Küçük çocuklariniz olunca misafirlige bile gelmek istemiyor insanlar sanki bana mi öyle geliyor !

Gelmeyen gelmesin kendi bilir .Dert edilecek bir konu değil.

aman gelemsinler. kimse gelsin istemiyorum. calısıyorum evim göçüyo adeta. evde oldugum zamanlar cocukla ılgılenıyorum. bi de misafir agırlıyacak vaktım yok. onlarla ugrasacagıma cocuguma vakıt ayırırım. zaten ınsanlarda zahmet olmasın dıye gelmek ıstemıyo 'senın zaten cocugun var zahmet etme baska bıyerde bulusalım annenlere gel orda goruselım ' dıyorlar. he bi kısım 'ay cocuk kafamızı şişiriyor' diye düşünenlerde olabilir. zaten onlara da meraklı değilim. zaten çok sevdiğim insanlar dışında misafir agırlamayı sevmıyorum acıkcası. gelsinler ben gidim misafircilikten hoşlanmıyorum pek.

Aynen dolduruyor oturmaya vaktim yok.ev iş lerinede Yetişemiyorum lakin robot gibi iş ve çocuk larla uğraş makta sıkıcı geliyor bzn

Aynen dolduruyor oturmaya vaktim yok.ev iş lerinede Yetişemiyorum lakin robot gibi iş ve çocuk larla uğraş makta sıkıcı geliyor bzn
o zaman misafir gelmesini bekleek yerine cocukları alıp piknige gidin arada bir. zaten köyde yaşıyormuşsunuz. güzel yerler vardır. cocukları alıp dısarı cıkın hergun yuruyun piknik oh ne güzel işte

Öyle yapıyorum ..bu ara bütün işlerim aksi gitsede onlara odaklandim ...memeden kesiyorum ztn o uysuz ben perisan bu ara koyverdim herkesi işim bebelerim..

Back
X