- 21 Nisan 2018
- 8.154
- 30.244
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
Gunaydin herkese. Malesef bana uzun zamandir uykular haram. Kucuk oglum (9 aylik) uyutmuyor sagolsun. Konum bu degil. Benim bir de uc ay sonra 3 yasini dolduracak oglum var. Esim bu ara gece gorevinde oldugu icin biz ucumuz ayni odada yatiyoruz. Aksam 9.30 gibi yatiyorlar ve sabah da 7-7.30 gibi uyaniyorlar. Uyandiktan sonra bir sure yatakta oyalaniyoruz ama bebek bazen agliyor, kalkmak istiyor. Oyle yeri gogu inletecek bir aglama degil. Ben de butun gecenin uykusuzlugu yuzunden kendi kendine oyalansin diye cok ellemiyorum. Bu sabah yine yataginda mizmizlanirken bir yerden duvara vurma sesi geldi. Yani birisi sesten dolayi duvara vurdu sanirim ama nereden geldiğini anlamadim. Normalde cok fazla ses problemi olan bir bina degil burasi. Bu kadarcik sesten rahatsiz olmalarina sasirdim acikcasi. Bebek bu sonucta agzini baglayamam ki.
Saat 9 olana kadar ses yaptirmiyorum asla. Hicbir is yapmadan yanlarinda oynuyorum. Saat 9 olunca kucugu yurutece koyuyorum, o aralikta abisinin kahvaltisini hazırlayıp yediriyorum ama bu sefer yine bir yerden vurma sesi geliyor. Sanirim alt kattan cunku daha once de iki kez şikayete gelmislerdi. Inanin gun icinde cocugun oynarken yaptigi sesler. O zaman kucuk oglum yoktu bile. Napiyim ben bu cocuklari tavana mi asiyim ya da sandaleyeye mi bagliyim. Bu vurma sesinin tam olarak nereden geldiğini anlasam gidip konusacagim. Tartismadan bana oneri sunsunlar. Surekli kucagimda tasiyamam ki. Elbette ses olacak. Apartmanda yasiyorsak bunlari dusunmemiz gerekmez mi? Sizin bana bir oneriniz varsa cok sevinirim.
Saat 9 olana kadar ses yaptirmiyorum asla. Hicbir is yapmadan yanlarinda oynuyorum. Saat 9 olunca kucugu yurutece koyuyorum, o aralikta abisinin kahvaltisini hazırlayıp yediriyorum ama bu sefer yine bir yerden vurma sesi geliyor. Sanirim alt kattan cunku daha once de iki kez şikayete gelmislerdi. Inanin gun icinde cocugun oynarken yaptigi sesler. O zaman kucuk oglum yoktu bile. Napiyim ben bu cocuklari tavana mi asiyim ya da sandaleyeye mi bagliyim. Bu vurma sesinin tam olarak nereden geldiğini anlasam gidip konusacagim. Tartismadan bana oneri sunsunlar. Surekli kucagimda tasiyamam ki. Elbette ses olacak. Apartmanda yasiyorsak bunlari dusunmemiz gerekmez mi? Sizin bana bir oneriniz varsa cok sevinirim.