Küçük görümce sorunu

sen hiç dahil olma davet vs işlerine. sadece eğer geleceklerse gelmeden eşinle güzelcekonuş.

kardeşin telefonda bana gelince burada kalmak istediğini filan ima etti. çok da sevindim beni kendine yakın görmesine lakin hayatım bebeyim aslan kocam :D biz senle daha 1.5 aylık evliyiz. biraz yalnız kalmamız sence de daha iyi olmaz mı :KK39::KK36::KK23: o yüzden gelidklerinde kalayım derse kabul etme sonra gelirsin de olur mu benim aslan parçam de :D

sen hiç dahil olma davet vs işlerine. sadece eğer geleceklerse gelmeden eşinle güzelcekonuş.

kardeşin telefonda bana gelince burada kalmak istediğini filan ima etti. çok da sevindim beni kendine yakın görmesine lakin hayatım bebeyim aslan kocam :KK70: biz senle daha 1.5 aylık evliyiz. biraz yalnız kalmamız sence de daha iyi olmaz mı :KK39::KK36::KK23: o yüzden gelidklerinde kalayım derse kabul etme sonra gelirsin de olur mu benim aslan parçam de :KK70:
😂😂😂 kesinlikle söylicem özellikle Aslan parçamla giriş yspıcam olaya 😂😂😂😂

Anne babasını çok seviyorum misafir etmekten de mutluluk duyarım ama her şeye kendisi dahil olmak istiyor bebeğin olunca ben gelio bakıcam dedi ben de Allah nasip ederse bize evlat annem ve ablam yakınımda dedim
Aman ha bakarız vs demeyin. İyi demişsiniz. Yoksa kapağı atar da gitmez bir daha

ben sızın nıye rahatsız oldugunuzu anladım
aslında basınıza ıs almak ıstemıyorsunuz yarın obur gun bır terslık olsa aıle uyelerı kız senın evınde kalıyordu hıc mı bırsey farketmedın dıyebılır
sırf erkeklerle gezmek tozmak ıcın ablasına gıdıp kalan bır an once evlenmek ıcın sosyal medyanızdakı tum erkeklerı profılıne kaydeden bırıymıs dedıgınıze gore
yanı ucarı kaçarı bırı ayakları saglam yere basmıyor yanı

duzenınızın bozulmasını ıstememenıze hak verdım bırde corona zamanı bu kadar gezen bırı tehlıke de sacar

ben sızın nıye rahatsız oldugunuzu anladım
aslında basınıza ıs almak ıstemıyorsunuz yarın obur gun bır terslık olsa aıle uyelerı kız senın evınde kalıyordu hıc mı bırsey farketmedın dıyebılır
sırf erkeklerle gezmek tozmak ıcın ablasına gıdıp kalan bır an once evlenmek ıcın sosyal medyanızdakı tum erkeklerı profılıne kaydeden bırıymıs dedıgınıze gore
yanı ucarı kaçarı bırı ayakları saglam yere basmıyor yanı

duzenınızın bozulmasını ıstememekte hak verdım bırde corona zamanı bu kadar gezen bırı tehlıke de sacar
Beni anladığınıza sevindim tam olarak endişelerim bu yönde bir de eşimi çok seviyorum ve onun üzülmesini istemiyorum asla

o zaman üstünde çok da düşünmeye gerek yok alın karsiniza ben rahatsız oldum beni alet etmenden başına bir şey gelse ben suçlu duruma düşerim beni de anla, bir daha olursa ailenle konuşurum diyin. ne yaparsa yapsın siz kendinizi ifade etmiş olursunuz sizin de basiniz ağrımaz
dogru katılıyorum konu sahıbı aynen boyle yapmanız gerek
bırdahakıne benı alet etme aılene yalan soyleyemem sorarlarsa gercegı soylerım demenız gerek

Gelirse kalırsa nasılsa abisinn evi abisi bir şeyini görürse tepkisini verir enişte gibi olmaz abla gibi olmaz sonucta sizlik bişiy yok. Bırakın kalmak istiyorsa kalsın abisi ile o ugrasacak siz karışmazsnz olur biter. Sie karşı bi saygısızlığı olmadığı sürece
Kim uğraşıcak tabi ki konu sahibine kalıcak yükü. Ayrıca yeni evli bi çiftin yanında işi ne başkasının

olayı anladım . verilen detaylar hoşuma gitmedi mesela düğünde herkesi eklediyse ekledi, belirtmeye gerek yok ki, diğer yorumda da belirttim kızı karşına alıp konuşmaktan başka çare yok diye bunda çok düşünülecek bişey yok
Düğünde gördüğünü eklemesi de akılsız bi kız olduğunu gösteriyor, ablasında 1 yıl kalıp huzurunu kaçırması da akılsız olduğunu gösteriyor. Ne işi var yengesinin evinde. Bi kaç gün kalır döner en fazla

Peki eşiniz bu olanlardan ne kadar haberdar.?

