KÜÇÜK ÇOCUĞU OLUP RİNOPLASTİ AMELİYATI OLANLAR!!!

lusiferaz86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
138
26
98
39
Merhaba .Cumartesi ameliyat olucam inşallah. 5 yaşında bir oğlum 2 yaşında bir kızım var.Tepkileri ne olucak kestiremiyorum ...:110::110::110:o_O
Ameliyat sonrası sizler çocuklarınızdan nasıl tepkiler aldınız merak ediyorum:KK17::KK17::KK17:

Benim 3.5 be 8.5 yaşlarında iki kızım var..perşembe günü ameliyat oldum..burun sarılı olduğu için ne oldu diye sorduklarında düştüm kırıldı dedim..zaten 8 gün alçılı kaldığı için açıldığında çocuklar çok fark etmez herhalde yarın benim alçım alınıcak..bakalım tepkilerini yazarım:KK45:

:KK51:Merhaba benim de beş buçuk yaşında bir oğlum var şubatta ameliyat oldum ilk hafta alçılıyken yanıma yaklaşmadı çok korktu tabi bunda benim ameliyat sonrası çok şiş ve mor bir yüze sahip olmamın katkısıda vardır. Alçım çıkar çıkmaz normale döndü hayatımız. :KK24:

Benim de 2 yasinda oglum var yani ameliyat oldugumda 2 yasindaydi. 3 aylik ameliyatliyim.morarmalarimi fondotenle kapatip eve geldim oglum farketmedi bile.tek sıkıntı 3 aydir neredeyse hergun oyle darbeler aliyorumki burnuma cogunu bilmeyerek cok defa vurdu burnuma esas bu konuda cok dikkat etmek gerekiyo.

Ameliyatdan sonra hiçbir zaman eski burnumuz gibi sağlam olmuyo sanırım hala bunu net olarak anlayamdım ,çocuklar haliyle çarpabiliyor :KK12:.Rahatlıkla burnumuzu silebiliyor muyuz bir müddet sonra .Bunları düşündükçe vazgeçesim geliyor.6 Mayıstı 24 mayısa erteledik bir yakınımızın vefatından dolayı...Korkularım gitgide büyümeye başladı:olamaz::olamaz:

Ameliyatdan sonra hiçbir zaman eski burnumuz gibi sağlam olmuyo sanırım hala bunu net olarak anlayamdım ,çocuklar haliyle çarpabiliyor :KK12:.Rahatlıkla burnumuzu silebiliyor muyuz bir müddet sonra .Bunları düşündükçe vazgeçesim geliyor.6 Mayıstı 24 mayısa erteledik bir yakınımızın vefatından dolayı...Korkularım gitgide büyümeye başladı:olamaz::olamaz:

Ameliyat sonrası ilk ay ciddi darbe almadım ama sonrasında tekme kafa çarpması vb darbeler aldım şimdilik sorun yok tabi çok kolay değil. Burun silmeye gelirsek evet öyle eskisi gibi burnumu tuta çeke silemiyorum. Ama benim için herşey güzel gidiyo

Back
X