KÜCÜK GÖRÜMCEEEE

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
Arkadaslar bugün ikinci konum,

bugün kvdemlere gittim gitmez olaydim. 15 aylik oglumla gittim büyük görümcem (benle yasit) bana kuzenlerini fln cagirdigini söyledi sende kal dedi bende kalayim bari diye düsündüm. Neyse geldi kizlar oturuyoruz oglum masadan bisey alsa kücük görümce hemen büyügüne abla bak cocuga diyor bunu hep yapar ablaaaaaaaaaaaa diye bagirir bak gibisinden belkide bana duyuruyor ama ben hic orali olmam zaten evde sürekli ben bakiyorum 1 saatte o baksa ölürmü yegeni sonucta.. ama yok bizimki kendi kicini asla kipirdatmaz! Neyse evleride merdivenli oglum yukari cikiyor aaaaablaaaaaaaa x (oglum) yukari cikiyor diyor ama müdahele etmiyor cocuk düsse umrunda degil bende sinirlendim eee ne duruyorsun birkerede sen kalk ben geldim geleli ztn merdivenleri in cik in cik yoruldum evdede ayri kosturuyorum zaten dedim.. bisey demedi aldi oglumu. Sonra film bakiyorlardi oglumda tvnin önünde duruyo bu kücük g. birden salak cocuk dedi inanamadim sanki sok oldum bende dedim ne demek salak laflarina dikkat et benim oglum salak degil allaha sükür akilli dedim. Sonra bu demezmi ben dizideki cocuga söyledim diye. Neyse cvp vermedim. Sonra oglumun uykusu geldi tam kalkcam görümcemle kuzenleri ortaligi toplamaya basladi kuzeni girdi mutfaga sivadi kollari görümcemle ayni yasta(16) topluyor bu arada kücük görümce kicini kipirdatmiyor oturuyor kuzeniyle ablasi mutfakta.Bende cocugu giydiriyorum sonra kücük görümce mutfaga gidip kuzenine demezmi ona ayyyyyy allah bize senin gibi gelin nasip etsin diye!! Tek gelinleri benim birtane abileri var ztn. Inanin sasirdim bisey diyemedim saskinliktan. Inanin düsünüp duruyorum fesatlik yapmak icinmi dedi yoksa öylesinemi dedi diye.. terbiyesiz sey zaten sevmem kendiisni laflarinida bilmez patavatsizdir ve asla ilgilenmez yegeniyle yani oglumla bide söyler durur hic gelmiyor bana ben onu cok seviyorumda sürekli ablama gidiyorda bilmem nen diye bende dedim ona tabi gelmez cocuk ilgi istiyor ablan ilgi gösterdigi icin ondada duruyor dedim. Benmi abartiyorum yoksa bu kiz mi sinir anlamadim...

Arkadaslar bugün ikinci konum,

bugün kvdemlere gittim gitmez olaydim. 15 aylik oglumla gittim büyük görümcem (benle yasit) bana kuzenlerini fln cagirdigini söyledi sende kal dedi bende kalayim bari diye düsündüm. Neyse geldi kizlar oturuyoruz oglum masadan bisey alsa kücük görümce hemen büyügüne abla bak cocuga diyor bunu hep yapar ablaaaaaaaaaaaa diye bagirir bak gibisinden belkide bana duyuruyor ama ben hic orali olmam zaten evde sürekli ben bakiyorum 1 saatte o baksa ölürmü yegeni sonucta.. ama yok bizimki kendi kicini asla kipirdatmaz! Neyse evleride merdivenli oglum yukari cikiyor aaaaablaaaaaaaa x (oglum) yukari cikiyor diyor ama müdahele etmiyor cocuk düsse umrunda degil bende sinirlendim eee ne duruyorsun birkerede sen kalk ben geldim geleli ztn merdivenleri in cik in cik yoruldum evdede ayri kosturuyorum zaten dedim.. bisey demedi aldi oglumu. Sonra film bakiyorlardi oglumda tvnin önünde duruyo bu kücük g. birden salak cocuk dedi inanamadim sanki sok oldum bende dedim ne demek salak laflarina dikkat et benim oglum salak degil allaha sükür akilli dedim. Sonra bu demezmi ben dizideki cocuga söyledim diye. Neyse cvp vermedim. Sonra oglumun uykusu geldi tam kalkcam görümcemle kuzenleri ortaligi toplamaya basladi kuzeni girdi mutfaga sivadi kollari görümcemle ayni yasta(16) topluyor bu arada kücük görümce kicini kipirdatmiyor oturuyor kuzeniyle ablasi mutfakta.Bende cocugu giydiriyorum sonra kücük görümce mutfaga gidip kuzenine demezmi ona ayyyyyy allah bize senin gibi gelin nasip etsin diye!! Tek gelinleri benim birtane abileri var ztn. Inanin sasirdim bisey diyemedim saskinliktan. Inanin düsünüp duruyorum fesatlik yapmak icinmi dedi yoksa öylesinemi dedi diye.. terbiyesiz sey zaten sevmem kendiisni laflarinida bilmez patavatsizdir ve asla ilgilenmez yegeniyle yani oglumla bide söyler durur hic gelmiyor bana ben onu cok seviyorumda sürekli ablama gidiyorda bilmem nen diye bende dedim ona tabi gelmez cocuk ilgi istiyor ablan ilgi gösterdigi icin ondada duruyor dedim. Benmi abartiyorum yoksa bu kiz mi sinir anlamadim...
16 yaşında çocuk bide çocukla mi ilgilensin ne bekliyosunuz ? Bakmaz bakmaz gorumcenize güvenerek mi dogurdunuz ufacık çocuk ne anlasın çocuk bakmaktan zaten evde de bakıyorum diyosunuz sizin çocuğunuz kim bakicaktİ başka

