kucuk bir yalan soyledim nasil durumu toparlasam?

Esila09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
21.740
53.880
798
Sali gunu sirtim tutuldu. O gun Erkek arkadasima bahsettim fakat cok ustunde durmadim. O aksam haftasonu icin plan yaptik yanima gelecek. Fakat hasta olursan gelmem soylemezsende anlarsam geri donerim dedi. O aksam ilaclar kremler ile cozmeye calistim, dun sabah is icin kalktim arabaya bindim ve arabada agridan tansiyonum dustu bayildim. Is yerine gittim hemen geri eve biraktilar. Sitma tuttu, midem bozuldu, tansiyonum bi turlu duzelmedi. Ama o telasede bisey demedim isteymisim gibi davrandim. Simdi cok pismanim. Bugun doktora gittim, zor gittim geldim. Boynum tam tersine donmus kolay kolay duzelmeyecek cumartesi hayatta dolasamam gezemem. Kalip gibi geziyorum gorur gormez anlar. Soylesem bana yapsa burnundan getiririm. Soylemesem olmaz. Ne yapicam ben :( acaba bugun olmus gibi mi davransam ;( napsamda yalan soyleme cesaretimi hissetmese

Sali gunu sirtim tutuldu. O gun Erkek arkadasima bahsettim fakat cok ustunde durmadim. O aksam haftasonu icin plan yaptik yanima gelecek. Fakat hasta olursan gelmem soylemezsende anlarsam geri donerim dedi. O aksam ilaclar kremler ile cozmeye calistim, dun sabah is icin kalktim arabaya bindim ve arabada agridan tansiyonum dustu bayildim. Is yerine gittim hemen geri eve biraktilar. Sitma tuttu, midem bozuldu, tansiyonum bi turlu duzelmedi. Ama o telasede bisey demedim isteymisim gibi davrandim. Simdi cok pismanim. Bugun doktora gittim, zor gittim geldim. Boynum tam tersine donmus kolay kolay duzelmeyecek cumartesi hayatta dolasamam gezemem. Kalip gibi geziyorum gorur gormez anlar. Soylesem bana yapsa burnundan getiririm. Soylemesem olmaz. Ne yapicam ben :KK43: acaba bugun olmus gibi mi davransam ;( napsamda yalan soyleme cesaretimi hissetmese

Nerden geliyor daha yola çıkmamış tır heralde
Şimdi ara kendini sinema filmi çekiminde başrol oyuncusu gibi hisset ve olanları yeni olmuş gibi anlat ve randevuyu iptal edin :KK66:

Ama yalani yalanla kapatmayida yakistiramiyorum belki iki gunde biraz iyilesirim offf napicam ben sabah 6da gunaydin msji attim anlamasin diye korkunc biriyim ben

Hasta oldugunuzu ve daha sonra müsait bir zamanda goruselim deyin öbür türlü kendinizede yazik gezmek degil işkence olacak.Yalan söylemeyin güvenini sarsarsiniz.

valla ben sizin gibi insanlardan korkuyorum konu sahibi, alınmayın darılmayın.
bu kadar haklı olduğu bir konuda yalan söyleyen kişi, işi zora düştüğünde neler yapmaz.
ki yalan bile olmayacak bugün doğru düzgün olayı açıklarsanız, siciliniz temiz olacak yani.
ama neden bu kadar korktunuz ve telaş yaptınız hiç anlamadım gerçekten.

Ben gecer diye dusundum basim agrisa cok merak ediyor cok dusunuyor bu ara hastaliklarla icice bende sıksık hasta oldum dun gercekten kotuydum bayildigimi soylesem kalkar gelirdi uyku uyumazdi ztn bir gun oncesinde basit bi agri hic.soylemeyeyim dedim dun basima o macera gelince dogru duzgun gorusmedim bile halim yoktu. Bugun aklim basima geldi kizsada kussede bugun ne olduysa anlatayim ztn sabah iste olmadigimi soyledim ama musait degil henuz gorusemedim. Bugunu de atlayip yarina birakirsam olmaz. Off ne dese hakli ne deseniz haklisiniz

Bu kadar abartıp stres yapacak ne var ki.
Konuşun hasta olursan söyle demiştin hastayım doktora gittim böyle böyle dedi haftasını çıkabilecek durumum yok ,diyin işte bu kadar ayrıntıya girip herşeyi bir bir noktasına kadar anlatmaya ne gerek var ki ?? Gereksiz dert edinmişsin.

hastaysan hastayım demeliydin..dememişsin ozaman daha kötü oldum ben haftasonu iyileşemem diceksin..

Sali gunu sirtim tutuldu. O gun Erkek arkadasima bahsettim fakat cok ustunde durmadim. O aksam haftasonu icin plan yaptik yanima gelecek. Fakat hasta olursan gelmem soylemezsende anlarsam geri donerim dedi. O aksam ilaclar kremler ile cozmeye calistim, dun sabah is icin kalktim arabaya bindim ve arabada agridan tansiyonum dustu bayildim. Is yerine gittim hemen geri eve biraktilar. Sitma tuttu, midem bozuldu, tansiyonum bi turlu duzelmedi. Ama o telasede bisey demedim isteymisim gibi davrandim. Simdi cok pismanim. Bugun doktora gittim, zor gittim geldim. Boynum tam tersine donmus kolay kolay duzelmeyecek cumartesi hayatta dolasamam gezemem. Kalip gibi geziyorum gorur gormez anlar. Soylesem bana yapsa burnundan getiririm. Soylemesem olmaz. Ne yapicam ben :KK43: acaba bugun olmus gibi mi davransam ;( napsamda yalan soyleme cesaretimi hissetmese

bence sımdı arayıp ya basıma boyle boyle bırsey geldı ben cok kotuyum sonucta yol yapıp gelceksın ıkımızde tadını cıkaramıcaz ıyılesınce gel bence hastalıkla degılde daha eglencelı keyıflı zaman gecırmek ısterım senle haber vermek ıstedım yıne de sen bılırsın de...

Doğruyu söyle, gerilecek bir şey yok. O gün çok telaşlandığı için ve o güne dek düzeleceğini umduğundan onunla gezmeyi ertelemek istemediğin için böyle söylediğini söyle... yalana girmez bu, tahminler her zaman tutmayabililir...

Bencede yalan soylememelisin. Gecicegini sandim senide uzmek telaslandirmak istemedim. Haklisin soylemeliydim özür dilerim gibi alttan alici guzel konusursan erkek arkadasinin da olumlu olucagini dusunuyorum.

Ayy nekadar abartmissin... hastalandim Dr gittim rahatsizim iptal edelim deyip geç. Illaha bayıldım sıtma gecirdim bittim mafoldum diye ayrintiya girmeye gerek yokki.
Bu kadar ayrıntılı düşünerek geçmez bu hayat.sizin hayat çok zor olmalı.
Geçmiş olsun.

Back
X