Ben olsam eğer eşim bilmiyor ise herşeyi anlatır size kapak atmaya çalışırsa eşinizi öne sürün olmaz öyle şey deyiversin siz hiç karışmamış olursunuz.

Yeni evli olayı değilde, mecbur kalınmadıkça kimsenin birbirinin evinde uzun süre kalmasını doğru bulmuyorum. Herkes evinde kendi yurdunda sağ olsun. Pandemi zamanı kimseyi misafir olarak kabul etmeme kararı alıp bunu uygulayabilirsiniz eşinizle.
Ben eşimin ailesiyle aynı şehirde oturuyorum, pandemi başlarında eşimin ailesi yazlığa gitmişti. Ve görümcem yaş yasağından dolayı gidememişti. Bizde kalacaktı, tabi ki kalabilir ama benim görümcemde sizinki gibi aklı bir karış havada. Kafa yapısı tamamen zıt benimle, üni sınavlarına hazırlanıyordu. Ben ders konusunda aşırı disiplinli bir insanım. Eşimle o sıra bir kurumun sınavlarına çalışıyorduk. Her yemekten sonra tv açılmayacak hepimiz ders çalışcaz dedim. İki gün dayandı, annesini babasını çağırdı onlarda geldi, gitti. Eğer geleceğinde o evde yaşayıp yemek yiyecekse sorumluluk verin, babasının evi daha tatlı gelir belki.

İsterse dünya iyisi bir kız olsun ben 1.5 aylık evliyken ne misafiri hem de uzun süreli kalacağı apaçık belli olan.
Bence hiç eşini falan da öne sürme kendin konuşurken biz daha yeni evliyiz düzen bile oturtamadım daha abinle aynı evde olmaya bile alışamadık daha dur zaman geçsin öyle bakalım hem yeni evlililerin evine öyle kalınmaya de gül geç.
Eşine sen şunu söyle bunu söyle deme ileride tartıştığınızda "sen beni aileme karşı dolduruyorsun"a gelebilir olay.

Düğünde gördüğünü eklemesi de akılsız bi kız olduğunu gösteriyor, ablasında 1 yıl kalıp huzurunu kaçırması da akılsız olduğunu gösteriyor. Ne işi var yengesinin evinde. Bi kaç gün kalır döner en fazla
yoo akılsız olduğunu göstermiyor cani istemiştir eklemiştir baskı altinda yetişmiş kendini öyle özgür hissediyordur psikolojik sorunları olabilir ama akılsız demek yanlış

Şu abisinin ablasının evinde aylarca kalabilenlere hayranım :halay:ben çocuğa baktığım ev işlerinin tümünü üstlendiğim halde sofraya otururken,wc ye girerken filan bi sıkıntı,rahatsızlık hissederdim yine de.Millet gezip tozmaya kendini eğlendirmeye kapı arıyor resmen.Bir de benim şahsi fikrim anne babasının kafasına böyle bir durumu koyup böyle bir davet yapmanız demek her ne kadar 23 yaşında da olsa o kızın sorumluluğunu üstlenmeniz demek..Bu kıza bir şey olsa gitse kendi elleriyle bile başını belaya soksa sizi suçlarlar.Ve örneğini gördüm birebir,üniversitedeyken bir arkadaşımın ablası şehir dışına gelin gitmişti.Ailesinin yanına ziyarete gelirken eşinin bizlerle yaşıt kız kuzeninide getirmişti.Kız bizle okula geldi derslere girdi,imza takıntısı olan bir hocamız kendisi isim okuyarak yoklama alırken bu kız gözüne kestirdiği oğlanların adını soyadını duyup sosyal medyadan ekledi gözümüzün önünde.Aynı gün biriyle sevgili oldu.İkinci gün kendi aralarında gümüş yüzük alıp taktılar.1 haftalık ziyaret süresi bitipte dönme vakti gelince bu kız dönmek istemiyorum diye tutturup evden kaçtı.O çocukla imam nikahı kıymışlar.Yer yerinden oynamıştı.Kızın tüm sülalesi arkadaşımın ablasıyla eşini suçlamıştı bir kıza sahip çıkamadınız mı diye.Yok yere huzurları kaçmıştı.1 hafta kalıp gitsin uzun süreli kabul etmeyin.Başka misafirim gelecek deyin

