çok sağol canım her türlü yoruma ihtiyacım var açıkçası,çok kararsız kaldım .şarjlı süpürge konusunda tamamen aynı düşüncedeyim.çok lazım olur eminimbende nişanlıyım ..
çok araştırdım piyasayıda..
blendir seti alacagım .. yer fazla kaplamaz diye.. philipsin..braunda cok iyi diye öneriler var..
şarjlı süpürgeyi bende düşünüyorum.. malum mutakta yemek yenecek ..yerler her zaman büyük süpürgeyle çekilmez.. kırıntıları falan almak icin pratik diye düşünüyorum..
elektrkli çaycıda da üstü camsız tamamen metal düşünüyorum.. şuan felixte gördüm ve birkaç markada.
ütüde philips cok öneriliyor.. pahalı ama kaliteli bildigim kdryla.
benden bu kdr cnm:)
ben de temmuz gibi nişanlanacağım. düğün eylülde. ufak tefek bişeyler araştırmaya başladım.uzun araştırmalar yaptım. arzumun blender setini önerdiler. tost makinesini king aldım.satan kişi tefalle aynı özellikleri olduğunu sadece tefalin isminden dolayı pahalı olduğunu söyledi. plakaları çıkarılabiliyor. portakal sıkacağını da felix ten aldım.katı meyve sıkacağının çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. ütüyü tefalde indirim vardı o zaman almıştım. hemen hemen yarı fiyatına. şu ara da anneler günü haftası olduğu için çok indiirmler var. bugün ve yarın ykm de mutfak araçlarında güzel indiirmler olacak. :))
kızlar nişanlıyım ve çeyiz adına fazla bişeyim yok,küçük ev aletlerini almak istiyorum hangi markanınkini tavsiye edersiniz?
annem kingten beğenmiş bende arçelik,philps falan daha iyi olur dedim arzum da fena değildir heralde.bir de yorumlardan genelde mikseri ayrı alın diye okudum...
şarjlı süpürgeyi sorucam bir de işe yarıyormu almaya değer mi,küçük ev aletlerinin hangi parçaları kesin olmalı tavsiyeleriniz neler?fisfisfis
kızlar nişanlıyım ve çeyiz adına fazla bişeyim yok,küçük ev aletlerini almak istiyorum hangi markanınkini tavsiye edersiniz?
annem kingten beğenmiş bende arçelik,philps falan daha iyi olur dedim arzum da fena değildir heralde.bir de yorumlardan genelde mikseri ayrı alın diye okudum...
şarjlı süpürgeyi sorucam bir de işe yarıyormu almaya değer mi,küçük ev aletlerinin hangi parçaları kesin olmalı tavsiyeleriniz neler?fisfisfis
Annen King'ten hangi ürünü beğendi? Bende King'in birkaç ürününü kullanıyorum. King Erica ıslak kuru şarjlı el süpürgesi var, memnunum kullanımından. Bir de King Scarlet çok amaçlı mutfak seti var siyah olanından onu da kullanıyorum hiç birşey olmadı süper çalışıyor :)
14 yılık evliliğimde yalan yanlış bir çok marka kullandım. kiminin kozmetiğinden etkilendim, kiminin fiyatından. baende başkalarından. ama şimdi sana yaacaklarım 10 üzerinden 10 verdiğim eşyalarım
şarzlı süpürge asla kullanmam. en iyisini en pahalısını bile aldım. ömrü bir iki yıl. onun yerine fantomun çubuk modelini aldım. allah çıkarandan razı olsun.
ekmek kızartma makinem phlips .
çay makinesi arçelik lal serisi tiryaki
ütü delonghi buhar kaanlı ütü
blender mikser rondo seti braun çelik ayaklı
mutfak robotum moulnex
çay makinesi varsa eğer su ısıtıcısının tam bir gereksizlik örneği olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?