Küçük ev aletleri konusunda yardım ?

serysery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
626
32
73
Kızlar küçük ev aletlerimi alıcam hayırlısıyla ama hangi marka iyidir . Siz ne kullanıyosunuz resimlerinide atarak yardımcı olabilirmisiniz ? Hem diğer almayan arkadaşlarada fikir olur .. Cevaplarınızı bekliyorum ???

Bende KK' dan öğrenerek ütümü philips, blender setimi braun aldım.

$images (2).webp $12504875_8763808.webp

Ekmek kızartma mak. ve kettle tamamen kendi seçimim yani iyi midir kötü müdür bilemiyorum?

$indir.webp

Şimdilik bu kadar.:34:

Son düzenleme:
benim de ütüm philips blender ım set olarak değil tek parça braun çok memnunum. güle güle kullanın

benim de ütüm philips blender ım set olarak değil tek parça braun çok memnunum. güle güle kullanın

benim ütüm hediye geldi onu almıcam ama alsaydım philips alırdım blender olarak bende braun , arzum iyi die duymuştum sen nerden aldın ?

Çaycı için homend ve arçelik önermişler genelde sen memnunmusun tefalden memnunsan bunada bakayım ben ?

merhaba, ben bu ürünü çeyizim için aldım, henüz evlenmedim ama ürünü kullanmaya başladım :) evlendikten sonra oturacağımız evi aldık, tadilatlar için eve gittiğimizde de uzun kaldığımız için açıp kullanmaya başladık. şu ana kadar 6-7 kez kullanmışımdır, ben çok memnunum. normal çaydanlıkta demlemişsin gibi tadı, çok lezzetli oluyor, su akıtmıyor. Cookplus diye bir siteden almıştım ben, normal tefal mağazasındakinin yarı fiyatına denk geliyor.

merhaba, ben bu ürünü çeyizim için aldım, henüz evlenmedim ama ürünü kullanmaya başladım :) evlendikten sonra oturacağımız evi aldık, tadilatlar için eve gittiğimizde de uzun kaldığımız için açıp kullanmaya başladık. şu ana kadar 6-7 kez kullanmışımdır, ben çok memnunum. normal çaydanlıkta demlemişsin gibi tadı, çok lezzetli oluyor, su akıtmıyor. Cookplus diye bir siteden almıştım ben, normal tefal mağazasındakinin yarı fiyatına denk geliyor.

o zaman seçeneklerimin arasına bunuda alayım ben cam istiyordum ama çelikte olur :) onemli olan görüntüsü değil kullanışlı olması sonucta :16:

o zaman seçeneklerimin arasına bunuda alayım ben cam istiyordum ama çelikte olur :) onemli olan görüntüsü değil kullanışlı olması sonucta :16:

tefalin üstü cam olan modeli de var :) istersen ona da bakabilirsin, ama ben çok sakar olduğum için özellikle cam istemedim. Bu arada çay makinesi olarak bu ürünü aldığım için ayrı bir cattle alma ihtiyacı duymadım. alt haznesi cattle görevi görüyor çünkü.

tefalin üstü cam olan modeli de var :) istersen ona da bakabilirsin, ama ben çok sakar olduğum için özellikle cam istemedim. Bu arada çay makinesi olarak bu ürünü aldığım için ayrı bir cattle alma ihtiyacı duymadım. alt haznesi cattle görevi görüyor çünkü.

bende ilk başta sadece kettle alım demiştim ama sonra burda yazılanları okuyunca çaycı almak daha mantıklı geldi mağazasında ne kadar bu ürün bir bilgin varmı ? internetten alamayabilirim çünkü

bende ilk başta sadece kettle alım demiştim ama sonra burda yazılanları okuyunca çaycı almak daha mantıklı geldi mağazasında ne kadar bu ürün bir bilgin varmı ? internetten alamayabilirim çünkü

Mağaza fiyatı 260-270 civarı, ama internetten 135e almıştım ben.

süpürge konusundada yardım bekliyorum hanımlar çevremindeki birçok kişi arnica bora dedi onu degerlendirmeye aldım asıl istediğim philips maratondu ama bana çok pahalı geldi önerileri bekliyorum gelecek haftasonu alacağız çünkü :16:

Ütüm..

philips-azur-buharli-utu-isiya-dayanikli-kutu-hediyeli_519e1e539ce4c_0.jpg

Çay makinem..

Arcelik-K-8025-Lal-Tiryaki-Cay-Makinasi-YBKE__69820706_1.jpg

Tost makinem..

Arcelik-K-8030-TG-LAL-TOST-MAKIN_1941_1.jpg

Arçelik hediyesi blender setim..

471617.jpg

Doğrayıcım..

Btefalrondo1000s.jpg

Kahve makinem..

low_arzum-mirra-turk-kahvesi1.jpg

Hepsi çeyiz için alındı, kullanma imkanı bulamadım..
İnşallah memnun kalırım.. :)

Eklentiler

• $philips-azur-buharli-utu-isiya-dayanikli-kutu-hediyeli_519e1e539ce4c_0.webp
    $philips-azur-buharli-utu-isiya-dayanikli-kutu-hediyeli_519e1e539ce4c_0.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 124

Ütüm..

philips-azur-buharli-utu-isiya-dayanikli-kutu-hediyeli_519e1e539ce4c_0.jpg

Çay makinem..

Arcelik-K-8025-Lal-Tiryaki-Cay-Makinasi-YBKE__69820706_1.jpg

Tost makinem..

Arcelik-K-8030-TG-LAL-TOST-MAKIN_1941_1.jpg

Arçelik hediyesi blender setim..

471617.jpg

Doğrayıcım..

Btefalrondo1000s.jpg

Kahve makinem..

low_arzum-mirra-turk-kahvesi1.jpg

Hepsi çeyiz için alındı, kullanma imkanı bulamadım..
İnşallah memnun kalırım.. :)

Arçelik çaycı ve tefal çaycı arasında kararsız kaldım ya :( sen tavsiyeylemi aldın canım ?

Merhaba...

Ben bu ürünlerde Philips markasını tercih ettim.Çeyiz olarak aldığımdan henüz deneme fırsatım olmadı ama tavsiyeler sonucu aldım hepsini. Tabi görüntü olarakta çok beğendiğim modeller. Elektrik süpürgesinin fiyatını ne kadar olarak sordun bilmiyorum ama ben 500 tlye almıştım.

Eki Görüntüle 938047 Eki Görüntüle 938048 Eki Görüntüle 938049 Eki Görüntüle 938050

philips maraton dimi süpürgen toz torbalımı ? ben 590 tlye sordum media markette çok pahalı geldi bana :(

Back
X