Küçük görümce sorunu

kurklukadin

Samimiyetsiz samimiyetler…
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.953
2.286
333
İstanbul
Kızlar bir buçuk ay önce evlendim çok şükür eşimle ve ailesiyle aramda hiç bir sorun yok çok anlayışlılar bana karşı fakat küçük görümcem biraz farklı yani bana karşı asla saygısızlığı falan olmadı birkaç kez müdahale etmeye çalıştı onda da abisinin tepkisiyle geri adım attı söyleyeceklerimi yanlış anlamayın lütfen misafir istemiyor gibi düşünmeyin nişanlandığım günden beri bana hep bize geleceğini söylüyor (eşimin ailesi farklı şehirde yaşıyor) bulunduğu yerde baskı altında Özgür drğil ailesi de biraz baskıcı nişanımızı bahane etti ve istanbula geldi burada ablasının yanında bi sene kaldı dönmedi şimdi ailesinin yanında bu süre içinde sevgilisi oldu onunla sürekli buluştu hatta ablası ve eniştesinin arası açıldı eniştesi emanet kıza sahip çıkamıyorsun sevgilisiyle buluşuyor gibi şeyler söylüyordu ablasına şimdi benim korkum benim yanıma da gelip kalması çünkü beni çok sevdiğinden değil arayı sıcak tutmaya çalışıyor sürekli arıyor biz size gelicez vs diyor en son aramasında biz size gelicez yaza doğru ama bunu sen ve abimin anne babamın kafasına koyması gerekiyor dedi ben de zaten davet ederiz dedim artık dayanamadım kendisi 23 yaşında ve evde kalmış gibi hissediyor kendini düğünümde benim akrabalarımdan bir sürü erkeği sosyal medyada eklemişti 🤦🏻‍♀️ Umarım sorunumu anlatabilmişimdir eşimin ailesi elbette oğullarının yanına gelecek kalacak bundan mutluluk duyarım ama kardeşi beni rahatsız ediyor bu durumda nasıl bi konuşma yapmam gerekiyor?

yani sevgilisiyle buluşmuş gezmiş 23 yaşında kız sizi neden rahatsız ediyor yok erkekleri eklemiş bilmem ne size ne ki bundan 🤷🏻‍♀️ sizi arıyor soruyor aramasa da hiç aramıyor dersiniz
Çünkü ailesi baskıcı daha önce de arkamdan beni alet edip yalanlarına ortak etmiş sevgilisiyle buluşmaya gidince yengemle buluşacam falan demiş özel hayatı değil beni ilgilendiren yalanına ortak edilmem hem de habersiz bir şekilde

Çünkü ailesi baskıcı daha önce de arkamdan beni alet edip yalanlarına ortak etmiş sevgilisiyle buluşmaya gidince yengemle buluşacam falan demiş özel hayatı değil beni ilgilendiren yalanına ortak edilmem hem de habersiz bir şekilde
o zaman üstünde çok da düşünmeye gerek yok alın karsiniza ben rahatsız oldum beni alet etmenden başına bir şey gelse ben suçlu duruma düşerim beni de anla, bir daha olursa ailenle konuşurum diyin. ne yaparsa yapsın siz kendinizi ifade etmiş olursunuz sizin de basiniz ağrımaz

Gelirse kalırsa nasılsa abisinn evi abisi bir şeyini görürse tepkisini verir enişte gibi olmaz abla gibi olmaz sonucta sizlik bişiy yok. Bırakın kalmak istiyorsa kalsın abisi ile o ugrasacak siz karışmazsnz olur biter. Sie karşı bi saygısızlığı olmadığı sürece

Aile baya baskıcı anlaşılan 23 yaşındaki kız sevgilisiye gezse nolur ? Eniste de bir garip. Ama aile ici meselelere sizin karışmamanızı tavsiye ederim. Bir sey olsa x ablanın haberi vardı olur. Yeni evlisiniz anladığım kadarıyla evde uzun süreli birini ağırlamak hoş değ.

Evet bu durum çok rahatsızlık verici ise abisi ilgilensin, sen bu durumda olduğuna göre o da rahatsız oluyordur zaten.

