buyuk galiba, evt evt buyuk, yandan boyle ustten soyle, fotoda boyle diyerek takmissin.
takdigin icin, nerden bakarsan bak sana buyuk gozukecektir.
ama sadace sana..baskasina degil.

Back
X