sona kadar acaba sizdede hata olabilirmi diye düşünürken,
Allah bizede sizin gibi gelin?sözünden sonra iyi niyet aramıyorum.
Yaşıda küçükmüş.önemsemeyin.

Kız saçmalamış ama sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil ondan bu yönde talepleriniz haksız, hem ergen yaşlarda ergen triplerinde bir kız ona ters davrandığınızdan o da kendince size laf çarpıyor işte

Küçük görümce oğlununa bakmak zorunda değil ki :/ merdiven in çık yoruldum diyorsun da geçerli bir sebep değil.. senin oğlun sen kosacaksin peşinden.. o da ilgilense tabi ki çok güzel olur ama konusma tavrın hoş değil bence..
Sadece cocuguna salak demesi kötü olmuş, o konuda sen haklısın.

sona kadar acaba sizdede hata olabilirmi diye düşünürken,
Allah bizede sizin gibi gelin?sözünden sonra iyi niyet aramıyorum.
Yaşıda küçükmüş.önemsemeyin.
yasi kücük ama dili cok uzun herseyi diyor sinir oluyorum.. kendisi kicini kipirdatmaz milleti över

Küçük görümce oğlununa bakmak zorunda değil ki :/ merdiven in çık yoruldum diyorsun da geçerli bir sebep değil.. senin oğlun sen kosacaksin peşinden.. o da ilgilense tabi ki çok güzel olur ama konusma tavrın hoş değil bence..
Sadece cocuguna salak demesi kötü olmuş, o konuda sen haklısın.
haklisin ama inan insan akrabalarindan yardim bekliyor o zaman söyleyip durmasin bana neden gelmiyor diye onlara gitsek bile asla asaga inmez insan bi yegenini görmek istemezmi anlamam ama büyük görümcem asla öyle degil üzerine titrer adeta...belkiide ben yegenlerime öyle cok deger verdigim icin bu kadar takiliyorum bu tavrina neyse kendi bilir ne diyim..

16 yaş gercekten bu kadar fesatlik dusunemeyecek kadar kucuk yaslar. Ki buyuk gorumceden filan da sikayetci degilsiniz anladigim kadariyla onlar dolduruyor desem o da degil. Bence siz oglunuza kendiniz bakin ve olgunlasmamis insanları dikkate almayin.

16 yaşında ergenlik çağında bir kızı kendinize sorun ediyorsunuz. Evlisiniz barklısınız çocuğunuz var derdiniz ne görümce ile? Çocuğunuza bakmak zorunda değil ayrıca. Bence o ne kadar densizse siz de öyle densizsiniz, üslubunuzdan öyle anlaşılıyor..

Cocukla ilgilenip ilgilenmemesini bilememde
O kuccuk görümce bu tarz terbiyesiz tavırları sergilerken ailenizdeki büyüklerden biri neden müdahale edip ne biçim konusuyosun sen demiyor..şaşırdım doğrusu:KK57:

Tamam da sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil
deminde belirttim belkide ben cevremden sürekli öyle gördügüm ve kendimde ilgili oldugum icin öyle düsünüyorum elbette bakmak zorunda degil ama azicik yardim insan bekliyor sonucta yabanci degil kendisi.. ama kendi bilir bende biseyi olsun asla yardim etmem

Benim oğluma görümcem bakmak zorunda değil!Bence siz" amaaan evde zaten bakıyorum. Bir saat baksın."Rahatlığına fazla girmişsiniz sizin yaptığınız ayıp.Evde bakacaksın tabikide doğurmasaydın öyleyse lükse bak!Evde bakıyorum gittiğim yerde kırsın döksün

Abartiyorsunuz. Yegeni olsada bakmak zorunda degil. Isterse bakar ama mecbur degil bir saat icin bile olsa. Zaten 16 yasinda ergenlerin akli havada olur, olgunluk beklemekte sacma. O yegenine salak demis sizde görümcenize 'bu kücük g.' diyorsunuz. Siz de az degilsiniz. Onun yasina verdik diyelim size ne demeli?

Cocukla ilgilenip ilgilenmemesini bilememde
O kuccuk görümce bu tarz terbiyesiz tavırları sergilerken ailenizdeki büyüklerden biri neden müdahale edip ne biçim konusuyosun sen demiyor..şaşırdım doğrusu:KK57:
kayinvalidem vardi o öyle konusurken hicbisey demedi dermi biricik kizina toz kondurmaz

X