Kızlar bir buçuk ay önce evlendim çok şükür eşimle ve ailesiyle aramda hiç bir sorun yok çok anlayışlılar bana karşı fakat küçük görümcem biraz farklı yani bana karşı asla saygısızlığı falan olmadı birkaç kez müdahale etmeye çalıştı onda da abisinin tepkisiyle geri adım attı söyleyeceklerimi yanlış anlamayın lütfen misafir istemiyor gibi düşünmeyin nişanlandığım günden beri bana hep bize geleceğini söylüyor (eşimin ailesi farklı şehirde yaşıyor) bulunduğu yerde baskı altında Özgür drğil ailesi de biraz baskıcı nişanımızı bahane etti ve istanbula geldi burada ablasının yanında bi sene kaldı dönmedi şimdi ailesinin yanında bu süre içinde sevgilisi oldu onunla sürekli buluştu hatta ablası ve eniştesinin arası açıldı eniştesi emanet kıza sahip çıkamıyorsun sevgilisiyle buluşuyor gibi şeyler söylüyordu ablasına şimdi benim korkum benim yanıma da gelip kalması çünkü beni çok sevdiğinden değil arayı sıcak tutmaya çalışıyor sürekli arıyor biz size gelicez vs diyor en son aramasında biz size gelicez yaza doğru ama bunu sen ve abimin anne babamın kafasına koyması gerekiyor dedi ben de zaten davet ederiz dedim artık dayanamadım kendisi 23 yaşında ve evde kalmış gibi hissediyor kendini düğünümde benim akrabalarımdan bir sürü erkeği sosyal medyada eklemişti

Umarım sorunumu anlatabilmişimdir eşimin ailesi elbette oğullarının yanına gelecek kalacak bundan mutluluk duyarım ama kardeşi beni rahatsız ediyor bu durumda nasıl bi konuşma yapmam gerekiyor?