• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kucuk gorumcem yaridimmm

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
163
Slm kizlar ben esimin ailesi ile bayagi bir sorunlar yasadim..Kisacasi beni istemiyorlar, kiskaniyorlar..ve kücücük bir hatamda bir sokum suda bogarlar beni..her neyse biz esimin ailesiyle konusmuyoruz.Bu esimin karari.Cok kotu seyler yaptilar..diger actigim konulardan anlarsiniz.neyse.15.yasinda bir gorumcem var benim kücük gorumcem..esimin dogum gunumde bize yazdi..kutladi görüsmek istedigini,olanlara üzüldügünü, onuda konulara katmamazi..esim de zaaman gerekiyor falan yazmis..neyse ki bu kizin davranisina cok sevindim..ama daha once orda burda benim ablam cok guzel ein abla cirkingibi laflar etti.ki meslegim modellik:)ve herkese laf tasiyordu..neyse dedim akillanmistir..ben bu kiza yazdim bende olanlara üzgünüm,aferin sana. Abine yazdigin icin yazdim..almancaya yogunlastigimi falan..bemimde burda en yakin arkadasim var.calistigindan gorusemiyoruz pek..arkadasimin adi emine olsun.:)oda dedi sana emine ogretsin gramatik bende yazdim bilmiyordur o gramatigi diye.. sen tut onu git arkadasima goster yazismalarimizi ustunede iki uc ekle..bende diyorum bu arkadasim neden bana hic yazmiyor aramiyor cevap vermiyor kirilmis megerse..simdi gorumcem bize iyiligine gelmek istemiyor belliki laf tasimaya..her neyse ben simdi gorumcemi cagirmali ona exra mutluluk pozlarimi vereyim..yoksa onu bir guzel yaptigi icin kucük mu dusüreyim..arkadasimda israrla soyleme dedi..kavga cikmasin..napim yaa ay kundaktaki bebegine kadar bana düsmanlar..bunun sebebinide anlamis degilim hala..bi kotulugum olmadi hic gersryi kiskaniyorlar.mesela bi welness hotele gitsek bi vakariz kaynanamla esimin babasi gitmisler:) bu onlarla yazdiklarimi buraya üye iseler kesin biz ancak bir geline bunlari yapariz diye beni hemen tanirlar.konulardan:))

Son düzenleme:
çok karışık yazmışın birşey anlamadım inanın :ssz:

Valla hiçbişi anlamadım öyle bir yazmışsınız ki :26:

Slm kizlar ben esimin ailesi ile bayagi bi sorunlar yasadim..kisacasi beni istemiyorlar kiskaniyorlar..ve kucuxuk biseyimde bir sokum suda bogarlar beni..her neyse biz esimin ailesiyle konusmuyoruz vu esimin karari cok kotu seyler yaptilar..diger actigim konulardan anlarsiniz.neyse.15..yasinda bir gorumcem var benim kucuk gorumcem..esimin dogum gunumde bize yazdi..kutladi girusmek istedigini olanlara uzuldugunu onuda konulara katmamazi..esim de zaaman gerekiyor faln yazmis..neyse ki bu kiza ben cok srvindim bu davranisina..ama daha once orda vursa benim ablam cok gyzel ben cirkinmisim gibi laflar etti ve herkese laf tasiyordu dedim akillanmistir..ben bu kiza yazdimcbende olanlata uzgunum aferin sana yazdim..akmancaya yogunlastigimi falan..bemimde burda en yakin arkafasim var.bi yane calistigindan gorusemiyoruz pek..oda dedi sana emine ogretsin gramatik bende tazdim bilmiyordur o gramatigi diye sen tut onu git arkafasima goster.mustunede ikicuc ekle..bende diyorum vycarkadasim neden bama hic yazmiyor aramiyor cevap vermiyor kirilmis megerse..simdi gorumcem bize iyiligine gelmek istemiyor belliki laf tasimaya..her neyse ben simdi gorumcemi cagirmali ona exra mutluluk pozlarimi vereyim..yoksa onu bir guzel yaptigi icin kuxuk mu dusureyim..srkadasimda israrla soyleme dedi..kavga cikmasin..napim yaa ay kundaktaki bebegine kadsr bana dusmanlar..

