Kücük kaynima abi dememi istiyorlar

sevgi6853

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
273
2
46
35
Avustralya
Arkadaslar snirim kafayi yemek üzereyim,
erkek arkadasimla gecen hafta nisanlandik ve annesi nisanlanir nisanlanmaz geldi yanima dediki metine abi diceksin metin dedigimde kaynim oluyor kendisi daha henüz 13 yasinda benim kendi kardeslerimden bile kücük, bende dedim hayatta demem ne alaka nisanlimda demicek dedi kadin dahalen diyorki yok abi dicek torunum olursada isimleri söyle böyle olcak allahim ya saka gibi ben nerden cattin ne günah isledim bilmiyorumki yemin ederim aglama krizlerim geliyor zoruma gidiyor, ha demem abi falan ama ayip ya belki ben o cocukla cok iyi anlascakdim böyle yaparak ondanda nefret ettiriyorlar simarigin teki zaten benden 10 yas kücük ben onun neyine abi dicekmisim ne alaka hangi devirde kaldik ya bana gelmis kayinvalidem diyo abi diceksin güldüm diyor ne gülüyon demicen mi demicem tabi dedim ben gittikden sonra arkamdan yine demis abi dicek diye ayyyy siz söyleyin napim ben he ne istiyor bunlar benden ya demem zaten abi falan annem duydu bu konuyu delirdi nerde görülmüs baban duymasin vallah cok kötü olur böyle bisye izin vermeyiz falan dedi

kaynanan cadının teki bundan sonra sana çektirecekleri için allah sana sabır versin.hiç yüzgöz olma tavrını koy siz biz ol.eşin destekliyorsa korkma ama bazı erkekler evlendikten sonra anneleri çok kıymetli olur yani ilerde desteklermi bilemiycem.ayy ne tuhaf insanlar var ya bu kaynanaların hepsi cadııı.

benim eşim ailenin en büyüğü iki kaynım var ikiside benden büyük en az aramızda 4ve 7 yaş var ikisinede abi demiyorum benim isteğime bıraktırlar farketmez dediler ama ben onlara büyük saygı gösteriyorum eltim eşime abi diyor ama eşimin her dediğinede çatır çatır cevap veriyor ben onun eşine ağzımı bile açmam saygımdan bence o da abi demese benim gösterdiğim saygıyı gösterse daha iyi arada kayınlarıma abi demek istiyorum ama artık iş işten geçti iki buçuk snedir isimleriyle hitap ediyorum şimdi bi anda abi demek saçma olur sizde kafanıza takmayın istediğiniz gibi hareket edin büyük küçük farktmez önemli olan saygı göstemeniz

bu kadın şaşırmış heralde mıknatıs gibi bizi çeker böyleleri allah onlara akıl bize bizim gibilerede sabır versin kardeşim

slm sevgi cim, bastan tavrini kessinlikle koy derim!!!

annene babana soylemeden once, ni$anlin el atsin bu duruma.
Annesiyle o konu$sun once.
baktin oda olmadi annene babana anlat.

Simdiden huyuna suyuna gitmeye ba$larsan sonra kafana cok vurursun.
Elini verirsin, bunlar senin kulunu kapar.

bu olay kaç sene önce ve nerde olmuş?

100 sene önce köyde olması lazım mantık olarak.ozaman desin canım "abi" ne olacak:93:

bence kaynanan kedinin bacağını ayırıyor şimdiden gözün korksun diye sanırım şimdiden kaynananda bi otorite telaşı başlamış o yüzden işin başındayken tavrını ortaya koyuyo ama ben 2 buçuk senedir evliyim sana diyeceğim şu ki sen iyi olsanda kötü olsanda cevap versende saygılı olsanda el kızısın neticede kötüsün kıymet bilinmiyor kesinlikle kendini ezdirme onun yaptığı gibi sende işin başında tavrını koy ilerde çok pişman olursun ben saygımdan bişi demiyodum güleryüzlü iyi davranıyodum arkamdan konuşulanları duydukça baktım her koşulda kötüyüm kaynanam için şimdi şimdi cevap veriyorum ama artık iş işten geçti

bence baban duysun yani olay çıksın da kadın şimdiden başına çıkmasın
ne demektir abi ya büyük bile olsa istersen demezsin yani

Boyle sacma bisey ilk kez duydum
Asla kabul etme. "Eger yasi benden buyuk olsaydi sizi kirmazdim ama benden 10 yas kucuk olan cocuga abi falan diyemem kusura bakmayin. O benim kardesim. Maksadiniz aramiza bir mesafe sokmaksa o bana abla, ya da yenge diyebilir. Benim icin bir mahsuru yok. Baska da mantikli bir maksat aklima gelmiyor zaten, lutfen biraz makul olun" diye bir konusma yapardim ben olsam.

ne aileler var ya!

evlerden uzak

çocuk daha 13 yaşındaymış 18 ini geçince de "dede" dersin artık

Ben de böyle birşeyi nasıl isteyebiliyorsunuz diye gerekçe sorardım. Bazı yerlerde duyuyorum nikah büyüğü diye birşey oluyor. Yani önce nikahlanan abi abla dedirtebiliyor. Ben bunu bile kabul etmiyorum. Kaldı ki 13 yaşında.
Bunu sizden isteyebilen bir aileyle daha neler yaşayabileceğinizi hayal bile edemiyorum.

delimi ne, sebebi ne olursa olsun, gelenek göreneğinde bi haddi hududu olmalı, saçmalığın daniskası yani, ha bi de ısrar ediyor

bayramlarda elinide öp bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…