• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar küçük göğüs sorunu..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
İyi akşamlar hanımlar sitemizde açılmış hayırlı olsun :) göğüslerim küçük ve ben bundan çok sıkıldım yazın kısmetse evlenicem ama giydiğim çamaşır gecelik hiçbiri yakışmıcak malesef..varmı önerdiğiniz bişeyler la sanze ve oyshodan push up sütyen önerdiler ama ne kadar etkili olur bilmiyorum

sikma canini alttan yarim dolgulu sutyenler var onlardan kullan mumkunse geceliklerinide onlardan al ise yarar

En kısa zamanda hamile kal bir bebek yap bak nasıl pamela anderson oluyosun:KK45:
Ben de sikayetciydim tahta gibiyim diye şimdi büyük diye sikayet ediyorum bebegim var

bende de aynı sorun vardı. herkese imrenirdim. kilo aldım. şimdi çok güzel oldular :) kilo vermek istemiyorum :)

Cnm emin ol evlenince büyürler sıkıntı etme dolgulu sütyen giy ama evlendikten sonra el değeceği için büyüyecektir

Bende 5-6 kilo zayifladim 75i tam dolduruyordu simdi bosluk kaliyor. Bide ustelik onceki zamanlara nazaran cok yumusak zayiflamadan dolayi galiba. Kilo alinca duzelirmi bu?

Cnm emin ol evlenince büyürler sıkıntı etme dolgulu sütyen giy ama evlendikten sonra el değeceği için büyüyecektir
Ayy ben yandım o zaman benimkiler şimdiden büyük :-)
Büyük olmasını istemeyin canlar çok kötü birşey. İç çamaşırlarında hep gözüm kalmıştır bende evlenince giyemicem diye üzülüyorum :KK70:

İyi akşamlar hanımlar sitemizde açılmış hayırlı olsun :) göğüslerim küçük ve ben bundan çok sıkıldım yazın kısmetse evlenicem ama giydiğim çamaşır gecelik hiçbiri yakışmıcak malesef..varmı önerdiğiniz bişeyler la sanze ve oyshodan push up sütyen önerdiler ama ne kadar etkili olur bilmiyorum
yakışmıcagını nerden bılıyorusn..sen bır evlen dur bakalım eşin memnun olmassa amelıyet olursun..kendınce seylerı takma eşine bırak begenıyı

Back
X