huyunu öğrenmişsin artık.. Çağır tatlı tatlı davran. Olaylardan bahsetme. Hatta ikiniz dışında kimseden bahsetme. Bir kereliğe mahsus çağır fazla da yakın olma. Belli ki kötü niyetli ve daha küçük. Dedikodu yapmaya çalışırsa ben hayatta başkalarının hakkında konuşmam en kötü şeydir gibisnden konuş. :)

Su msj mi duzelteyim ben o zaman..

yorum yapıcam ama kundaktaki bebeğe kadar düşmanlar kısmından başka tek kelime anlamadım.klavyende mi sorun var nasıl cümleler kurmuşsun çince gibi.

azmettim, okudum, anladım (sanırım):ssz:
o görümceyle özel şeylerini konuşmamanı tavsiye ederim. sen sen ol laf taşıyan insanlardan kork..
ama daha yaşı çok küçükmüş. tamamen ilişkini kesme. ona ablalık yapmaya çalış.
ve toplumsal mesajım; lütfen türkçemizi katletmeyelim..

Son düzenleme:
yorum yapıcam ama kundaktaki bebeğe kadar düşmanlar kısmından başka tek kelime anlamadım.klavyende mi sorun var nasıl cümleler kurmuşsun çince gibi.

Duzelttim samsun galxsi mobilden giriyorum harfler kucuk yanlis basiyorum:) duzeltim bayagi okuyabilrsiniz doya doya:)

azmettim, okudum, anladım (sanırım):ssz:
o görümceyle özel şeylerini konuşmamanı tavsiye ederim. sen sen ol laf taşıyan insanlardan kork..
ama daha yaşı çok küçükmüş. tamamen ilişkini kesme. ona ablalık yapmaya çalış.
ve toplumsal mesajım; lütfen türkçemizi katletmeyelim..

Bu telefon klavyemden duzelttim ama..ablalik derken inan o bana ablalik yapar..tam seytan ya..bilmedigi bisey yok..beni kucumser davranir hep..karakteri kizin bu degismez..anneside ayni benim kücücük kizimi bir yasinda bile degildi kayinbabamdan kiskanmistir..hemen kucagindan alirdi..kayinbabam bize gekemzdi korkudan:(( kavga cikarirmis..birgun kayin babam alkollu geldi bize..bana o ara dedi seni herkes kiskaniyor kucuck kizim bile diye..sebebini de bilmiyoruz:(

huyunu öğrenmişsin artık.. Çağır tatlı tatlı davran. Olaylardan bahsetme. Hatta ikiniz dışında kimseden bahsetme. Bir kereliğe mahsus çağır fazla da yakın olma. Belli ki kötü niyetli ve daha küçük. Dedikodu yapmaya çalışırsa ben hayatta başkalarının hakkında konuşmam en kötü şeydir gibisnden konuş. :)
Kiz cok komlexli simarik.banyosunu bile annesi hazirlar:)herseye dalga gecer!cok tehlikeli bir kiz..o ogrenmeye geliyor bende ogreteyim cok mutluyuz soyle yaspicak planlarimiz var suraya tatile gidicez biraz biraz inceden islesem catlasinlar:)ama okadsr sinirliyim ki ara bir guzel rezil et diyor icimden bir ses

Onlar öyle de siz de hiç masum değilsiniz...

Öyle degilim demeyin,
Öyle olsa çağırıp küçük düşüreyim, mutluluk pozları vereyim diye düşünmezdiniz...

Neden onların seviyesine düşüyorsunuz ki?

Görüşmüyormuşsunuz zaten görüşmemeye de devam edin...

Duzelttim samsun galxsi mobilden giriyorum harfler kucuk yanlis basiyorum:) duzeltim bayagi okuyabilrsiniz doya doya:)

Ya bu duzeltmis halimmi hicbirsey anlamadim valla...

Bende tlfndan giriyorum tlfnla girmekle alakasi yok ...