Gelirse kalırsa nasılsa abisinn evi abisi bir şeyini görürse tepkisini verir enişte gibi olmaz abla gibi olmaz sonucta sizlik bişiy yok. Bırakın kalmak istiyorsa kalsın abisi ile o ugrasacak siz karışmazsnz olur biter. Sie karşı bi saygısızlığı olmadığı sürece
birinin sorumluluğunu almak bu kadar kolay mı sizce her gün neler okuyoruz haberlerde dışarıda şiddet eğilimi bu kadar adam (!) varken istediği gibi çıksın gezsin diyemiyorum ben ama karışamıyorum da işte

Aile baya baskıcı anlaşılan 23 yaşındaki kız sevgilisiye gezse nolur ? Eniste de bir garip. Ama aile ici meselelere sizin karışmamanızı tavsiye ederim. Bir sey olsa x ablanın haberi vardı olur. Yeni evlisiniz anladığım kadarıyla evde uzun süreli birini ağırlamak hoş değ.
Çok şükür beni anlayan birisi çıktı ben ailesine hak veriyorum haberlerde neler çıkıyor bu kız evleneyim de nasıl olursa olsun düşüncesinde maalesef

bunlari dert etmenize gerek yok, aile kizinin huyunu bilir zaten.

Ancak siz ben sorumluluk almam diyeceksiniz her seferinde.

Misafirlik icin de durusunuz ne ise o olacak,
yani atiyorum size gore bir aylik misafirlik normalse, bunu bir sekilde dile getireceksiniz, atiyorum, haziranda gel geleceksen temmuzda biz izne cikiyoruz birlikte doneriz gibisinden, veya su tarihte gel sen gidince de su arkadaslarimi yatili davet edicem ona gore simdiden planlayayim dersiniz. Hani bilsin geldiginde geri donmesi gereken sure bir ay.

Ya da size gore 2 hafta ise misafirlik ona gore degistirin ornekleri. Gelme demeyin ama misafir oldugunu hissettirin.

Kocaman kadinin o kadar uzun süre ablasinin evinde isi ne. Erkek derdine düsecegine kendine hayat kurma derdine düssün. Calisip kendi hayatini kursun. Gelip kalmak istese kabul etmeyin
Kesinlikle aynı düşüncedeyim ben 30 yaşında evlendim ve iyi ki de okuyup mesleğimi aldım evlendim diyorum okulunu bitir mesleğin olsun dedim kaç kez ne yazık ki dinlemedi

birinin sorumluluğunu almak bu kadar kolay mı sizce her gün neler okuyoruz haberlerde dışarıda şiddet eğilimi bu kadar adam (!) varken istediği gibi çıksın gezsin diyemiyorum ben ama karışamıyorum da işte
Yeni evliymişsinz ablası söz geçiremez ama abi öyle olmaz. İlla bir şey sezersenz abisine uygun dile söylersinz . Size laf gelirse de ben söyledim dersenZ eşime ben evime gelene nasış gelme diyeyim bu sefer de yengem daha ilk gunden beni istemedi modu olacak dersinz.

Çok şükür beni anlayan birisi çıktı ben ailesine hak veriyorum haberlerde neler çıkıyor bu kız evleneyim de nasıl olursa olsun düşüncesinde maalesef
Bence aile haklı değil baskının sonucu hep kötüdür. Baksanıza kız ilk bulduğuyla evlenme derdinde baskıdan o kadar bıkmış. Ama simdi ailesi bu olaylara karşıyken de gel istediğini yap burada denmez bir şey olsa suçlusu siz olursunuz. Abisi ya da kendisi olmaz.

Kesinlikle aynı düşüncedeyim ben 30 yaşında evlendim ve iyi ki de okuyup mesleğimi aldım evlendim diyorum okulunu bitir mesleğin olsun dedim kaç kez ne yazık ki dinlemedi

O zaman oturacak oturdugu yerde. Özgürlük gidip baskalara yük olmakla olmuyor. Benimde kardeslerim var. Bende sirf gezmek tozmak istedikleri icin böyle kabul etmem. Yasi kücük degil. Ergen olsa neyise.

Back
X