Küçük çocuğun arkasında koşan gizemli yaratık ne?

la o daha "anne tis" demeyi beceremiyordur, sanırsın elin şeyiyle (neyiyle? ) metafizik tartışma yapacak

bebek en fazla gidip gelip dürtüyordur şeyi (ne olduğunu anlamadığımız şey), o şey de hazır velet gitmişken tüyeyim diye koşarken yakalanmıştır hayır yani bebek o şeye ne diyecek, "hacı 8:15 Mars aracı nereden kalkıyor" mu?

ay aynı bizim rahmetli Leydi, bebekler gelir kuyruğunu çekerdi, yavrum ilk fırsatta pitir pitir koşar kaçardı, cani bebelerin elinden sen böyle diyince o geldi aklıma

ay aynı bizim rahmetli Leydi, bebekler gelir kuyruğunu çekerdi, yavrum ilk fırsatta pitir pitir koşar kaçardı, cani bebelerin elinden sen böyle diyince o geldi aklıma

oyy kıyamam ben ona

işte bununda kuyruğunu falan çektiyse o da "size de, dünyanıza da başlarım, gidiyom la ben" demiş olabilir

koşan gölge gibi olan şey koşan bir kadın yarışmalardan bir görüntü alıp bir güzel montajlamışlar
Yersen

kesin kesin.
montajdır di mi lan

montajdır montaj.. Benim komşum minnak kadar böcek için evi kapatıp k.validesine yerleşti Bir kadın evde bunun gibi bir cisim gördükten sonra mal gibi eğilip de yerlerde onu aramaz, bebeği kaptığı gibi kaçar

hahaha yorum yapanlardan biri de hayalet demiş bir sitede, amatör hayalet zaar görebildiğimize göre

kesin kesin.
montajdır di mi lan

ödünüzü koparayim mi ha anlatayım mı gördüklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…