küçük gelinini diyet hikayesi

tontongelin

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
2
0
16
Ankara
mrb ben bunda 2 ay önce 71 kg dim ve boyum150 düşünün evlendimde 58 küsürdüm ve almaya başladım 1.5 yılda 71 kilo oldum dolabımda hiç bir kıyafet olmuyor alış verişe çıkmak bile istemiyordum çünkü hiç bir kıyafet olmuyor hep bir numara daha büyügü diyordum eşim beni artık eskisi kadar begenmiyor sürekli zayıfla diyordu kendi başima diyetler yapıyordum 1.2 kilo veriyor geri alıyordum daki 2 ay öncesine kadar görümcemle 1 kaç diyetisyene gitmiştik ama bu son olcaktı çünkü başka seçenek kalmamıştı ya eşim ya da abur cubur ve yemeklerben eşimi seçtim görümcemle birlikte özel paralı diyetisyene gitik bizim le çokgüzel ilgilendi 5.6 kilo verdim fakat bizi yarı yolda bıraktı giti şimdi kendim 3 kilo verdim çoook mutluyum eşimle aramız çok iyi eski kıyafetlerimi giyorum rahatca alış verişe çıkıyorum fakat 5.6 kilom kaldı tek başınayım bana yardım edin ve benden yardım isteyenlere yardım etmek isterim

tatlım hoşgeldin
çok doğru bir yerdesin aman sakın burayı bırakma her gün mutlaka gel günlüğüne ne yedin içtin yaz canım.zaten az bir kilon kalmış hedefine inşallah çok çabuk onu da halledersin.
canımcım eğer yalnız yapamıyorum dersen bizim gruba gel derim inanılmaz motive oluyor insan.gerçi senin kilon bizden çok az ama bizim grup inanılmaz neşeli ve destek veren çok tatlı kişilerden oluşuyor.diğer grupları bilmiyorum eminim onlarda çok destekçi tatlı kişilerdir.hem belki bizim gibi 90+ kiloluların arasında daha çabuk kilo verirsin bize benzememek için
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor-15394.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…