Kızlar bir buçuk ay önce evlendim çok şükür eşimle ve ailesiyle aramda hiç bir sorun yok çok anlayışlılar bana karşı fakat küçük görümcem biraz farklı yani bana karşı asla saygısızlığı falan olmadı birkaç kez müdahale etmeye çalıştı onda da abisinin tepkisiyle geri adım attı söyleyeceklerimi yanlış anlamayın lütfen misafir istemiyor gibi düşünmeyin nişanlandığım günden beri bana hep bize geleceğini söylüyor (eşimin ailesi farklı şehirde yaşıyor) bulunduğu yerde baskı altında Özgür drğil ailesi de biraz baskıcı nişanımızı bahane etti ve istanbula geldi burada ablasının yanında bi sene kaldı dönmedi şimdi ailesinin yanında bu süre içinde sevgilisi oldu onunla sürekli buluştu hatta ablası ve eniştesinin arası açıldı eniştesi emanet kıza sahip çıkamıyorsun sevgilisiyle buluşuyor gibi şeyler söylüyordu ablasına şimdi benim korkum benim yanıma da gelip kalması çünkü beni çok sevdiğinden değil arayı sıcak tutmaya çalışıyor sürekli arıyor biz size gelicez vs diyor en son aramasında biz size gelicez yaza doğru ama bunu sen ve abimin anne babamın kafasına koyması gerekiyor dedi ben de zaten davet ederiz dedim artık dayanamadım kendisi 23 yaşında ve evde kalmış gibi hissediyor kendini düğünümde benim akrabalarımdan bir sürü erkeği sosyal medyada eklemişti 🤦🏻‍♀️ Umarım sorunumu anlatabilmişimdir eşimin ailesi elbette oğullarının yanına gelecek kalacak bundan mutluluk duyarım ama kardeşi beni rahatsız ediyor bu durumda nasıl bi konuşma yapmam gerekiyor?
Kesınlıkle anne babası olmadan kabul etmeyin esınızın haberi varmı bu tür durumlardan eşiniz kabul etmeyince gelemez.

Kızın hormonları tavan yapmış bir sürü erkek eklemiş masum tarafı olamaz bu zamanda bir de yalan dolanla ancak sevgili yapar öyle baskıcı ailede çünkü el değmesi günaha giriyor
Belliki kız başına bela olacak direk oturup nişanlınla yaptıklarını erkek kardeşine ifşa edeceksin sakın yalancı görümceyi idare etme başına bir iş gelirse direk seni suçlarlar boşanmaya kadar bu durum

Şu abisinin ablasının evinde aylarca kalabilenlere hayranım :halay:ben çocuğa baktığım ev işlerinin tümünü üstlendiğim halde sofraya otururken,wc ye girerken filan bi sıkıntı,rahatsızlık hissederdim yine de.Millet gezip tozmaya kendini eğlendirmeye kapı arıyor resmen.Bir de benim şahsi fikrim anne babasının kafasına böyle bir durumu koyup böyle bir davet yapmanız demek her ne kadar 23 yaşında da olsa o kızın sorumluluğunu üstlenmeniz demek..Bu kıza bir şey olsa gitse kendi elleriyle bile başını belaya soksa sizi suçlarlar.Ve örneğini gördüm birebir,üniversitedeyken bir arkadaşımın ablası şehir dışına gelin gitmişti.Ailesinin yanına ziyarete gelirken eşinin bizlerle yaşıt kız kuzeninide getirmişti.Kız bizle okula geldi derslere girdi,imza takıntısı olan bir hocamız kendisi isim okuyarak yoklama alırken bu kız gözüne kestirdiği oğlanların adını soyadını duyup sosyal medyadan ekledi gözümüzün önünde.Aynı gün biriyle sevgili oldu.İkinci gün kendi aralarında gümüş yüzük alıp taktılar.1 haftalık ziyaret süresi bitipte dönme vakti gelince bu kız dönmek istemiyorum diye tutturup evden kaçtı.O çocukla imam nikahı kıymışlar.Yer yerinden oynamıştı.Kızın tüm sülalesi arkadaşımın ablasıyla eşini suçlamıştı bir kıza sahip çıkamadınız mı diye.Yok yere huzurları kaçmıştı.1 hafta kalıp gitsin uzun süreli kabul etmeyin.Başka misafirim gelecek deyin
Bu kızda potansiyel tehlikeli, al işte evlenir evlenmez al başa bela , evliler nasıl mutlu olsun?

