- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 163
Slm kizlar ben esimin ailesi ile bayagi bir sorunlar yasadim..Kisacasi beni istemiyorlar, kiskaniyorlar..ve kücücük bir hatamda bir sokum suda bogarlar beni..her neyse biz esimin ailesiyle konusmuyoruz.Bu esimin karari.Cok kotu seyler yaptilar..diger actigim konulardan anlarsiniz.neyse.15.yasinda bir gorumcem var benim kücük gorumcem..esimin dogum gunumde bize yazdi..kutladi görüsmek istedigini,olanlara üzüldügünü, onuda konulara katmamazi..esim de zaaman gerekiyor falan yazmis..neyse ki bu kizin davranisina cok sevindim..ama daha once orda burda benim ablam cok guzel ein abla cirkingibi laflar etti.ki meslegim modellik:)ve herkese laf tasiyordu..neyse dedim akillanmistir..ben bu kiza yazdim bende olanlara üzgünüm,aferin sana. Abine yazdigin icin yazdim..almancaya yogunlastigimi falan..bemimde burda en yakin arkadasim var.calistigindan gorusemiyoruz pek..arkadasimin adi emine olsun.:)oda dedi sana emine ogretsin gramatik bende yazdim bilmiyordur o gramatigi diye.. sen tut onu git arkadasima goster yazismalarimizi ustunede iki uc ekle..bende diyorum bu arkadasim neden bana hic yazmiyor aramiyor cevap vermiyor kirilmis megerse..simdi gorumcem bize iyiligine gelmek istemiyor belliki laf tasimaya..her neyse ben simdi gorumcemi cagirmali ona exra mutluluk pozlarimi vereyim..yoksa onu bir guzel yaptigi icin kucük mu dusüreyim..arkadasimda israrla soyleme dedi..kavga cikmasin..napim yaa ay kundaktaki bebegine kadar bana düsmanlar..bunun sebebinide anlamis degilim hala..bi kotulugum olmadi hic gersryi kiskaniyorlar.mesela bi welness hotele gitsek bi vakariz kaynanamla esimin babasi gitmisler:) bu onlarla yazdiklarimi buraya üye iseler kesin biz ancak bir geline bunlari yapariz diye beni hemen tanirlar.konulardan:))
Son düzenleme: