Slm kizlar ben esimin ailesi ile bayagi bi sorunlar yasadim..kisacasi beni istemiyorlar kiskaniyorlar..ve kucuxuk biseyimde bir sokum suda bogarlar beni..her neyse biz esimin ailesiyle konusmuyoruz vu esimin karari cok kotu seyler yaptilar..diger actigim konulardan anlarsiniz.neyse.15..yasinda bir gorumcem var benim kucuk gorumcem..esimin dogum gunumde bize yazdi..kutladi girusmek istedigini olanlara uzuldugunu onuda konulara katmamazi..esim de zaaman gerekiyor faln yazmis..neyse ki bu kiza ben cok srvindim bu davranisina..ama daha once orda vursa benim ablam cok gyzel ben cirkinmisim gibi laflar etti ve herkese laf tasiyordu dedim akillanmistir..ben bu kiza yazdimcbende olanlata uzgunum aferin sana yazdim..akmancaya yogunlastigimi falan..bemimde burda en yakin arkafasim var.bi yane calistigindan gorusemiyoruz pek..oda dedi sana emine ogretsin gramatik bende tazdim bilmiyordur o gramatigi diye sen tut onu git arkafasima goster.mustunede ikicuc ekle..bende diyorum vycarkadasim neden bama hic yazmiyor aramiyor cevap vermiyor kirilmis megerse..simdi gorumcem bize iyiligine gelmek istemiyor belliki laf tasimaya..her neyse ben simdi gorumcemi cagirmali ona exra mutluluk pozlarimi vereyim..yoksa onu bir guzel yaptigi icin kuxuk mu dusureyim..srkadasimda israrla soyleme dedi..kavga cikmasin..napim yaa ay kundaktaki bebegine kadsr bana dusmanlar..
yorum yapıcam ama kundaktaki bebeğe kadar düşmanlar kısmından başka tek kelime anlamadım.klavyende mi sorun var nasıl cümleler kurmuşsun çince gibi.
azmettim, okudum, anladım (sanırım)
o görümceyle özel şeylerini konuşmamanı tavsiye ederim. sen sen ol laf taşıyan insanlardan kork..
ama daha yaşı çok küçükmüş. tamamen ilişkini kesme. ona ablalık yapmaya çalış.
ve toplumsal mesajım; lütfen türkçemizi katletmeyelim..
Kiz cok komlexli simarik.banyosunu bile annesi hazirlar:)herseye dalga gecer!cok tehlikeli bir kiz..o ogrenmeye geliyor bende ogreteyim cok mutluyuz soyle yaspicak planlarimiz var suraya tatile gidicez biraz biraz inceden islesem catlasinlar:)ama okadsr sinirliyim ki ara bir guzel rezil et diyor icimden bir seshuyunu öğrenmişsin artık.. Çağır tatlı tatlı davran. Olaylardan bahsetme. Hatta ikiniz dışında kimseden bahsetme. Bir kereliğe mahsus çağır fazla da yakın olma. Belli ki kötü niyetli ve daha küçük. Dedikodu yapmaya çalışırsa ben hayatta başkalarının hakkında konuşmam en kötü şeydir gibisnden konuş. :)
Duzelttim samsun galxsi mobilden giriyorum harfler kucuk yanlis basiyorum:) duzeltim bayagi okuyabilrsiniz doya doya:)
Kiz cok komlexli simarik.banyosunu bile annesi hazirlar:)herseye dalga gecer!cok tehlikeli bir kiz..o ogrenmeye geliyor bende ogreteyim cok mutluyuz soyle yaspicak planlarimiz var suraya tatile gidicez biraz biraz inceden islesem catlasinlar:)ama okadsr sinirliyim ki ara bir guzel rezil et diyor icimden bir ses
Ben senin diger konularinida biliyorum sana sadece sunu demek istiyorum.... belki alakasiz ama yazmam lazim... benim konularimi biliyor musun bilmiyorum ama ...bugün öyle bi telefon görüsmesi yasadim ki ....esimin ailesinden birisiyle...bana yapilan tüm kötü amacli olan herseyi unutmak istedim...neden mi...sükür sagligim yerimde, esimle huzurluyum...ailemle iyiyim.... istedigimi, yemek veya icmek istedigimi alabiliyorum...giymek istedigimi alabiliyorum....baska ne istersin??? tüm o actigim konulara pisman oldum.... keske acmasaydim diye..ama iste oluyor böyle...sana tek tavsiyem...esine bak...baska seyden sana iyilik gelmez ve herzaman iyi olmaya bak o zaman isteselerde bile senin canini yakamazlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?