yanıt yok mudur acaba?
daha iyi ya da pahalı demek ıstemiş olabılır..
ben 25 yaşındayım bndede gulunce o çizgıler oluyor..sık kılo alıp vermektende kaynaklanıyor..
ay sorma ya o kilo zaten basa bela ben de 3*0 yasındayım okadar ugrasıyorum kı kılo olayıyla dısardan kılolu durmuyorum cok ama bölgesel kılom var kuculukten berıtenıs oynamak ıstıyorum ama paralel bir partner bulamadım ıstanbuldan ne yazıkkı
Merhabalar.. Aha li dedim evet. Yanliz kisin kullanman daha uygun olur..haftada bir cok cok az tretin kullanabilirsin..iyi bir nemlendirici kullan..(bence eczaneden al)
Arkadaşlar ben 30 yasındayım dudak kenarlarımda çok gülümseyen bir tip oldugum ıcın hiç bir yerimde kırısıkolıkolmamasına ragmen cızıkler olustu(
benım dudaklarımda cok kurur. dudaklarıma ve o cevreye vazelın surmeye basladım cunku kırısıklıgı hep kuruluk yaratır dıye aklımda kalmıs. sizce faydası olur mu?
ya da birebir faydasını gordugunuz bir urun varmı yasıma uygun tavsiye debılecegınız?
boyle gıdım gıdım değilde kullanım hakkında,süreç ve sonucuna dair detaylı bılgı versenız??
Ben de merak ettim tretin marka mi yoksa ilacin adi mi acaba. A o x olayini soylemeniz iyi olmus :)))
Ben de merak ettim tretin marka mi yoksa ilacin adi mi acaba. A o x olayini soylemeniz iyi olmus :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?