- Konu Sahibi truffeldelisi
-
zayıfım vücudum düzgün fakat göğüslerimin arası çok bos. ben sıkışıp dolgun durmasını istiyorum . daha saran bi bikini olması gerek yani. bunlar dolgun göstermiyor malesefiçi silikonlu alsam alttan sıkıştırsa üsten dolgun dursa diyorum ama silikonda hasta eder diyorlar kararsız kaldım :/
ben kullandım uzun süre dolgulu bikiniler hiç de hasta falan etmedi =) normal dolgulu iç çamaşırı formundalar ve çok da güzel duruyo onları deneyebilirsiniz
peki sudan cıktıktan sonra hemen değiştirmek mi gerekiyor yoksa ıslak bikiniyle kalsakta sorun olmuyor mu ? yani bikinin silikonunda birikmiş su rahatsızlık vermiyor mu ?
beni rahatsız etmedi açıkcası ama siz rahatsız olursanız yedek bikiniyle gidip değiştirebilirsiniz şu zamana kadar bi zorluk yaşamadım hem göğüs ucu belli olur mu falan gibi dertlerde yok şahane bence hemde görüntü olarak harika duruyor
ben kullandım uzun süre dolgulu bikiniler hiç de hasta falan etmedi =) normal dolgulu iç çamaşırı formundalar ve çok da güzel duruyo onları deneyebilirsiniz özellikle reflections markasının harika dolgulu bikinileri var çeşit çok =)
bir de şu reflections markasını izmirde nerede bulabilirim bilginiz var mı ?
güzelmiş benim istediğimde bu tarz bişey yani üçgen straplez istemiyorum , sütyen şeklinde istiyorum . fiyatını hatırlıyor musun peki ?
fiyatları fena değil o zaman çok uçuk değil yani. İşte buldum tam istediğim gibi bikini. umarım refleksions ta da bulabilirim :)Eki Görüntüle 456014
arkadaşlar merhaba.
Benim göğüslerim tam destekli 75 beden sütyeni dolduracak kadar.. :/ yani çok küçükler...
Nasıl bikini tercih etmeliyim dolgun görünmesi için?
İçi silikonlu bikini önerdiler ama onlarda sudan cıkınca cok ıslak kalıyormus göğüsleri sıkıştırdığında birsürü su çıkıyormuş içinden ..
Düşündüm bide gercekten çok su çekiceği için bir de denizden çıktıktan sonra ciğerlerimi hasta etmesin o ıslak süngerler :O
Bilemedim işte ne yapsam bi öneriniz var mı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?