Küçük görümce sorunu

Ey konu sahibi!
O sizin görünceniz,23 yaşında da olsa 5 yaşında da olsa siz onu küçümseyemezsiniz siz de saygı duyacaksınız,ayrıca istediği erkeği sevebilir,ekleyebilir.Ne güzel kızın çevresi genişliyor.Aman zaten siz evli kadınlar bizim gibi bekarları KISKANIYORSUNUZ! Ne kadar kendi paranızı da kazansanız sonuçta bir erkeğin hükmü altındasınız öyle de kalacaksınız.Siz şimdi diyorsunuzdur "ay bu kız benim yaşayamadıklarımı yaşayacak" falan.Yahu kız genç kızlığın ZİRVESİNDE! Biraz salın ya.Ha bir de bu arada ben hayatımda hiiiiiç evli birini kıskanmadım bilginize!
Ne diyorsunuz siz ya bu nasıl sığ düşünce ben onun için nasıl dua ediyorum biliyor musunuz ve bütün mesajları okusaydınız her şeyin evlilikte bitmediğini düşündüğümü anlardınız evlenince insanın boyu uzamıyor ben sadece eşimin kardeşi için endişeleniyorum çünkü ahir zaman ve insanlar çok kötü niyetli şiddete eğilimli bu kadar insan var haberleri izlemiyor musunuz?

Yengesi kızın yalanlarını idar e etmek zorunda değil sırf erkek arkadaşı ile buluşacak diye yeni evlilerinde huzurunu bozacak ki yeni, yeni evlilik düzenini alışmaya çalışıyorken ,

Yengesi kızın yalanlarını idar e etmek zorunda değil sırf erkek arkadaşı ile buluşacak diye yeni evlilerinde huzurunu bozacak ki yeni, yeni evlilik düzenini alışmaya çalışıyorken ,
Aynen öyle ben de eşimi ve yuvamı düşünüyorum

Kızlar bir buçuk ay önce evlendim çok şükür eşimle ve ailesiyle aramda hiç bir sorun yok çok anlayışlılar bana karşı fakat küçük görümcem biraz farklı yani bana karşı asla saygısızlığı falan olmadı birkaç kez müdahale etmeye çalıştı onda da abisinin tepkisiyle geri adım attı söyleyeceklerimi yanlış anlamayın lütfen misafir istemiyor gibi düşünmeyin nişanlandığım günden beri bana hep bize geleceğini söylüyor (eşimin ailesi farklı şehirde yaşıyor) bulunduğu yerde baskı altında Özgür drğil ailesi de biraz baskıcı nişanımızı bahane etti ve istanbula geldi burada ablasının yanında bi sene kaldı dönmedi şimdi ailesinin yanında bu süre içinde sevgilisi oldu onunla sürekli buluştu hatta ablası ve eniştesinin arası açıldı eniştesi emanet kıza sahip çıkamıyorsun sevgilisiyle buluşuyor gibi şeyler söylüyordu ablasına şimdi benim korkum benim yanıma da gelip kalması çünkü beni çok sevdiğinden değil arayı sıcak tutmaya çalışıyor sürekli arıyor biz size gelicez vs diyor en son aramasında biz size gelicez yaza doğru ama bunu sen ve abimin anne babamın kafasına koyması gerekiyor dedi ben de zaten davet ederiz dedim artık dayanamadım kendisi 23 yaşında ve evde kalmış gibi hissediyor kendini düğünümde benim akrabalarımdan bir sürü erkeği sosyal medyada eklemişti 🤦🏻‍♀️ Umarım sorunumu anlatabilmişimdir eşimin ailesi elbette oğullarının yanına gelecek kalacak bundan mutluluk duyarım ama kardeşi beni rahatsız ediyor bu durumda nasıl bi konuşma yapmam gerekiyor?
Kesinlikle böyle uzun süreli kabul etmeyin. Aman biri rahat etsin diye kendi rahatinizdan olmayın. Eşinizle açık olarak konuşun siz değil eşiniz müdahale etsin.

Kim uğraşıcak tabi ki konu sahibine kalıcak yükü. Ayrıca yeni evli bi çiftin yanında işi ne başkasının
Niye kalsın yükü benden bir şey isterse beni karıştrma sorumluluk alamam abinle hallet derim illa kalma durumu olacaksa . Yeni evli çift olarak kalmasını istemiyorsa önce eşine uygun dille yeni evli çift kısmını kullanarak söyleyecek snra kendisine söyleyecek susmayacak olay bu eğer istemiyorsa . İnsanlar bu yeni evli fln kısmını düşünmez düşünen çok az insan var. Şimdiden dişi çıkacak ki yerinde ve zamanınd herkes baştan bilecek yerini haddini.

Ben bu yeni evlenenlerin bekar kardeşlerinin gelip evde yatılı kalma aşklarını sanırım hiç anlayamayacağım. Ailesiyle gelmez tek gelirler. Amaç hobareyyyyy özgürümmmm diye canının istediğini yapabilmek elbette. Çok mu zor acaba aileyle evde oturmak?

Back
X