Kizlar benimde smiley lerim gozukmuyo
yeri degil ama bilen bi atsin yaffff

düzelmiş mesajı bile anlamadım. ikincisi de 15 yaşındaki çocukla uğraşıyorsunuz. haklı bulmadım anlayabildiğim kısmından

Kiz cok komlexli simarik.banyosunu bile annesi hazirlar:)herseye dalga gecer!cok tehlikeli bir kiz..o ogrenmeye geliyor bende ogreteyim cok mutluyuz soyle yaspicak planlarimiz var suraya tatile gidicez biraz biraz inceden islesem catlasinlar:)ama okadsr sinirliyim ki ara bir guzel rezil et diyor icimden bir ses

İşte burda çok hatalısın.. Ben sana daha bişey demem. Neyi soruyosun ki zaten kafanda sinsi planların varmış..

Benim o kiz ve digerleri yuzunden yasadigimi bilmiyorsunuz..herkesin fikri ssygi diyarim ama 15 16 yasinda ben boyle seyler yapmadigim icin benim icin normal drgil..

Ben senin diger konularinida biliyorum sana sadece sunu demek istiyorum.... belki alakasiz ama yazmam lazim... benim konularimi biliyor musun bilmiyorum ama ...bugün öyle bi telefon görüsmesi yasadim ki ....esimin ailesinden birisiyle...bana yapilan tüm kötü amacli olan herseyi unutmak istedim...neden mi...sükür sagligim yerimde, esimle huzurluyum...ailemle iyiyim.... istedigimi, yemek veya icmek istedigimi alabiliyorum...giymek istedigimi alabiliyorum....baska ne istersin??? tüm o actigim konulara pisman oldum.... keske acmasaydim diye..ama iste oluyor böyle...sana tek tavsiyem...esine bak...baska seyden sana iyilik gelmez ve herzaman iyi olmaya bak o zaman isteselerde bile senin canini yakamazlar....

Benim kizimin ilerde boyle bisey yapmasina uzin vermem..ama annesi ailesi yaoiyor kizi oyle kizda ilerisini iyi gormedigim bir kiz..colul coxuk degil 16 yasinda ki bir kiz 12yasinda yapsa coxuk derdim..ama gayet bilinxli buyumuste kuculmus bisey..ailesi onu bize arac gibi kullandi.bende onlara karsi gelsin gorsun laf yok halla halla...yani kavga istuyorlar...kimseyle ugrastiginda yok..benimle ugrasilirsa bende ugrasirim coxuk mocuk ailesi lafcilik yaptirmasin

Ben senin diger konularinida biliyorum sana sadece sunu demek istiyorum.... belki alakasiz ama yazmam lazim... benim konularimi biliyor musun bilmiyorum ama ...bugün öyle bi telefon görüsmesi yasadim ki ....esimin ailesinden birisiyle...bana yapilan tüm kötü amacli olan herseyi unutmak istedim...neden mi...sükür sagligim yerimde, esimle huzurluyum...ailemle iyiyim.... istedigimi, yemek veya icmek istedigimi alabiliyorum...giymek istedigimi alabiliyorum....baska ne istersin??? tüm o actigim konulara pisman oldum.... keske acmasaydim diye..ama iste oluyor böyle...sana tek tavsiyem...esine bak...baska seyden sana iyilik gelmez ve herzaman iyi olmaya bak o zaman isteselerde bile senin canini yakamazlar....

Sen sansliymissin..ben bastan beri istenmiyorum..ve cok zarar verdikleri icin bana kucuk gorduler ki..en son esime gelen msjlar suydu okariyi virak yeni birini bul coxugunuda ver ekine siktir.ett..esim biliyor ben onlara bu gune kadar bisey yapmadim..ama onlar hala evim ayri mumkun oldugu kadsrda karsilasmamaya cakisiyorum..ama zoruma giden kucuk bir kiza kadar bana takmis..artik korkmaya basladim onlardan...keske onlar da deseler neden yapiyoruz bunlari kizin kotu yaptigi visey yok..karismayalim..yok ne istiyoar anlamiyorum..yeni evliligin getirdigi seyler var..bide onlar..herkes yazmis kucuk bir kizla ugrasiyorum falan..onlar benim karnimdaki bebekle bile ugrastilar..

Back
X