• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kucuk ev

Bizim tanıdıklar vardı

Yazın yayla evine gidiyorlardı

Bizi de davet ettiler gittik ev büyük bir oda gibi bir şeydi yanında da giriş gibi

Kv kp iki gelin biri bekar 3 de oğlan var

Neyse gelinlerin kucağında birer Bebek

Söylediler kaç aylık olduklarını hesapladım yaz ayında o evde olmuş ikisi de araları bir ay falandı

Ben bu süreçte bekar 20li yaşların başında bir kızdım oturup hesapladım allem ettim kalem ettim olduramadım

Ben bunu düşünmüştüm 15 sene önce ama şimdiki kızlar düşünmüyor demek ki
Off iğrenç yaa.. Ondan sonra Kp geline tecavüz etti, kaynı yengesine tecavüz etti haberleri ve de haber olmadan üstü kapatılanlar... Gerçekten medeniyetten uzak yaşayanlardan midem bulanıyor. İnsanın imkanı yoksa da araya kontraplaktan bir bölme çeker yani. Hadi banyoyu da geçtim de aynı odada nasıl birlikte olunur büyük sözüme tövbe Allah şaşırtmasın

Konu sahibesi özgürlük her şeyden daha güzel, şu an zaten beraber yaşıyorsun. İçinde eşyan var diye o ev sénin mi zannediyorsun? Pijamanla bornozunla gezebiliyor musun? tv karşısında uyuyabiliyor musun? Kocanla salonda ya da istediğin herhangi bir yerde istediğin şekilde yakınlaşabiliyor musun? Sadece yatak odası sana ait şu an. Diğerleri ortak alan. Ama küçük de olsa evin olsa her alanı senin olacak

Kucuk ev candir. Kafama buyruk oh mis gibi... evim kucuk der ne misafir kabul ederim ne bise gonlume gore takilirim:) kv yasama fikri zaten basli basina olay

Kesinlikle küçük ev iyi insanlar olsalar da problem cikar.

Iyı ınsanlar olsa nolur yahu ev ev ustune kurulmaz ozel hayatın olmucak mı hıc ay dısununce bıle nefesım kesılıyor:oha:

Ben de 40 m2 evde büyüdüm birde kardeşim vardi.annem babam o yıllarda para birikuirip tr den daire aldılar.mosafir çağırınca biraz dar oluyordu ama biz yine de mutluyduk.hic durma derim.

Merhaba hanimlar. Yeni evliyim hamileyim. Kayinvalidelerle oturuyoruz. Bide kaynima dugun yaptilar gecen ay onlarida bize getirdiler. Simdi oturdugumuz ev 72 metrekare. Kaynanam kucuk oglu icin 91 metrekare ev kredisine girdi 3 odali. Kendide hep onlarla oturmak istiyor. Bizim ev 2 oda. Simdi zorluk cekiyorlar evin kredisini odeyemiyorlar. 30-40 metrekarelik eve degistirecegim diyor. Biz cikacakmisiz kucucuk eve. Ustelik bu evi esimin ustune aldilar. Evin her seyini esim secti bizim evimiz diyordu hep. O kadar esya aldim. Simdi size sorum su. 30-40 metrekarede yanliz yasamak mi yoksa 72de kaynanayla mi? Aslinda iyi insanlar bi kotuluklerini gormedim. Ama bide bana dokunuyo bu eve sizin eviniz diyerek simdi bizi cikartmak istemesi. Ben kendime guveniyorum esimle calisir kendimize iyi bir ev aliriz diye dusunuyorum. Ama bazi zorluklardan dolayi kucuk evde yasamaya mecburuz. Bide cocuk olacak 40 metrekareye nasil sigacagiz:110: Siz ne dusunuyorsunuz? Yani nasil bir yol sece bilirimki bilemiyorum. Boyle kucuk evde yasamak cok mu zor olur sizce?
Kendi evin olsun tek oda olsun. Esya yeni alirsiniz. Eve sigacak sekilde. Hazir elinde firsat varken kv ayri oturmak icin kacirma bunu.

Küçük ev ama sadece size ait olacaksa olsun. Çok eşya alınmazsa gayet güzel bir alana dönüştürülebilir.
Ben olsam eşimle beraber küçük bir eve taşınırdım.

Merhaba hanimlar. Yeni evliyim hamileyim. Kayinvalidelerle oturuyoruz. Bide kaynima dugun yaptilar gecen ay onlarida bize getirdiler. Simdi oturdugumuz ev 72 metrekare. Kaynanam kucuk oglu icin 91 metrekare ev kredisine girdi 3 odali. Kendide hep onlarla oturmak istiyor. Bizim ev 2 oda. Simdi zorluk cekiyorlar evin kredisini odeyemiyorlar. 30-40 metrekarelik eve degistirecegim diyor. Biz cikacakmisiz kucucuk eve. Ustelik bu evi esimin ustune aldilar. Evin her seyini esim secti bizim evimiz diyordu hep. O kadar esya aldim. Simdi size sorum su. 30-40 metrekarede yanliz yasamak mi yoksa 72de kaynanayla mi? Aslinda iyi insanlar bi kotuluklerini gormedim. Ama bide bana dokunuyo bu eve sizin eviniz diyerek simdi bizi cikartmak istemesi. Ben kendime guveniyorum esimle calisir kendimize iyi bir ev aliriz diye dusunuyorum. Ama bazi zorluklardan dolayi kucuk evde yasamaya mecburuz. Bide cocuk olacak 40 metrekareye nasil sigacagiz:110: Siz ne dusunuyorsunuz? Yani nasil bir yol sece bilirimki bilemiyorum. Boyle kucuk evde yasamak cok mu zor olur sizce?

Eşimin ailesiyle yaşamak yerine küçük de olsa kendi evimizde yaşamayı tercih ederim.
Ama sizin biraz daha farklı, o kadar eşya almışsınız.
Bence siz destek olun ödemelerine bu evde sizin aynı şekilde kalsın.

Boyle firsat ele gecmeyebilir bir daha kucuk mucuk cik kendi evine bebegini de kendi evinde sakin sakin buyut.kac gelin var biliyor musun senin yerinde olmak isteyen.

80- 85 metrelik evde kaliyorum, o bile kucuk geliyor bana.. 40 da kalirim, yanliz kalirim daha iyi..

Back
X