Kızın hormonları tavan yapmış bir sürü erkek eklemiş masum tarafı olamaz bu zamanda bir de yalan dolanla ancak sevgili yapar öyle baskıcı ailede çünkü el değmesi günaha giriyor
Belliki kız başına bela olacak direk oturup nişanlınla yaptıklarını erkek kardeşine ifşa edeceksin sakın yalancı görümceyi idare etme başına bir iş gelirse direk seni suçlarlar boşanmaya kadar bu durum
Eşimle konuşacağım kesinlikle teşekkür ederim

Kızlar bir buçuk ay önce evlendim çok şükür eşimle ve ailesiyle aramda hiç bir sorun yok çok anlayışlılar bana karşı fakat küçük görümcem biraz farklı yani bana karşı asla saygısızlığı falan olmadı birkaç kez müdahale etmeye çalıştı onda da abisinin tepkisiyle geri adım attı söyleyeceklerimi yanlış anlamayın lütfen misafir istemiyor gibi düşünmeyin nişanlandığım günden beri bana hep bize geleceğini söylüyor (eşimin ailesi farklı şehirde yaşıyor) bulunduğu yerde baskı altında Özgür drğil ailesi de biraz baskıcı nişanımızı bahane etti ve istanbula geldi burada ablasının yanında bi sene kaldı dönmedi şimdi ailesinin yanında bu süre içinde sevgilisi oldu onunla sürekli buluştu hatta ablası ve eniştesinin arası açıldı eniştesi emanet kıza sahip çıkamıyorsun sevgilisiyle buluşuyor gibi şeyler söylüyordu ablasına şimdi benim korkum benim yanıma da gelip kalması çünkü beni çok sevdiğinden değil arayı sıcak tutmaya çalışıyor sürekli arıyor biz size gelicez vs diyor en son aramasında biz size gelicez yaza doğru ama bunu sen ve abimin anne babamın kafasına koyması gerekiyor dedi ben de zaten davet ederiz dedim artık dayanamadım kendisi 23 yaşında ve evde kalmış gibi hissediyor kendini düğünümde benim akrabalarımdan bir sürü erkeği sosyal medyada eklemişti 🤦🏻‍♀️ Umarım sorunumu anlatabilmişimdir eşimin ailesi elbette oğullarının yanına gelecek kalacak bundan mutluluk duyarım ama kardeşi beni rahatsız ediyor bu durumda nasıl bi konuşma yapmam gerekiyor?
Aynisi arkadasimin basina geldi daha 2 aylik evliydi baska sehirdeki gorumcesi burda is bulamadim sizin orda is imkani cok diyip bunlara geldi. Kiz bastan sesini cikaramadi ama resmen yanlarina yerlesti. Ensonda arkadasimin canina tak etti esine dedi biz basbasa kalamiyoruz die kotu olan kendi oldu kiz abisine küsüo ailesine yengem beni istemedi abimde ona uydu dedi. Halbuki ailesinin bastan ne isin var yeni evli insanlarin yaninda demesi. Valla kayinvalidem alt katta oturuyo.Biz 3 aylik evliydik Kayinpeder 2ay calismak icin baska sehire gitti.kayinvalidem donene kadar sizde kalirim dedi. Halbuki ev 3 katli 1. Katta eltim ortada kendi usttede ben oturuyorum. ve ilk aksam otururken bana demezmi ben aslinda korkmuyorumda napcam evde amaaann dedi sizle otururumm. Bende esimi kaldigi sure boyunca kendime yaklastirmadim.🙈 annen evdeyken yapamam banyoya gitsem anlar dedim. Zate yeni evliyiz fazla dayanamadi. 1 hafta sora annesiyle konusmus yeni evliyiz kiz cekiniyo uzanamiyo bile evde dedi. Istersen arada ben kaliyim sende arada abim dedi. Oda gerek yok ben kalirim evimde demis.bana karsi Gucenme darilmada olmadi.😂

Ey konu sahibi!
O sizin görünceniz,23 yaşında da olsa 5 yaşında da olsa siz onu küçümseyemezsiniz siz de saygı duyacaksınız,ayrıca istediği erkeği sevebilir,ekleyebilir.Ne güzel kızın çevresi genişliyor.Aman zaten siz evli kadınlar bizim gibi bekarları KISKANIYORSUNUZ! Ne kadar kendi paranızı da kazansanız sonuçta bir erkeğin hükmü altındasınız öyle de kalacaksınız.Siz şimdi diyorsunuzdur "ay bu kız benim yaşayamadıklarımı yaşayacak" falan.Yahu kız genç kızlığın ZİRVESİNDE! Biraz salın ya.Ha bir de bu arada ben hayatımda hiiiiiç evli birini kıskanmadım bilginize!

Back
X